Povezane vesti
Kako se živi u Preševu i Bojniku, najsiromašnijim opštinama Srbije
Danas 09.08.2025
Pogled sa autoputa na Preševsku dolinu, ravnu kao dlan, seže tek do nekoliko belih minareta i desetina krovova najviših kuća istoimene varoši iznad koje se uzdižu planine. „Pa, ne izgleda tako loše“, pomislih, znajući da sam se uputio u zvanično… »
Radio 021 09.08.2025
U dve opštine na jugu Srbije prosečna neto zarada je manja od 75.000 dinara. BBC Pogled sa autoputa na Preševsku dolinu, ravnu kao dlan, seže tek do nekoliko belih minareta i desetina krovova najviših kuća istoimene varoši iznad koje se uzdižu planine… »
NIN 09.08.2025
Pogled sa autoputa na Preševsku dolinu, ravnu kao dlan, seže tek do nekoliko belih minareta i desetina krovova najviših kuća istoimene varoši iznad koje se uzdižu planine. "Pa, ne izgleda tako loše", pomislih, znajući da sam se uputio u zvanično… »
Južne vesti 09.08.2025
BBC Pogled sa autoputa na Preševsku dolinu, ravnu kao dlan, seže tek do nekoliko belih minareta i desetina krovova najviših kuća istoimene varoši iznad koje se uzdižu planine. „Pa, ne izgleda tako loše“, pomislih, znajući da sam se uputio u zvanično… »
Vesti dana »
Izraelska vojska tvrdi da je ubila više od 400 pripadnika Hezbolaha od početka ofanzive
Serbian News Media pre 1 satjoš 45 povezanih
Kaja Kalas: EU za sada neće proširiti svoju pomorsku misiju na Ormuski moreuz
Beta pre 3 satajoš 51 povezana
"Ne damo vam Akademiju": U utorak javni čas ispred Galerije AUNS, pokrenute peticije za očuvanje dva prostora koje koriste studenti i profesori
Moj Novi Sad pre 9 satijoš 11 povezanih
Šon Pen, večiti holivudski buntovnik: Dobio Oskara, ali otišao u Ukrajinu
Nedeljnik pre 10 satijoš 67 povezanih