Povezane vesti

"Imao je: Sreću..." Vučić o stanju ministra Glišića nakon moždanog udara: "On je na intenzivnoj nezi, jedva čeka da se vrati u…

"Imao je: Sreću..." Vučić o stanju ministra Glišića nakon moždanog udara: "On je na intenzivnoj nezi, jedva čeka da se vrati u…

Blic pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je danas u Dnevniku na TV Pink i otkrio je nove informacije o zdravstvenom stanju ministra za javna ulaganja Darka Glišića koji je doživeo moždani udar pre nekoliko dana u Jutarnjem programu te televizije. "Bio… »
Incidenti u Novom Sadu: Vučević negira umešanost u sukobe na Limanu

Incidenti u Novom Sadu: Vučević negira umešanost u sukobe na Limanu

Serbian News Media pre 4 sati
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS), Miloš Vučević, našao se u centru pažnje javnosti povodom incidenata koji su se odigrali u novosadskom naselju Liman. Dok su pristalice SNS-a masovno farbale fasade u trobojke, što je dovelo do sukoba sa… »
Vučević: Nisam bio na Limanu već u poseti Darku Glišiću

Vučević: Nisam bio na Limanu već u poseti Darku Glišiću

Nedeljnik pre 5 sati
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević negirao je da je danas bio na Limanu, gde su odjutros zabeleženi incidenti dok su pristalice vladajuće stranke farbali fasade na zgradama tog novosadskog naselja u trobojke. On je u poruci… »
Vučević sedi ispred ikone i tvrdi da danas nije bio na Limanu: „Svako ko uveliča fotografiju videće da to nisam ja“

Vučević sedi ispred ikone i tvrdi da danas nije bio na Limanu: „Svako ko uveliča fotografiju videće da to nisam ja“

Nova pre 5 sati
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević negirao je da je danas bio na Limanu, gde su jutros i tokom dana zabeleženi incidenti dok su članovi SNS farbali fasade na zgradama tog novosadskog naselja u trobojke. On je u poruci objavljenoj na… »
"Ko živi u Srbiji mora da poštuje njene simbole": Vučević negirao da je bio na Limanu: Ko ne voli srpsku zastavu može da bira…

"Ko živi u Srbiji mora da poštuje njene simbole": Vučević negirao da je bio na Limanu: Ko ne voli srpsku zastavu može da bira…

Blic pre 6 sati
Miloš Vučević, predsednik SNS, poručio je da su se na društvenim mrežama pojavili neistiniti navodi da je danas viđen na Limanu tokom iscrtavanja srpskih trobojki na fasade zgrada. Kako je rekao na svom Instagram profilu danas se moglo videti koliko… »
Vučević: Netačne tvrdnje opozicije da sam danas bio na Limanu

RTV pre 6 sati
NOVI SAD - Predsednik SNS i savetnik predsednika Republike za regionalna pitanja Miloš Vučević izjavio je da su tvrdnje opozicije da je danas bio na Limanu u Novom Sadu netačne. Vučević je na Instagramu naveo da smo danas ponovo mogli da vidimo koliko… »

Euronews pre 6 sati
Predsednik SNS i savetnik predsednika Republike za regionalna pitanja Miloš Vučević izjavio je da su tvrdnje opozicije da je danas bio na Limanu u Novom Sadu netačne. Vučević je na Instagramu naveo da smo danas ponovo mogli da vidimo koliko blokaderi… »
Vučević: Nije istina da sam bio na Limanu

Vučević: Nije istina da sam bio na Limanu

Telegraf pre 6 sati
Lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja Miloš Vučević oglasio se povodom neistinitih navoda opozicije da je danas viđen na Limanu tokom akcije vraćanja srpskih zastava. "Poštovani prijatelji, danas smo opet mogli da vidimo koliko blokaderi… »
(Video) Najpodliji trikovi i laži blokadera Lider SNS Miloš Vučević poslao brutalnu poruku lažovima: Izmišljaju, izvrću…

(Video) Najpodliji trikovi i laži blokadera Lider SNS Miloš Vučević poslao brutalnu poruku lažovima: Izmišljaju, izvrću…

Dnevnik pre 6 sati
Lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja Miloš Vučević oglasio se povodom neistinitih navoda opozicije i opozicionih medija na društvenim mrežama da je danas viđen na Limanu tokom akcije vraćanja srpskih zastava. -Poštovani prijatelji… »

Vesti dana »