Повезане вести
Пре три године био је наставник на замени, данас су му напунили мрежу до врха (видео)
Спортски журнал 09.08.2025
Фишер је висок метар и 98 центиметара, добро је бранио прошле сезоне за Фредрикстад, због чега га је Мец довео за око три милиона евра. Нови голман Меца Џонатан Фишер рекао је да се радује игрању у француској лиги, након што је… »
Вест Хем голмана пронашао у Лестеру
Спорт клуб 09.08.2025
Мадс Хермансен прешао је из Лестера у Вест Хем. Дански голман је са „чекићарима“, који су за њега издвојили 23 милона евра, потписао петогодишњи уговор уз опцију да се сарадња настави још једну сезону. „Навијачи могу да… »
Хермансен из Лестера у Вест Хем за 23 милиона
Спортски журнал 09.08.2025
Олимпијски стадион је невероватан са гласним, страственим навијачима, то је оно о чему сањате - рекао је Мадс. Дански фудбалски голман Мадс Хермансен (25) прешао је из Лестера у Вест Хем. Хермансен је са Вест Хемом потписао… »
Голман Меца спреман за француску лигу, три године пошто је био заменик наставника
Радио сто плус 09.08.2025
Дански 23-годишњи голман прешао је из норвешког Фредрикстада у Мец, са којим је потписао четворогодишњи уговор. “Пре две године сам био хонорани фудбалер, а пре три године сам био учитељ на замени у Данској и зато не покушавам… »
Мадс Хермансен прешао из Лестера у Вест Хем
РТС 09.08.2025
Дански голман Мадс Хермансен прешао је из Лестера у Вест Хем. Мадс Хермансен је са Вест Хемом, који је за њега издвојио 23 милона евра, потписао петогодишњи уговор уз опцију да се сарадња настави још једну сезону. Дански… »
Вест Хем решио питање голмана: Чекићари довели чувара мреже из Лестера
Курир 09.08.2025
Дански 25-годишњи голман потписао је уговор на пет година, уз могућност наставка сарадње на још 12 месеци, а Би-Би-Си (ББЦ) је пренео да је трансфер вредан око 20 милиона фунти. "Срећан сам што сам прешао у Вест Хем. Мислио сам… »
Вест Хем довео голмана Хермансена из Лестера
Радио сто плус 09.08.2025
Дански 25-годишњи голман потписао је уговор на пет година, уз могућност наставка сарадње на још 12 месеци, а Би-Би-Си (ББЦ) је пренео да је трансфер вредан око 20 милиона фунти. “Срећан сам што сам прешао у Вест Хем. Мислио сам… »
Вести дана »
Нове цене горива у Србији: Евродизел поскупео, бензин остао исти
Наслови.аи пре 2 минутајош 31 повезана
Магла и хладно време отежавају саобраћај, док Србија очекује топлу недељу и хладан талас од уторка
Наслови.аи пре 2 минутајош 29 повезаних
Миљуш (ССП): Процес избора чланова РЕМ је смејање у лице Европској комисији и Европском парламенту
Бета пре 1 сатјош 10 повезаних
Ревидирана Фискална стратегија за 2026: Поскупели и ЕКСПО и Национални стадион
Форбес пре 27 минутајош 10 повезаних
(БЛОГ) Тринаести дан штрајка глађу Дијане Хрке, са штрајком наставио и Миломир Јаћимовић
Н1 Инфо пре 37 минутајош 15 повезаних