Povezane vesti

Isključenje struje za utorak Ovi delovi Beograda će biti bez električne energije tokom dana

Isključenje struje za utorak Ovi delovi Beograda će biti bez električne energije tokom dana

Alo pre 20 sati
Zbog radova na elektroenergetskoj mreži, planirana su u utorak 12. avgusta privremena isključenja električne energije u pojedinim delovima Beograda. Stanari ovih beogradskih opština u ponedeljak neće imati električnu energiju, saopštila je… »
Isključenja struje za nedelju, 10. avgust

Isključenja struje za nedelju, 10. avgust

Moj Novi Sad pre 1 dan
Elektrovojvodina će sutra isključivati potrošače u Novom Sadu. Novi Sad: • od 8 do 9.30 sati: Masarikova 14-18 , 25-27, Hilandarska 2-2a , 5-9, Stevana Sremca 12-20 , 19a-27, Slovačka 4-8, Žitni trg 2-8 , MOJ KIOSK NA ŽITNOM TRGU i MOJ KIOSK U UL… »
Pojedine ulice u Novom Sadu u nedelju bez struje

Pojedine ulice u Novom Sadu u nedelju bez struje

Radio 021 pre 1 dan
Pojedine ulice u Novom Sadu u nedelju, 10. avgusta neće imati struje. NOVI SAD Bez struje će biti Masarikova 14-18, 25-27, Hilandarska 2-2a, 5-9, Stevana Sremca 12-20, 19a-27, Slovačka 4-8, Žitni trg 2-8, Moj kiosk na Žitnom trgu, Moj kiosk u Vojvode… »
Isključenja struje 12. avgusta

Isključenja struje 12. avgusta

Ozon pre 1 dan
SREMSKA MITROVICA – Zbog planiranih radova na elektrodistributivnoj mreži, u utorak, 12. avgusta 2025. godine, doći će do privremenih isključenja električne energije na više lokacija u Sremskoj Mitrovici. Kako je najavljeno, bez napajanja će u navedenim… »
Danas bez struje ove beogradske opštine! Isključenja počinju od 7 časova, proverite da li je vaša ulica na spisku!

Danas bez struje ove beogradske opštine! Isključenja počinju od 7 časova, proverite da li je vaša ulica na spisku!

Kurir pre 1 dan
Elektrodistribucija Beograd najavila je za danas isključenja struje zbog radova u ovim opštinama. Savski venac 08:00 - 14:00 NEMANJINA: 9, Surčin 07:00 - 17:00 Naselje SURČIN: ANE KARENJINE: 1, BOBIJA FIŠERA: 5-9, CARA DUŠANA: 36, DR JOVANA RAŠKOVIĆA: 3… »

Vesti dana »