Povezane vesti
Šta je ektoin i zašto svi pričaju o njemu? Egzotičan ukus nove Eva riblje salate: Eva losos salata Asiana nas je osvojila na…
Lepota i zdravlje 09.08.2025
Čini nam se da se u beauty svetu skoro pa svaki dan pojavi novi čudesni sastojak koji obećava da će rešiti sve probleme – od dehidrirane kože do prevremenog starenja. I dok su neki trendovi prolazni, postoje i sastojci koji zaista zaslužuju počasno mesto… »
Ove jeseni, karirani print će biti u fokusu! Egzotičan ukus nove Eva riblje salate: Eva losos salata Asiana nas je osvojila na…
Kao što su cvetni motivi sinonim za proleće, tako se karirani print – bez izuzetka – vraća sa prvim hladnijim danima. I dok bi neki rekli da karirano nije ništa novo, modni svet iz sezone u sezonu pronalazi sveže načine da ovaj klasičan dezen učini… »
Ako ste nosili viralnu Zara haljinu od čipke i satena, ovi modeli iz nove kolekcije će vas oduševiti Egzotičan ukus nove Eva…
Ako je neki komad odeće ovoga leta zaslužio pridev viralni, to je svakako Zara haljina od čipke i satena koja je preplavila feed. Za sve nas koji smo bili oduševljeni ovom haljinom, nova Zarina kolekcija donela je prelepo iznenađenje: potpuno nove modele… »
Vesti dana »
Mađar: „Ako me Putin bude nazvao, reći ću mu da okonča rat sa Ukrajinom“
Serbian News Media pre 30 minutajoš 41 povezana
Košarkaši Mege poraženi od Studentskog centra u ABA ligi
Serbian News Media pre 20 minutajoš 31 povezana
Američka vojska spremna da blokira iranske luke, dok Teheran preti lukama na Bliskom istoku
Serbian News Media pre 35 minutajoš 112 povezane
Putevi Srbije: Spremno dočekujemo pojačan intenzitet saobraćaja nakon uskršnjih praznika
RTV pre 4 satijoš 22 povezane
Vučić o porazu Orbana u Mađarskoj: Zna se ko je moj prijatelj i ja ga se ne odričem ni u dobru ni u zlu
Euronews pre 1 satjoš 233 povezane