Povezane vesti
Šok! Naš reper vređan na nacionalnoj osnovi na nastupu u Hrvatskoj "Gazda kluba je imao neumesne komentare..."
Telegraf 10.08.2025
Crni Cerak je jedna od najpoznatijih trep grupa na našoj sceni koja je vrlo popularna među mlađom generacijom. Članovi grupe uspešno nastupaju širom regiona gde ih publika takođe voli, međutim sada su doživeli neprijatnost nastupavši u Hrvatskoj. Naime… »
Srpski reper doživeo neprijatnu scenu u Hrvatskoj Ono što mu je gazda kluba uradio je užasno
Alo 10.08.2025
Bibu gazda u Hrvatskoj vređao. Reper Đorđe Bibić Biba doživeo je neprijatnost u jednom klubu u Hrvatskoj, kada ga je vlasnik lokala vređao na nacionalnoj osnovi. Kako je sam Biba otkrio na Instagramu, upravo zbog ovakvog primitivnog i nedopustivog… »
Srpski reper doživeo neprijatnost u klubu u Hrvatskoj: Odmah se oglasio: "Gazda kluba je imao neumesna komentare u vezi moje…
Blic 10.08.2025
Poznati srpski reper Đorđe Bibić Biba na Instagramu se požalio da je doživeo neprijatnost u jednom klubu u Hrvatskoj. Đorđe Bibić Biba je napisao kako je doživeo neumesne komentare od strane gazde kluba. - Umag, izvinite što nisam ostao na slikanju… »
Skandal u Hrvatskoj! Srpskog repera vređali na nacionalnoj osnovi, oglasio se i otkrio kakvu neprijatnost je doživeo od…
Kurir 10.08.2025
Reper Đorđe Bibić Biba doživeo je neprijatnost u jednom klubu u Hrvatskoj, kada ga je vlasnik lokala, kako on ističe, vređao na nacionalnoj osnovi. Kako je sam Biba otkrio na Instagramu, upravo zbog ovakvog ponašanja više nikada neće kročiti u taj klub… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Komemorativni skupovi širom Srbije: Kolone građana krenule prema železničkoj stanici na Prokopu, zatvorena Gazela
Nova pre 33 minutajoš 59 povezanih

Računi manji i do 7 odsto! Evo kako da ostvarite popust na struju - privilegije za domaćinstva već na računima za oktobar
Kurir pre 3 satajoš 40 povezanih