Povezane vesti

"Nisam smeo da pređem ulicu" Sloba Radanović o teškom periodu nakon rijalitija, Luni i Kiji: Ne bih se javio!

"Nisam smeo da pređem ulicu" Sloba Radanović o teškom periodu nakon rijalitija, Luni i Kiji: Ne bih se javio!

Telegraf 10.08.2025
Pevač Sloba Radanović leto provodi na crnogorskom primorju, gde često nastupa u klubovima, a uz to uspeva da pronađe vreme za odmor sa svojom porodicom. U razgovoru za medije otvoreno je govorio o nastupima, teškim trenucima koje je prošao nakon… »
Ne želi da čuje ni za Lunu ni Kiju: Sloba priznao da su mu obe nanele veliku štetu – Zbog njih je oboleo

Ne želi da čuje ni za Lunu ni Kiju: Sloba priznao da su mu obe nanele veliku štetu – Zbog njih je oboleo

Svet & Skandal 10.08.2025
Pevač Sloba Radanović vredno radi na crnogorskom primorju, ali nađe se vremena i za uživanje, s obzirom na to da je iznamio apartman za svoju suprugu Jelenu i decu da budu uz njega tokom letnjih dana. S obzirom na to da je zauzet u Crnoj Gori, Sloba je… »
Sloba Radanović zbog kije i lune dve nedelje bio zatvoren u stanu! Nakon rijalitija se psihički razboleo, a sada otkriva da se…

Sloba Radanović zbog kije i lune dve nedelje bio zatvoren u stanu! Nakon rijalitija se psihički razboleo, a sada otkriva da se…

Kurir 10.08.2025
Pevač Sloba Radanović letnju sezonu provodi u Crnoj Gori, gde redovno nastupa po klubovima, a pored toga nalazi i vremena za odmor sa porodicom. Sloba je sada progovorio o nastupima, detaljima iz života, teškom periodu nakon rijalitija, kao i o novoj… »
"I dan danas imam traume, dve nedelje sam bio u 4 zida": Velika ispovest Slobe Radanovića o rijalitiju, Kiji i Luni, teškom…

"I dan danas imam traume, dve nedelje sam bio u 4 zida": Velika ispovest Slobe Radanovića o rijalitiju, Kiji i Luni, teškom…

Blic 10.08.2025
Pevač Sloba Radanović letnju sezonu provodi u Crnoj Gori, gde redovno nastupa po klubovima, a pored toga nalazi i vremena za odmor sa porodicom. Sloba je pred kamerama "Blica" progovorio o nastupima, detaljima iz života, teškom periodu nakon rijalitija… »
Slobina žena pokazala telo ali i luksuznu vilu u Crnoj Gori! Jelena sa decom uživa na vrhu zidine, a tek kako izgleda (foto)

Slobina žena pokazala telo ali i luksuznu vilu u Crnoj Gori! Jelena sa decom uživa na vrhu zidine, a tek kako izgleda (foto)

Kurir 10.08.2025
Sloba Radanović kao i mnoge njegove kolege veliki deo leta provodi u Crnoj Gori. Zbog opisa posla i konstantnog rada na Crnogorskom primorju pevač je prošle godine odlučio da pazari jedan penthaus u centru Budve kako bi i njegova porodica mogla da bude s… »

Vesti dana »