Povezane vesti

Bratanica Biljane Sečivanović razotkrila porodične tajne: Ne znam da li se kaje zbog onoga što je uradila

Bratanica Biljane Sečivanović razotkrila porodične tajne: Ne znam da li se kaje zbog onoga što je uradila

Story pre 26 minuta
Pevačica Biljana Sečivanović imala je u životu čak nekoliko ljubavnih lomova, koji su za nju bile lekcije koje su je dovele do srećnog braka sa sadašnjim suprugom. Za Aleksandra Nedića se udala 2020. godine. - Mi smo se za nekih nedelju dana odlučili za… »
Potresna ispovest Natalije Trik FX: Svi me pitaju zašto ne rađam drugo dete, a ne znaju…

Potresna ispovest Natalije Trik FX: Svi me pitaju zašto ne rađam drugo dete, a ne znaju…

Svet & Skandal pre 1 sat
Pevačica Natalija Trik FX poznata je kao nasmejana i uvek dobro raspoložena, ali to je daliko od istine. Ona je u jednoj emisiji otvorila dušu i kroz suze otkrila sa kakvim se problemima i predrasudama suočavala. Ona je pričala o nasilju koje je… »
Ovaj moćnik je pomogao zorici Brunclik! Otkrivena tajna stara 50 godina, zna ga cela Srbija, ni ne slutite o kome se radi!

Ovaj moćnik je pomogao zorici Brunclik! Otkrivena tajna stara 50 godina, zna ga cela Srbija, ni ne slutite o kome se radi!

Alo pre 3 sata
Zorica je otkrila ko je zaslužan za njenu karijeru i uspeh. Zorica Brunclik, uprkos velikoj popularnosti, ostala je veoma prizemna i nikada nije krila ko je bio tu kada je počinjala karijeru. Pevačica je pre nekoliko godina priznala da je prošlost… »
"Bilo mi je teško kada se udala, Ne znam da li se kaje": Bratanica raskrinkala poznatu pevačicu koja je nije pozvala na…

"Bilo mi je teško kada se udala, Ne znam da li se kaje": Bratanica raskrinkala poznatu pevačicu koja je nije pozvala na…

Blic pre 5 sati
Pevačica Nadica Sečivanović progovorila je o odnosu sa tetkom Biljanom Sečivanović kojoj je zamerila što je nije pozvala na svadbu. Nadica Sečivanović se takmičila u " Zvezdama Granda", i otkako se pojavila na javnoj sceni otvoreno je pričala da nije u… »
Pevačica (54) u emotivnoj ispovesti otkrila da je izgubila bebu: "Pokušavali smo kada sam imala 40 godina"

Pevačica (54) u emotivnoj ispovesti otkrila da je izgubila bebu: "Pokušavali smo kada sam imala 40 godina"

Mondo pre 5 sati
Pevačica Natalija Trik FX, nedavno je šokirala javnost priznanjem da je supruga Sanija uhvatila u prevari, a zatim je rastužila kada je u svojoj ispovesti otkrila da je izgubila bebu. "Da, nažalost. Ostala sam trudna i izgubila sam dečaka. Mnogo mi je… »
Bratanica biljane Sečivanović urnisala pevačicu! Ispričala sve porodične intrige, pa otkrila da je Bilja nije zvala na svadbu…

Bratanica biljane Sečivanović urnisala pevačicu! Ispričala sve porodične intrige, pa otkrila da je Bilja nije zvala na svadbu…

Kurir pre 4 sati
Pevačica Nadica Sečivanović progovorila je o odnosu sa tetkom Biljanom Sečivanović kojoj je zamerila što je nije pozvala na svadbu. Nadica Sečivanović se takmičila u "Zvezdama Granda", i otkako se pojavila na javnoj sceni otvoreno je pričala da nije u… »
Pevačica u suzama govorila o izdaji Biljane Sečivanović: Bila joj je velika podrška, a onda je sve nestalo preko noći

Pevačica u suzama govorila o izdaji Biljane Sečivanović: Bila joj je velika podrška, a onda je sve nestalo preko noći

Mondo pre 5 sati
Pevačica Nadica Sečivanović, poznata široj publici po učešću u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", nikada nije krila da je njen odnos sa tetkom, pevačicom Biljanom Sečivanović, godinama bio narušen. Nadica je u velikom ispovesti prvi put otvoreno… »
„Izgubila sam bebu, a ljudi me pitaju: Zašto nisi rodila još dece?“ Pevačica (54) prvi put o velikom bolu

„Izgubila sam bebu, a ljudi me pitaju: Zašto nisi rodila još dece?“ Pevačica (54) prvi put o velikom bolu

Nova pre 6 sati
Pevačica Natalija Trik FX, nedavno je šokirala javnost priznanjem da je supruga Sanija uhvatila u prevari, a zatim je rastužila kada je u svojoj ispovesti otkrila da je izgubila bebu. – Da, nažalost. Ostala sam trudna i izgubila sam dečaka. Mnogo mi je… »
"Izgubila sam bebu, a ljudi me pitaju: Zašto nisi rodila još dece?" Pevačica (54) prvi put o velikom bolu - Pokušavali smo…

"Izgubila sam bebu, a ljudi me pitaju: Zašto nisi rodila još dece?" Pevačica (54) prvi put o velikom bolu - Pokušavali smo…

Blic pre 7 sati
Pevačica Natalija Trik FX, nedavno je šokirala javnost priznanjem da je supruga Sanija uhvatila u prevari, a zatim je rastužila kada je u svojoj ispovesti otkrila da je izgubila bebu. - Da, nažalost. Ostala sam trudna i izgubila sam dečaka. Mnogo mi je… »

Vesti dana »