Povezane vesti
Vukčević: Odluka da igram za Srbiju je prirodan tok, moja krv je srpska
RTS pre 4 sati
Košarkaš Vašington vizardsa Tristan Vukčević istakao je da je igranje za reprezentaciju Srbije prirodni tok, iako je imao ponudu da nastupa za Grčku. Reprezentacija Srbije nalazi se u Limasolu gde će igrati pripremni turnir za Evrobasket, a Vukčević je u… »
Tristan Vukčević: "Hvala Grčkoj, ali moja krv je srpska!"
B92 pre 4 sati
Košarkaš Vašington Vizardsa Tristan Vukčević otkrio je u razgovoru za grčki "Atletiko" razloge zbog kojih je odlučio da brani boje Srbije. Vukčević je imao ponudu da nastupa za reprezentaciju Grčke, ali je na kraju prelomio i obukao dres srpske… »
Zašto je Vukčević odbio Grke: Moja krv je srpska…
Sport klub pre 5 sati
Košarkaš Vašington Vizardsa zahvalio se Grčkoj na pozivu dok je čekao da njegov broj telefona okrene Svetislav Pešić. Sada je objasnio i zašto. Na Kipru se održava pripremni turnir za Evrobasket, na kom će ostrvljani dočekati Srbiju, Grčku i Izrael. To… »
"Hvala Grčkoj, ali moja krv je srpska!" Tristan Vukčević objasnio zašto je izabrao Srbiju pre Grčke
Večernje novosti pre 6 sati
U razgovoru za grčki Atletiko Tristan Vukčević je otkrio zašto je izabrao da nastupa za reprezentaciju Srbije pre Grčke. Foto: AP - Moja odluka da igram za srpsku reprezentaciju bila je prirodan sled događaja. Želim da se zahvalim Košarkaškoj federaciji… »
"Krv mi je srpska, hvala na ponudi": Tristan otkrio šta je rekao Grcima dok je čekao Pešićev poziv
Mondo pre 7 sati
Košarkaška reprezentacija Srbije priprema se za obaveze na Evropskom prvenstvu, gde će izabranici Svetislava Pešića biti među prvim favoritima za osvajanje zlatne medalje. Na konačnom spisku igrača za turnir trebalo bi da bude mesta i za nekadašnjeg… »
Vesti dana »

Evropa povlači crvene linije: Eu i Ukrajina iznele predlog za dogovor sa Rusijom
Alo pre 1 satjoš 28 povezanih

Milojević promenio 11 igrača u startnoj postavi, Katai pogodio za pobedu
RTS pre 14 minutajoš 45 povezanih

Milan Borjan uhvaćen na severu kako gleda Zvezdu: Pogledajte šta su Delije uradile kada su ga videle
Telegraf pre 19 minutajoš 27 povezanih

Region "gori": U Hrvatsku sutra stiže strašna vremenska nepogoda, izdato hitno upozorenje
Telegraf pre 6 satijoš 27 povezanih