Povezane vesti

Pre tri godine bio je nastavnik na zameni, danas su mu napunili mrežu do vrha (video)

Pre tri godine bio je nastavnik na zameni, danas su mu napunili mrežu do vrha (video)

Sportski žurnal pre 4 sati
Fišer je visok metar i 98 centimetara, dobro je branio prošle sezone za Fredrikstad, zbog čega ga je Mec doveo za oko tri miliona evra. Novi golman Meca Džonatan Fišer rekao je da se raduje igranju u francuskoj ligi, nakon što je pre nekoliko godina… »
Vest Hem golmana pronašao u Lesteru

Vest Hem golmana pronašao u Lesteru

Sport klub pre 5 sati
Mads Hermansen prešao je iz Lestera u Vest Hem. Danski golman je sa „čekićarima“, koji su za njega izdvojili 23 milona evra, potpisao petogodišnji ugovor uz opciju da se saradnja nastavi još jednu sezonu. „Navijači mogu da očekuju da donesem dobru… »
Hermansen iz Lestera u Vest Hem za 23 miliona

Hermansen iz Lestera u Vest Hem za 23 miliona

Sportski žurnal pre 7 sati
Olimpijski stadion je neverovatan sa glasnim, strastvenim navijačima, to je ono o čemu sanjate - rekao je Mads. Danski fudbalski golman Mads Hermansen (25) prešao je iz Lestera u Vest Hem. Hermansen je sa Vest Hemom potpisao petogodišnji ugovor, uz… »
Golman Meca spreman za francusku ligu, tri godine pošto je bio zamenik nastavnika

Golman Meca spreman za francusku ligu, tri godine pošto je bio zamenik nastavnika

Radio sto plus pre 7 sati
Danski 23-godišnji golman prešao je iz norveškog Fredrikstada u Mec, sa kojim je potpisao četvorogodišnji ugovor. “Pre dve godine sam bio honorani fudbaler, a pre tri godine sam bio učitelj na zameni u Danskoj i zato ne pokušavam da razmišljam previše… »
Vest Hem rešio pitanje golmana: Čekićari doveli čuvara mreže iz Lestera

Vest Hem rešio pitanje golmana: Čekićari doveli čuvara mreže iz Lestera

Kurir pre 8 sati
Danski 25-godišnji golman potpisao je ugovor na pet godina, uz mogućnost nastavka saradnje na još 12 meseci, a Bi-Bi-Si (BBC) je preneo da je transfer vredan oko 20 miliona funti. "Srećan sam što sam prešao u Vest Hem. Mislio sam da je klub dobar izbor… »
Mads Hermansen prešao iz Lestera u Vest Hem

Mads Hermansen prešao iz Lestera u Vest Hem

RTS pre 8 sati
Danski golman Mads Hermansen prešao je iz Lestera u Vest Hem. Mads Hermansen je sa Vest Hemom, koji je za njega izdvojio 23 milona evra, potpisao petogodišnji ugovor uz opciju da se saradnja nastavi još jednu sezonu. Danski golman je izrazio veliko… »
Vest Hem doveo golmana Hermansena iz Lestera

Vest Hem doveo golmana Hermansena iz Lestera

Radio sto plus pre 8 sati
Danski 25-godišnji golman potpisao je ugovor na pet godina, uz mogućnost nastavka saradnje na još 12 meseci, a Bi-Bi-Si (BBC) je preneo da je transfer vredan oko 20 miliona funti. “Srećan sam što sam prešao u Vest Hem. Mislio sam da je klub dobar izbor… »

Vesti dana »