Povezane vesti

Sve zbog Desingerice: Viki i Bosanac pokajaće se što su napustili Grand, moraće da SLUŠAJU NJEGOVA NAREĐENJA

Sve zbog Desingerice: Viki i Bosanac pokajaće se što su napustili Grand, moraće da SLUŠAJU NJEGOVA NAREĐENJA

Svet & Skandal pre 6 sati
Viki Miljković i Dragan Stojković Bosanac napustili su šou Zvezde Granda kako bi se pridružili Pinkovim zvezdama koje se od septembra vraćaju na male ekrane. Pored njih je u žiriju Zorica Brunclik, ali i jedan od najšokantnijih muzičara na ovim… »
Ovo su svi detalji ugovora Desingerica Mitroviću postavio uslove, pa progovorio o honoraru!

Ovo su svi detalji ugovora Desingerica Mitroviću postavio uslove, pa progovorio o honoraru!

Alo pre 11 sati
U žiriju će se naći i Zorica Brunclik i Dragan Stojković Bosanac. Dragomir Despić Desingerica prihvatio je poziv da bude deo žirija u "Pinkovim zvezdama", a sada je otkrio detalje ugovora sa Željkom Mitrovićem i priznao da li je imao posebne zahteve. -… »
Desingerica progovorio o honoraru za "Pinkove zvezde": Otkrio detalje ugovora i šta Željko Mitrović traži od njega

Desingerica progovorio o honoraru za "Pinkove zvezde": Otkrio detalje ugovora i šta Željko Mitrović traži od njega

Mondo pre 12 sati
Dragomir Despić Desingerica prihvatio je ulogu člana žirija u "Pinkovim zvezdama", a sada je otkrio kako je došlo do saradnje sa Željkom Mitrovićem i da li je imao posebne uslove pre potpisivanja ugovora. "Imao sam zahtev da bude dobar žiri, to mi je… »
Detalji ugovora isplivali u javnost! Evo koje zahteve ima Desingerica, a šta Željko Mitrović traži od njega: Žiri pravljen po…

Detalji ugovora isplivali u javnost! Evo koje zahteve ima Desingerica, a šta Željko Mitrović traži od njega: Žiri pravljen po…

Kurir pre 11 sati
Dragomir Despić Desingerica jedan je od članova žirija u muzičkom takmičenju " Pinkove zvezde" za sezomnu 2025/26. On je prvi koji je potpisao ugovor sa Željkom Mitrovićem, a sada je progovorio i o uslovima ali i honoraru. - Imao sam zahtev da bude dobar… »
Desingerica otkrio detalje ugovora sa Željkom Mitrovićem, spomenuo honorar i žiri: "Imao sam zahtev..."

Desingerica otkrio detalje ugovora sa Željkom Mitrovićem, spomenuo honorar i žiri: "Imao sam zahtev..."

Telegraf pre 12 sati
Dragomir Despić Desingerica prihvatio je poziv da bude član žirija u novoj sezoni muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde". Reper je otkrio kako je tekao dogovor sa Željkom Mitrovićem i otkrio svoje stavove o radu u ovom muzičkom takmičenju. - Imao sam… »
Desingerica izneo detalje ugovora sa Željkom Mitrovićem, progovorio o honoraru: Imao jedan zahtev, a evo šta je vlasnik…

Desingerica izneo detalje ugovora sa Željkom Mitrovićem, progovorio o honoraru: Imao jedan zahtev, a evo šta je vlasnik…

Blic pre 12 sati
Dragomir Despić Desingerica prihvatio je poziv da bude deo žirija u "Pinkovim zvezdama", a sada je otkrio detalje ugovor sa Željkom Mitrovićem i priznao da li je imao posebne zahteve. - Imao sam zahtev da bude dobar žiri, to mi je bilo bitno, a ne da… »

Vesti dana »