Povezane vesti
Bratanica Biljane Sečivanović razotkrila porodične tajne: Ne znam da li se kaje zbog onoga što je uradila
Story pre 26 minuta
Pevačica Biljana Sečivanović imala je u životu čak nekoliko ljubavnih lomova, koji su za nju bile lekcije koje su je dovele do srećnog braka sa sadašnjim suprugom. Za Aleksandra Nedića se udala 2020. godine. - Mi smo se za nekih nedelju dana odlučili za… »
Potresna ispovest Natalije Trik FX: Svi me pitaju zašto ne rađam drugo dete, a ne znaju…
Svet & Skandal pre 1 sat
Pevačica Natalija Trik FX poznata je kao nasmejana i uvek dobro raspoložena, ali to je daliko od istine. Ona je u jednoj emisiji otvorila dušu i kroz suze otkrila sa kakvim se problemima i predrasudama suočavala. Ona je pričala o nasilju koje je… »
Ovaj moćnik je pomogao zorici Brunclik! Otkrivena tajna stara 50 godina, zna ga cela Srbija, ni ne slutite o kome se radi!
Alo pre 3 sata
Zorica je otkrila ko je zaslužan za njenu karijeru i uspeh. Zorica Brunclik, uprkos velikoj popularnosti, ostala je veoma prizemna i nikada nije krila ko je bio tu kada je počinjala karijeru. Pevačica je pre nekoliko godina priznala da je prošlost… »
"Bilo mi je teško kada se udala, Ne znam da li se kaje": Bratanica raskrinkala poznatu pevačicu koja je nije pozvala na…
Blic pre 5 sati
Pevačica Nadica Sečivanović progovorila je o odnosu sa tetkom Biljanom Sečivanović kojoj je zamerila što je nije pozvala na svadbu. Nadica Sečivanović se takmičila u " Zvezdama Granda", i otkako se pojavila na javnoj sceni otvoreno je pričala da nije u… »
Pevačica (54) u emotivnoj ispovesti otkrila da je izgubila bebu: "Pokušavali smo kada sam imala 40 godina"
Mondo pre 5 sati
Pevačica Natalija Trik FX, nedavno je šokirala javnost priznanjem da je supruga Sanija uhvatila u prevari, a zatim je rastužila kada je u svojoj ispovesti otkrila da je izgubila bebu. "Da, nažalost. Ostala sam trudna i izgubila sam dečaka. Mnogo mi je… »
Bratanica biljane Sečivanović urnisala pevačicu! Ispričala sve porodične intrige, pa otkrila da je Bilja nije zvala na svadbu…
Kurir pre 4 sati
Pevačica Nadica Sečivanović progovorila je o odnosu sa tetkom Biljanom Sečivanović kojoj je zamerila što je nije pozvala na svadbu. Nadica Sečivanović se takmičila u "Zvezdama Granda", i otkako se pojavila na javnoj sceni otvoreno je pričala da nije u… »
Pevačica u suzama govorila o izdaji Biljane Sečivanović: Bila joj je velika podrška, a onda je sve nestalo preko noći
Mondo pre 5 sati
Pevačica Nadica Sečivanović, poznata široj publici po učešću u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", nikada nije krila da je njen odnos sa tetkom, pevačicom Biljanom Sečivanović, godinama bio narušen. Nadica je u velikom ispovesti prvi put otvoreno… »
„Izgubila sam bebu, a ljudi me pitaju: Zašto nisi rodila još dece?“ Pevačica (54) prvi put o velikom bolu
Nova pre 6 sati
Pevačica Natalija Trik FX, nedavno je šokirala javnost priznanjem da je supruga Sanija uhvatila u prevari, a zatim je rastužila kada je u svojoj ispovesti otkrila da je izgubila bebu. – Da, nažalost. Ostala sam trudna i izgubila sam dečaka. Mnogo mi je… »
"Izgubila sam bebu, a ljudi me pitaju: Zašto nisi rodila još dece?" Pevačica (54) prvi put o velikom bolu - Pokušavali smo…
Blic pre 7 sati
Pevačica Natalija Trik FX, nedavno je šokirala javnost priznanjem da je supruga Sanija uhvatila u prevari, a zatim je rastužila kada je u svojoj ispovesti otkrila da je izgubila bebu. - Da, nažalost. Ostala sam trudna i izgubila sam dečaka. Mnogo mi je… »
Vesti dana »

Visoke temperature i toplotni talas u Srbiji do kraja avgusta 2025. sa blagim osveženjem sredinom meseca
Naslovi.ai pre 3 satajoš 40 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori i izazovi u pregovorima o miru u Ukrajini
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 42 povezane

Dodik: Iza presude protiv mene, kao i udara na Vučiča stoje Britanci
Novi magazin pre 3 satajoš 14 povezanih

Potpukovnik Stević za RTS: Guča hermetički zatvorena, za 12 sati otkriveno više od 1.800 prekršaja
RTS pre 3 satajoš 13 povezanih