Povezane vesti
"Kada sam video Nikolu Jokića kako plače..." Čuveni Italijan otkrio nepoznatu priču: Spomenuo je centra Denvera, ali i Miška…
Kurir pre 10 sati
Nije tajna da Nikola Jokić gaji velike emocije prema konjima i konjičkom sportu, a upravo o toj temi pričao je čuveni italijanski trener i selektor košarkaške reprezentacije Letonije, Luka Banki. On se, u razgovoru za Meridian sport, dotakao jedne… »
„Kada sam video Jokića kako plače…“: Poznati trener otkrio koliko ga je to pogodilo i dao mu predlog koji neće moći da odbije…
Nova pre 12 sati
Ukoliko ste nekada čuli za Nikolu Jokića bez ikakve dileme o njemu znate barem jednu od dve stvari - da je bio MVP NBA lige ili da obožava konje. Srpski centar je više puta isticao da je košarka za njega samo posao, ali u to smo mogli da se uverimo tek… »
"Kada sam video Nikolu Jokića da plače...": Italijani zvali Miška, hoće da im dođe najbolji na svetu
Mondo pre 11 sati
Srpski košarkaš Nikola Jokić verovatno je najveći zaljubljenik u konjički sport među profesionalnim sportistima, ali nije jedini koji obožava konje i trke. U istoj grupi je i selektor Letonije Luka Banki, iskusni italijanski stručnjak protiv kojeg ćemo… »
"Kada sam video da Nikola Jokić plače..." Otkrivena do sada neispričana priča o srpskom košarkašu
Večernje novosti pre 12 sati
NIKOLA Jokić jedan je od najboljih košarkaša današnjice, ali i veliki ljubitelj konjičkog sporta. Foto: Tviter Upravo o tome govorio je čuveni italijanski trener i aktuelni selektor Letonije, Luka Banki. Govoreći za "Meridijan sport" otkrio je jednu… »
"Kada sam video Nikolu Jokića kako plače..."
B92 pre 12 sati
Gotovo da ne postoji osoba koja ne zna koliko Nikola Jokić voli konje, a tu strast deli zajedno sa selektorom Letonije Lukom Bankijem. Srbija i Letonija biće rivali u grupi A na predstjećem Evrobasketu, a italijanski stručnjak otkrio je jednu zanimljivu… »
Vesti dana »

Proradila i surdulička tiki-taka, Radnik naplatio sve protiv Čuke!
Sportske.net pre 12 minutajoš 41 povezana

Tragedija - Preminuo fudbaler koga je kod Loznice udario grom (foto)
Sportski žurnal pre 27 minutajoš 25 povezanih

Da li bi Ankoridž na Aljasci mogao biti mesto istorijskog sastanka; Makron: Budućnost Ukrajine se ne može odrediti bez Ukrajinaca
RTS pre 1 satjoš 149 povezanih

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 2 satajoš 27 povezanih