Povezane vesti
Bibiću nacionalni rekord
Sportski žurnal pre 1 dan
Odlična trka srpskog atletičara na bronzanom mitingu u Belgiji. Na mitingu bronzane kategorije u belgijskom Urdegemu srpski atletičar, Elzan Bibić, zabeležio je najbolji rezultat ove sezone na bilo kojoj distanci, pošto je svoju grupu na 5.000 metara… »
Sjajni Elzan Bibić pobedio dvostrukog olimpijskog šampiona i oborio nacionalni rekord Srbije!
Telegraf pre 1 dan
Srpski atletičar Elzan Bibić zabeležio je u subotu najbolji rezultat ove sezone na bilo kojoj distanci, pošto je na mitingu bronzane kategorije u Urdegemu u Belgiji svoju grupu na 5.000 metara završio kao drugi sa vremenom 13:13.06. To je ujedno i novi… »
Bibić zadovoljan zbog rekorda u Belgiji
Sportske.net pre 4 sati
Reprezentativac Srbije u atletici Elzan Bibić rekao je danas da je veoma zadovoljan trkom na mitingu u Oregemu i novim državnim rekordom u disciplini 5.000 metara. "Od samog starta osećao sam se snažno i fokusirano. Tempo je u prvoj polovini bio dosta… »
„Osećao sam se snažno“: Oborio rekord Srbije i sijao od sreće
Nova pre 7 sati
Reprezentativac Srbije u atletici Elzan Bibić rekao je da je veoma zadovoljan trkom na mitingu u Oregemu i novim državnim rekordom u disciplini 5.000 metara. „Od samog starta osećao sam se snažno i fokusirano. Tempo je u prvoj polovini bio dosta spor… »
Elzan Bibić pobedio olimpijskog šampiona i oborio nacionalni rekord!
RTV Novi Pazar pre 9 sati
Atletičar Elzan Bibić ostvario je u subotu jedan od svojih najboljih rezultata u karijeri, pošto je na mitingu bronzane kategorije u belgijskom Urdegemu u trci na 5.000 metara zauzeo drugo mesto u svojoj grupi sa vremenom 13:13,06. „Od samog starta… »
Elzan Bibić drugi na mitingu u Oregemu na 5.000 metera sa državnim rekordom: "To je dodatni motiv"
Dnevnik pre 11 sati
Reprezentativac Srbije u atletici Elzan Bibić rekao je da je veoma zadovoljan trkom na mitingu u Oregemu i novim državnim rekordom u disciplini 5.000 metara. Novopazarac je u subotu uveče na mitingu u belgijskom gradu Oregemu zauzeo drugo mesto u trci na… »
"Osećao sam se snažno i fokusirano" Elzan Bibić zadovoljan posle obaranja državnog rekorda!
Kurir pre 12 sati
Reprezentativac Srbije u atletici Elzan Bibić rekao je danas da je veoma zadovoljan trkom na mitingu u Oregemu i novim državnim rekordom u disciplini 5.000 metara. "Od samog starta osećao sam se snažno i fokusirano. Tempo je u prvoj polovini bio dosta… »
Bibić posle rekorda: "To je dodatni motiv"
B92 pre 12 sati
Reprezentativac Srbije u atletici Elzan Bibić rekao je da je veoma zadovoljan trkom na mitingu u Oregemu i novim državnim rekordom u disciplini 5.000 metara. Novopazarac je u subotu uveče na mitingu u belgijskom gradu Oregemu zauzeo drugo mesto u trci na… »
Bibić: Zadovoljan sam zbog rekorda u Belgiji
Radio sto plus pre 13 sati
“Od samog starta osećao sam se snažno i fokusirano. Tempo je u prvoj polovini bio dosta spor, ali na kraju sam uspeo da izvučem najbolje. Novi lični rekord na 5.000 metara za mene je potvrda da treninzi i odricanja daju rezultate. To je dodatni motiv da… »
Pobedio dvostrukog olimpijskog šampiona i oborio rekord Srbije u trci sezone
Nova pre 13 sati
Srpski atletičar Elzan Bibić postavio je novi nacionalni rekord na 5.000 metara, trčeći 13:13.06 na mitingu u Belgiji, čime je oborio sopstveni rekord iz prošle godine. Srpski atletičar Elzan Bibić ostvario je najbolji rezultat sezone na bilo kojoj… »
Elzan Bibić oborio nacionalni rekord na 5.000 metara
RTS pre 15 sati
Atletičar Elzan Bibić ispisao je novu stranicu istorije srpske atletike, postavivši novi nacionalni rekord u trci na 5.000 metara. Na mitingu bronzane kategorije održanom u belgijskom Urdegemu, Bibić je zauzeo drugo mesto u svojoj grupi, sa vremenom… »
Elzan Bibić ispisao novu stranicu istorije - novi nacionalni rekord!
B92 pre 15 sati
Srpski srednjeprugaš Elzan Bibić ispisao je novu stranicu istorije domaće atletike, postavivši nacionalni rekord na 5.000 metara. Na mitingu bronzane kategorije u belgijskom Urdegemu, Bibić je u svojoj grupi zauzeo drugo mesto sa vremenom 13:13.06, čime… »
Elzan Bibić oborio nacionalni rekord: Pobedio olimpijskog šampiona i ispisao istoriju
Mondo pre 16 sati
Elzan Bibić uspeo je da obori sopstveni nacionalni rekord u trci na 5.000 metara u Urdegemu u Belgiji. Srpski atletičar nije samo postavio novo vreme, već je kao drugi stigao u svojoj grupi i tako pretekao dvostrukog olimpijskog osvajača medalje. Bibić… »
Vesti dana »

(Video, foto) urušile se zgrade u Turskoj, ima mrtvih! Nakon snažnog potresa usledilo još 20, izdato hitno upozorenje građanima: Obustavljen avio-saobraćaj
Blic pre 4 satijoš 3 povezane

Pristalice SNS-a uperile lasere u ekipu N1: Ometale izveštavanje i vređale novinarku (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Protest u Vrbasu, oglasila se Brnabić: "Huligani se ponovo okupili ispred prostorija SNS"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Rute: "Sastanak Trampa i Putina pokazaće da li je Putin ozbiljan po pitanju mira"
Telegraf pre 2 satajoš 2 povezane