Повезане вести
Све због Десингерице: Вики и Босанац покајаће се што су напустили Гранд, мораће да СЛУШАЈУ ЊЕГОВА НАРЕЂЕЊА
Свет & Скандал 09.08.2025
Вики Миљковић и Драган Стојковић Босанац напустили су шоу Звезде Гранда како би се придружили Пинковим звездама које се од септембра враћају на мале екране. Поред њих је у жирију Зорица Брунцлик, али и један од најшокантнијих… »
Ово су сви детаљи уговора Десингерица Митровићу поставио услове, па проговорио о хонорару!
Ало 09.08.2025
У жирију ће се наћи и Зорица Брунцлик и Драган Стојковић Босанац. Драгомир Деспић Десингерица прихватио је позив да буде део жирија у "Пинковим звездама", а сада је открио детаље уговора са Жељком Митровићем и признао да ли је… »
Десингерица проговорио о хонорару за "Пинкове звезде": Открио детаље уговора и шта Жељко Митровић тражи од њега
Мондо 09.08.2025
Драгомир Деспић Десингерица прихватио је улогу члана жирија у "Пинковим звездама", а сада је открио како је дошло до сарадње са Жељком Митровићем и да ли је имао посебне услове пре потписивања уговора. "Имао сам захтев да буде… »
Детаљи уговора испливали у јавност! Ево које захтеве има Десингерица, а шта Жељко Митровић тражи од њега: Жири прављен по…
Курир 09.08.2025
Драгомир Деспић Десингерица један је од чланова жирија у музичком такмичењу " Пинкове звезде" за сезомну 2025/26. Он је први који је потписао уговор са Жељком Митровићем, а сада је проговорио и о условима али и хонорару. - Имао… »
Десингерица открио детаље уговора са Жељком Митровићем, споменуо хонорар и жири: "Имао сам захтев..."
Телеграф 09.08.2025
Драгомир Деспић Десингерица прихватио је позив да буде члан жирија у новој сезони музичког такмичења "Пинкове звезде". Репер је открио како је текао договор са Жељком Митровићем и открио своје ставове о раду у овом музичком… »
Десингерица изнео детаље уговора са Жељком Митровићем, проговорио о хонорару: Имао један захтев, а ево шта је власник…
Блиц 09.08.2025
Драгомир Деспић Десингерица прихватио је позив да буде део жирија у "Пинковим звездама", а сада је открио детаље уговор са Жељком Митровићем и признао да ли је имао посебне захтеве. - Имао сам захтев да буде добар жири, то ми… »
Вести дана »

Благојевић: Можда нам је фалило више храбрости, сад имамо сазнање да можемо
Спортски журнал пре 5 минутајош 86 повезаних

Милојевић: Увек је лепо победити на терену вечитог ривала; Благојевић: Били смо близу
РТВ пре 30 минутајош 59 повезаних

Ово је Сања која је добила стан: Преспавала извлачење "Узми рачун и победи", новинари јој јавили добру вест
Телеграф пре 35 минутајош 25 повезаних

Сајбер напад изазвао велике поремећаје и отказивања летова на главним европским аеродромима
Наслови.аи пре 2 сатајош 34 повезане

Звезда поново освојила Хумску, Радоњић херој за 38 секунди: Партизанови клинци су још зелени за шампиона
Мондо пре 1 сатјош 62 повезане