Povezane vesti
Zvanično! Kristijan Belić ima novi klub
Telegraf pre 7 sati
Srpski fudbaler Kristijan Belić prešao je iz AZ Alkmara u Makabi iz Tel Aviva, saopštio je danas šampion Izraela. Kako je saopštio klub čiji je trener Žarko Lazetić, Belić je stigao na pozajmicu do kraja sezone uz opciju otkupa ugovora. - Uzbuđen sam što… »
Belić iz Alkmara na pozajmici u Makabiju (video)
Sportski žurnal pre 8 sati
Uzbuđen sam što sam ovde jer ovo vidim kao sjajnu priliku da nastavim karijeru u ovom neverovatnom klubu – rekao je Kristijan. Srpski fudbaler Kristijan Belić (24) prešao je iz AZ Alkmara u Makabi iz Tel Aviva, saopštio je šampion Izraela. Kako je… »
Kristijan Belić kod Lazetića u Makabiju
RTS pre 10 sati
Srpski fudbaler Kristijan Belić prešao je iz redova AZ Alkmara u Makabi iz Tel Aviva, saopštio je šampion Izraela. Kristijan Belić je u Makabi, koji sa klupe predvodi srpski trener Žarko Lazetić, stigao na pozajmicu do kraja sezone, uz opciju otkupa… »
Makabi ozvaničnio pozajmicu Kristijana Belića
Sport klub pre 9 sati
Kristijan Belić je prešao iz AZ Alkmara u Makabi iz Tel Aviva, saopštio je šampion Izraela. Kako je saopštio klub čiji je trener Žarko Lazetić, Belić je stigao na pozajmicu do kraja sezone uz opciju otkupa ugovora. „Uzbuđen sam što sam ovde jer ovo vidim… »
Lazetić doveo reprezentativca Srbije u Makabi
B92 pre 10 sati
Srpski fudbaler Kristijan Belić prešao je iz AZ Alkmara u Makabi iz Tel Aviva, saopštio je šampion Izraela. Kako je saopštio klub čiji je trener Žarko Lazetić, Belić je stigao na pozajmicu do kraja sezone uz opciju otkupa ugovora. "Uzbuđen sam što sam… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 11. avgust: Sunčano i veoma toplo, u ovim delovima Srbije temperatura i do 39 stepeni
Mondo pre 1 satjoš 7 povezanih