Povezane vesti

"Kada sam video Nikolu Jokića kako plače..." Čuveni Italijan otkrio nepoznatu priču: Spomenuo je centra Denvera, ali i Miška…

"Kada sam video Nikolu Jokića kako plače..." Čuveni Italijan otkrio nepoznatu priču: Spomenuo je centra Denvera, ali i Miška…

Kurir pre 10 sati
Nije tajna da Nikola Jokić gaji velike emocije prema konjima i konjičkom sportu, a upravo o toj temi pričao je čuveni italijanski trener i selektor košarkaške reprezentacije Letonije, Luka Banki. On se, u razgovoru za Meridian sport, dotakao jedne… »
„Kada sam video Jokića kako plače…“: Poznati trener otkrio koliko ga je to pogodilo i dao mu predlog koji neće moći da odbije…

„Kada sam video Jokića kako plače…“: Poznati trener otkrio koliko ga je to pogodilo i dao mu predlog koji neće moći da odbije…

Nova pre 12 sati
Ukoliko ste nekada čuli za Nikolu Jokića bez ikakve dileme o njemu znate barem jednu od dve stvari - da je bio MVP NBA lige ili da obožava konje. Srpski centar je više puta isticao da je košarka za njega samo posao, ali u to smo mogli da se uverimo tek… »
"Kada sam video Nikolu Jokića da plače...": Italijani zvali Miška, hoće da im dođe najbolji na svetu

"Kada sam video Nikolu Jokića da plače...": Italijani zvali Miška, hoće da im dođe najbolji na svetu

Mondo pre 11 sati
Srpski košarkaš Nikola Jokić verovatno je najveći zaljubljenik u konjički sport među profesionalnim sportistima, ali nije jedini koji obožava konje i trke. U istoj grupi je i selektor Letonije Luka Banki, iskusni italijanski stručnjak protiv kojeg ćemo… »
"Kada sam video da Nikola Jokić plače..." Otkrivena do sada neispričana priča o srpskom košarkašu

"Kada sam video da Nikola Jokić plače..." Otkrivena do sada neispričana priča o srpskom košarkašu

Večernje novosti pre 12 sati
NIKOLA Jokić jedan je od najboljih košarkaša današnjice, ali i veliki ljubitelj konjičkog sporta. Foto: Tviter Upravo o tome govorio je čuveni italijanski trener i aktuelni selektor Letonije, Luka Banki. Govoreći za "Meridijan sport" otkrio je jednu… »
"Kada sam video Nikolu Jokića kako plače..."

"Kada sam video Nikolu Jokića kako plače..."

B92 pre 12 sati
Gotovo da ne postoji osoba koja ne zna koliko Nikola Jokić voli konje, a tu strast deli zajedno sa selektorom Letonije Lukom Bankijem. Srbija i Letonija biće rivali u grupi A na predstjećem Evrobasketu, a italijanski stručnjak otkrio je jednu zanimljivu… »

Vesti dana »