Повезане вести

"Када сам видео Николу Јокића како плаче..." Чувени Италијан открио непознату причу: Споменуо је центра Денвера, али и Мишка…

"Када сам видео Николу Јокића како плаче..." Чувени Италијан открио непознату причу: Споменуо је центра Денвера, али и Мишка…

Курир 09.08.2025
Није тајна да Никола Јокић гаји велике емоције према коњима и коњичком спорту, а управо о тој теми причао је чувени италијански тренер и селектор кошаркашке репрезентације Летоније, Лука Банки. Он се, у разговору за Меридиан… »
„Када сам видео Јокића како плаче…“: Познати тренер открио колико га је то погодило и дао му предлог који неће моћи да одбије…

„Када сам видео Јокића како плаче…“: Познати тренер открио колико га је то погодило и дао му предлог који неће моћи да одбије…

Нова 09.08.2025
Уколико сте некада чули за Николу Јокића без икакве дилеме о њему знате барем једну од две ствари - да је био МВП НБА лиге или да обожава коње. Српски центар је више пута истицао да је кошарка за њега само посао, али у то смо… »
"Када сам видео Николу Јокића да плаче...": Италијани звали Мишка, хоће да им дође најбољи на свету

"Када сам видео Николу Јокића да плаче...": Италијани звали Мишка, хоће да им дође најбољи на свету

Мондо 09.08.2025
Српски кошаркаш Никола Јокић вероватно је највећи заљубљеник у коњички спорт међу професионалним спортистима, али није једини који обожава коње и трке. У истој групи је и селектор Летоније Лука Банки, искусни италијански… »
"Када сам видео Николу Јокића како плаче..."

"Када сам видео Николу Јокића како плаче..."

Б92 09.08.2025
Готово да не постоји особа која не зна колико Никола Јокић воли коње, а ту страст дели заједно са селектором Летоније Луком Банкијем. Србија и Летонија биће ривали у групи А на предстјећем Евробаскету, а италијански стручњак… »
"Када сам видео да Никола Јокић плаче..." Откривена до сада неиспричана прича о српском кошаркашу

"Када сам видео да Никола Јокић плаче..." Откривена до сада неиспричана прича о српском кошаркашу

Вечерње новости 09.08.2025
НИКОЛА Јокић један је од најбољих кошаркаша данашњице, али и велики љубитељ коњичког спорта. Фото: Твитер Управо о томе говорио је чувени италијански тренер и актуелни селектор Летоније, Лука Банки. Говорећи за "Меридијан… »

Вести дана »