Povezane vesti
"Dobila sam ponudu koju bi retko ko odbio, znam koliko vredim": Aleksandra Nikolić o ulasku u "Elitu 9": "Ne zanima me ko…
Blic 09.08.2025
Pobednica "Zadruge", Aleksandra Nikolić, nedavno je potpisala ugovor za novu sezonu "Elite 9", a osim toga i njena najveća suparnica starleta Maja Marinković takođe je potpisala ugovor i od septembra će se naći zajedno u Šimanovcima u Beloj kući. Kako je… »
Evo kakvu je ponudu dobila Aleksandra Nikolić da uđe u Elitu 9: "Retko ko bi odbio da je na mom mestu"
Alo 09.08.2025
Ćerkica je sve počela da razume. Pobednica "Zadruge", Aleksandra Nikolić, prva je potpisala ugovor za ulazak u "Elitu 9", a nakon toga na listi ukućana našla se i njena ljuta rivalka Maja Marinković, ali i Marko Janjušević Janjuš sa kojim je bila u… »
"Dobila sam ponudu koju bi retko ko odbio..." Aleksandra Nikolić otkrila nove detalje o ulasku u Elitu, pa se dotakla…
Kurir 09.08.2025
Pobednica "Zadruge", Aleksandra Nikolić, nedavno je potpisala ugovor za novu sezonu " Elite 9", a osim toga i njena najveća suparnica starleta Maja Marinković takođe je potpisala ugovor i od septembra će se naći zajedno u Šimanovcima u Beloj kući… »
"Dobila sam ponudu, koju bi retko ko odbio" Aleksandra Nikolić o ulasku u Elitu, pa progovorila o vereniku
Telegraf 09.08.2025
Pobednica "Zadruge", Aleksandra Nikolić, nedavno je potpisala ugovor za novu sezonu "Elite 9" a u rijalitiju će se sresti sa svojom najvećom suparnicom Majom Marinković. Njih dve će se od septembra zajedno naći u Beloj kući. Aleksandra se nedavno verila… »
Vesti dana »
Cene energenata podivljale: Srbija sada ima najveće rezerve i stabilno snabdevanje, ali šta sve zbog rata
Mondo pre 18 minutajoš 27 povezanih
BLOG UŽIVO: Desetine poginulih u Libanu, nafta 112 dolara po barelu, Tramp zapretio uništenjem Južnog Parsa ako Iran napadne katarski LNG
Insajder pre 48 minutajoš 228 povezanih
Zelenski razočaran odlukom EU da ne usvoji 20. paket sankcija Rusiji: "Već treći mesec ne funkcioniše najvažnija garancija finansijske bezbednosti za Ukrajinu"
Kurir pre 19 minutajoš 25 povezanih
Veliki udarac za Crvenu zvezdu: Ebuka Izundu ne igra protiv Panatinaikosa
Mondo pre 1 satjoš 41 povezana
Vučić čestitao Ramazanski bajram: "Želim da praznični dani donesu duhovnu snagu i blagostanje vašim porodicama"
Blic pre 59 minutajoš 18 povezanih