Povezane vesti
Kako se živi u Preševu i Bojniku, najsiromašnijim opštinama Srbije
BBC News pre 9 sati
U dve opštine na jugu Srbije prosečna neto zarada je manja od 75.000 dinara. Pogled sa autoputa na Preševsku dolinu, ravnu kao dlan, seže tek do nekoliko belih minareta i desetina krovova najviših kuća istoimene varoši iznad koje se uzdižu planine. „Pa… »
Danas pre 8 sati
Pogled sa autoputa na Preševsku dolinu, ravnu kao dlan, seže tek do nekoliko belih minareta i desetina krovova najviših kuća istoimene varoši iznad koje se uzdižu planine. „Pa, ne izgleda tako loše“, pomislih, znajući da sam se uputio u zvanično… »
Radio 021 pre 8 sati
U dve opštine na jugu Srbije prosečna neto zarada je manja od 75.000 dinara. BBC Pogled sa autoputa na Preševsku dolinu, ravnu kao dlan, seže tek do nekoliko belih minareta i desetina krovova najviših kuća istoimene varoši iznad koje se uzdižu planine… »
Južne vesti pre 8 sati
BBC Pogled sa autoputa na Preševsku dolinu, ravnu kao dlan, seže tek do nekoliko belih minareta i desetina krovova najviših kuća istoimene varoši iznad koje se uzdižu planine. „Pa, ne izgleda tako loše“, pomislih, znajući da sam se uputio u zvanično… »
NIN pre 8 sati
Pogled sa autoputa na Preševsku dolinu, ravnu kao dlan, seže tek do nekoliko belih minareta i desetina krovova najviših kuća istoimene varoši iznad koje se uzdižu planine. "Pa, ne izgleda tako loše", pomislih, znajući da sam se uputio u zvanično… »
Vesti dana »

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih

Makron: O budućnosti Ukrajine ne može se odlučivati bez Ukrajinaca
Vesti online pre 4 minutajoš 147 povezanih