Повезане вести

Нови Пазар гостује на Чаиру - Гаћиновић прво о љајићу: Недостајаће нам, али морамо својим путем

Нови Пазар гостује на Чаиру - Гаћиновић прво о љајићу: Недостајаће нам, али морамо својим путем

Курир 09.08.2025
"Недостајаће нам Адем Љајић, али ми морамо својим путем. Мењаћемо поједине сегменте у игри. Момци су то добро прихватили и током ове седмице, без обзира што је у питању процес. Ја, ипак, не признајем дуготрајан процес, већ… »
Милетић нови лидер Пазараца, Гаћиновић не тражи алиби: "Љајић? Морамо својим путем, хоћу све и одмах!"

Милетић нови лидер Пазараца, Гаћиновић не тражи алиби: "Љајић? Морамо својим путем, хоћу све и одмах!"

Спортске.нет 09.08.2025
Тренер фудбалера Новог Пазара Владимир Гаћиновић рекао је данас да верује у добар резултат против Радничког у Нишу, у утакмици четвртог кола Супер лиге Србије. "Недостајаће нам Адем Љајић, али ми морамо својим путем. Мењаћемо… »
Гаћиновић пред Раднички: Верујем у добар резултат

Гаћиновић пред Раднички: Верујем у добар резултат

Радио сто плус 09.08.2025
“Недостајаће нам Адем Љајић, али ми морамо својим путем. Мењаћемо поједине сегменте у игри. Момци су то добро прихватили и током ове седмице, без обзира што је у питању процес. Ја, ипак, не признајем дуготрајан процес, већ… »
Нови Пазар игра против Радничког, а Гаћиновић поново о Љајићу: "Недостајаће"

Нови Пазар игра против Радничког, а Гаћиновић поново о Љајићу: "Недостајаће"

Б92 09.08.2025
Тренер фудбалера Новог Пазара Владимир Гаћиновић рекао је да верује у добар резултат против Радничког у Нишу, у утакмици четвртог кола Суперлиге Србије. "Недостајаће нам Адем Љајић, али ми морамо својим путем. Мењаћемо поједине… »
Раднички-Нови Пазар сутра на стадиону “Чаир” у 20 сати

Раднички-Нови Пазар сутра на стадиону “Чаир” у 20 сати

РТВ Нови Пазар 09.08.2025
Фудбалски клуб Раднички угостит ће у четвртом колу Суперлиге Србије екипу Новог Пазара. Меч се игра у недјељу, 10. августа, на стадиону „Чаир” у 20 сати. Нишки тим претходни меч код куће ријешио је у своју корист, затим одиграо… »

Вести дана »