Povezane vesti
"Nisam znala šta je sve smrskano i izvaljeno iz moje glave, nakon 5 godina skupila sam snage da ostavim to iza sebe": Glumica…
Kurir 10.08.2025
Glumica Bojana Bambić, ćerka glumice Radmile Živković, podsetila se na bolan period svog života kada je jedva ostala živa nakon stravičnog udesa koji je preživela. Pre tačno 10 godina desila se nesreća nakon koje je Bojana zadobila teške povrede, a put… »
"Nisam znala šta je sve smrskano..." Glumica progovorila o jezivoj nesreći pre deceniju "Skupila sam snage..."
Telegraf 10.08.2025
Glumica i ćerka Radmile Živković, Bojana Bambić pre 10 godina doživela je tešku saobraćajnu nesreću. Glumica je jedva izvukla živu glavu, međutim srećom sve je na kraju prošlo dobro a ona se oporavila. Ipak, od tada je prošlo tačno 10 godina i glumica se… »
"Nisam znala šta je sve smrskano i izvaljeno iz moje glave": Glumica se prisetila jezive nesreće koju je doživela: "Skupila…
Blic 10.08.2025
Glumica i ćerka Radmile Živković, Bojana Bambić pre 10 godina doživela je tešku saobraćajnu nesreću. Bojana se sada oglasila na Fejsbuku tim povodom i podelila uspomenu u vidu fotografije koja je nastala neposredno nakon nesreće. "Na današnji dan, pre 10… »
Vesti dana »

Ima mrtvih! Muškarac kojeg su vatrogasci pronašli u stanu u Kosovskoj preminuo od povreda (foto, video)
Blic pre 4 satijoš 13 povezanih

(Video) "Zahvalan na toploj dobrodošlici i izuzetnom gostoprimstvu": Predsednik Vučić gost na večeri koju priređuju danski kralj i kraljica
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

(Video) Veje sneg u Srbiji: U ovom delu naše zemlje se već formirao beli pokrivač
Blic pre 7 satijoš 2 povezane

Narodno pozorište u Beogradu ustaje protiv Pravilnika – 3. oktobra štrajk upozorenja
Danas pre 4 satijoš 1 povezana