Povezane vesti

Bibiću nacionalni rekord

Bibiću nacionalni rekord

Sportski žurnal pre 1 dan
Odlična trka srpskog atletičara na bronzanom mitingu u Belgiji. Na mitingu bronzane kategorije u belgijskom Urdegemu srpski atletičar, Elzan Bibić, zabeležio je najbolji rezultat ove sezone na bilo kojoj distanci, pošto je svoju grupu na 5.000 metara… »
Sjajni Elzan Bibić pobedio dvostrukog olimpijskog šampiona i oborio nacionalni rekord Srbije!

Sjajni Elzan Bibić pobedio dvostrukog olimpijskog šampiona i oborio nacionalni rekord Srbije!

Telegraf pre 1 dan
Srpski atletičar Elzan Bibić zabeležio je u subotu najbolji rezultat ove sezone na bilo kojoj distanci, pošto je na mitingu bronzane kategorije u Urdegemu u Belgiji svoju grupu na 5.000 metara završio kao drugi sa vremenom 13:13.06. To je ujedno i novi… »
Bibić zadovoljan zbog rekorda u Belgiji

Bibić zadovoljan zbog rekorda u Belgiji

Sportske.net pre 4 sati
Reprezentativac Srbije u atletici Elzan Bibić rekao je danas da je veoma zadovoljan trkom na mitingu u Oregemu i novim državnim rekordom u disciplini 5.000 metara. "Od samog starta osećao sam se snažno i fokusirano. Tempo je u prvoj polovini bio dosta… »
„Osećao sam se snažno“: Oborio rekord Srbije i sijao od sreće

„Osećao sam se snažno“: Oborio rekord Srbije i sijao od sreće

Nova pre 7 sati
Reprezentativac Srbije u atletici Elzan Bibić rekao je da je veoma zadovoljan trkom na mitingu u Oregemu i novim državnim rekordom u disciplini 5.000 metara. „Od samog starta osećao sam se snažno i fokusirano. Tempo je u prvoj polovini bio dosta spor… »
Elzan Bibić pobedio olimpijskog šampiona i oborio nacionalni rekord!

Elzan Bibić pobedio olimpijskog šampiona i oborio nacionalni rekord!

RTV Novi Pazar pre 9 sati
Atletičar Elzan Bibić ostvario je u subotu jedan od svojih najboljih rezultata u karijeri, pošto je na mitingu bronzane kategorije u belgijskom Urdegemu u trci na 5.000 metara zauzeo drugo mesto u svojoj grupi sa vremenom 13:13,06. „Od samog starta… »
Elzan Bibić drugi na mitingu u Oregemu na 5.000 metera sa državnim rekordom: "To je dodatni motiv"

Elzan Bibić drugi na mitingu u Oregemu na 5.000 metera sa državnim rekordom: "To je dodatni motiv"

Dnevnik pre 11 sati
Reprezentativac Srbije u atletici Elzan Bibić rekao je da je veoma zadovoljan trkom na mitingu u Oregemu i novim državnim rekordom u disciplini 5.000 metara. Novopazarac je u subotu uveče na mitingu u belgijskom gradu Oregemu zauzeo drugo mesto u trci na… »
"Osećao sam se snažno i fokusirano" Elzan Bibić zadovoljan posle obaranja državnog rekorda!

"Osećao sam se snažno i fokusirano" Elzan Bibić zadovoljan posle obaranja državnog rekorda!

Kurir pre 12 sati
Reprezentativac Srbije u atletici Elzan Bibić rekao je danas da je veoma zadovoljan trkom na mitingu u Oregemu i novim državnim rekordom u disciplini 5.000 metara. "Od samog starta osećao sam se snažno i fokusirano. Tempo je u prvoj polovini bio dosta… »
Bibić posle rekorda: "To je dodatni motiv"

Bibić posle rekorda: "To je dodatni motiv"

B92 pre 12 sati
Reprezentativac Srbije u atletici Elzan Bibić rekao je da je veoma zadovoljan trkom na mitingu u Oregemu i novim državnim rekordom u disciplini 5.000 metara. Novopazarac je u subotu uveče na mitingu u belgijskom gradu Oregemu zauzeo drugo mesto u trci na… »
Bibić: Zadovoljan sam zbog rekorda u Belgiji

Bibić: Zadovoljan sam zbog rekorda u Belgiji

Radio sto plus pre 13 sati
“Od samog starta osećao sam se snažno i fokusirano. Tempo je u prvoj polovini bio dosta spor, ali na kraju sam uspeo da izvučem najbolje. Novi lični rekord na 5.000 metara za mene je potvrda da treninzi i odricanja daju rezultate. To je dodatni motiv da… »
Pobedio dvostrukog olimpijskog šampiona i oborio rekord Srbije u trci sezone

Pobedio dvostrukog olimpijskog šampiona i oborio rekord Srbije u trci sezone

Nova pre 13 sati
Srpski atletičar Elzan Bibić postavio je novi nacionalni rekord na 5.000 metara, trčeći 13:13.06 na mitingu u Belgiji, čime je oborio sopstveni rekord iz prošle godine. Srpski atletičar Elzan Bibić ostvario je najbolji rezultat sezone na bilo kojoj… »
Elzan Bibić oborio nacionalni rekord na 5.000 metara

Elzan Bibić oborio nacionalni rekord na 5.000 metara

RTS pre 15 sati
Atletičar Elzan Bibić ispisao je novu stranicu istorije srpske atletike, postavivši novi nacionalni rekord u trci na 5.000 metara. Na mitingu bronzane kategorije održanom u belgijskom Urdegemu, Bibić je zauzeo drugo mesto u svojoj grupi, sa vremenom… »
Elzan Bibić ispisao novu stranicu istorije - novi nacionalni rekord!

Elzan Bibić ispisao novu stranicu istorije - novi nacionalni rekord!

B92 pre 15 sati
Srpski srednjeprugaš Elzan Bibić ispisao je novu stranicu istorije domaće atletike, postavivši nacionalni rekord na 5.000 metara. Na mitingu bronzane kategorije u belgijskom Urdegemu, Bibić je u svojoj grupi zauzeo drugo mesto sa vremenom 13:13.06, čime… »
Elzan Bibić oborio nacionalni rekord: Pobedio olimpijskog šampiona i ispisao istoriju

Elzan Bibić oborio nacionalni rekord: Pobedio olimpijskog šampiona i ispisao istoriju

Mondo pre 16 sati
Elzan Bibić uspeo je da obori sopstveni nacionalni rekord u trci na 5.000 metara u Urdegemu u Belgiji. Srpski atletičar nije samo postavio novo vreme, već je kao drugi stigao u svojoj grupi i tako pretekao dvostrukog olimpijskog osvajača medalje. Bibić… »

Vesti dana »