Povezane vesti
"Dobila sam ponudu koju bi retko ko odbio..." Aleksandra Nikolić otkrila nove detalje o ulasku u Elitu, pa se dotakla…
Kurir pre 3 sata
Pobednica "Zadruge", Aleksandra Nikolić, nedavno je potpisala ugovor za novu sezonu " Elite 9", a osim toga i njena najveća suparnica starleta Maja Marinković takođe je potpisala ugovor i od septembra će se naći zajedno u Šimanovcima u Beloj kući… »
Evo kakvu je ponudu dobila Aleksandra Nikolić da uđe u Elitu 9: "Retko ko bi odbio da je na mom mestu"
Alo pre 3 sata
Ćerkica je sve počela da razume. Pobednica "Zadruge", Aleksandra Nikolić, nedavno je potpisala ugovor za novu sezonu "Elite 9", a osim toga i njena najveća suparnica starleta Maja Marinković takođe je potpisala ugovor i od septembra će se naći zajedno u… »
"Dobila sam ponudu koju bi retko ko odbio, znam koliko vredim": Aleksandra Nikolić o ulasku u "Elitu 9": "Ne zanima me ko…
Blic pre 5 sati
Pobednica "Zadruge", Aleksandra Nikolić, nedavno je potpisala ugovor za novu sezonu "Elite 9", a osim toga i njena najveća suparnica starleta Maja Marinković takođe je potpisala ugovor i od septembra će se naći zajedno u Šimanovcima u Beloj kući. Kako je… »
"Dobila sam ponudu, koju bi retko ko odbio" Aleksandra Nikolić o ulasku u Elitu, pa progovorila o vereniku
Telegraf pre 4 sati
Pobednica "Zadruge", Aleksandra Nikolić, nedavno je potpisala ugovor za novu sezonu "Elite 9" a u rijalitiju će se sresti sa svojom najvećom suparnicom Majom Marinković. Njih dve će se od septembra zajedno naći u Beloj kući. Aleksandra se nedavno verila… »
Vesti dana »

Demonstracije u Tel Avivu zbog izraelskog plana za preuzimanje Gaze: Desetine hiljada traži kraj rata i oslobađanje talaca (foto)
Blic pre 17 minutajoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ričard Grenel: Ideja o uzajamnom priznanju Srbije i Kosova smešna, valja raditi na ekonomskom razvoju
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Koliko se čeka na granicama tokom večeri Pojačan saobraćaj na auto-putevima, na ovim prelazima i do tri sata
Kurir pre 17 minutajoš 1 povezana