Повезане вести

Пре три године био је наставник на замени, данас су му напунили мрежу до врха (видео)

Пре три године био је наставник на замени, данас су му напунили мрежу до врха (видео)

Спортски журнал 09.08.2025
Фишер је висок метар и 98 центиметара, добро је бранио прошле сезоне за Фредрикстад, због чега га је Мец довео за око три милиона евра. Нови голман Меца Џонатан Фишер рекао је да се радује игрању у француској лиги, након што је… »
Вест Хем голмана пронашао у Лестеру

Вест Хем голмана пронашао у Лестеру

Спорт клуб 09.08.2025
Мадс Хермансен прешао је из Лестера у Вест Хем. Дански голман је са „чекићарима“, који су за њега издвојили 23 милона евра, потписао петогодишњи уговор уз опцију да се сарадња настави још једну сезону. „Навијачи могу да… »
Хермансен из Лестера у Вест Хем за 23 милиона

Хермансен из Лестера у Вест Хем за 23 милиона

Спортски журнал 09.08.2025
Олимпијски стадион је невероватан са гласним, страственим навијачима, то је оно о чему сањате - рекао је Мадс. Дански фудбалски голман Мадс Хермансен (25) прешао је из Лестера у Вест Хем. Хермансен је са Вест Хемом потписао… »
Голман Меца спреман за француску лигу, три године пошто је био заменик наставника

Голман Меца спреман за француску лигу, три године пошто је био заменик наставника

Радио сто плус 09.08.2025
Дански 23-годишњи голман прешао је из норвешког Фредрикстада у Мец, са којим је потписао четворогодишњи уговор. “Пре две године сам био хонорани фудбалер, а пре три године сам био учитељ на замени у Данској и зато не покушавам… »
Мадс Хермансен прешао из Лестера у Вест Хем

Мадс Хермансен прешао из Лестера у Вест Хем

РТС 09.08.2025
Дански голман Мадс Хермансен прешао је из Лестера у Вест Хем. Мадс Хермансен је са Вест Хемом, који је за њега издвојио 23 милона евра, потписао петогодишњи уговор уз опцију да се сарадња настави још једну сезону. Дански… »
Вест Хем решио питање голмана: Чекићари довели чувара мреже из Лестера

Вест Хем решио питање голмана: Чекићари довели чувара мреже из Лестера

Курир 09.08.2025
Дански 25-годишњи голман потписао је уговор на пет година, уз могућност наставка сарадње на још 12 месеци, а Би-Би-Си (ББЦ) је пренео да је трансфер вредан око 20 милиона фунти. "Срећан сам што сам прешао у Вест Хем. Мислио сам… »
Вест Хем довео голмана Хермансена из Лестера

Вест Хем довео голмана Хермансена из Лестера

Радио сто плус 09.08.2025
Дански 25-годишњи голман потписао је уговор на пет година, уз могућност наставка сарадње на још 12 месеци, а Би-Би-Си (ББЦ) је пренео да је трансфер вредан око 20 милиона фунти. “Срећан сам што сам прешао у Вест Хем. Мислио сам… »

Вести дана »