Povezane vesti

Protest u Užicu: Umesto Vučićeve knjige, “promocija” kartonskog predsednika

Protest u Užicu: Umesto Vučićeve knjige, “promocija” kartonskog predsednika

Serbian News Media pre 7 sati
U Užicu je večeras održan nesvakidašnji performans tokom protesta, aludirajući na nikada objavljenu knjigu predsednika Srbije Aleksandra Vučića pod nazivom “Kako sam pobedio obojenu revoluciju”. Organizatori su, umesto prave knjige, priredili satiričnu… »
"Kako sam pobedio obojenu revoluciju" u Užicu: Kartonski Vučić na "promociji svoje knjige"

"Kako sam pobedio obojenu revoluciju" u Užicu: Kartonski Vučić na "promociji svoje knjige"

N1 Info pre 8 sati
U Užicu je večeras održan performans na protestu, a na kom je promovisana "Kako sam pobedio obojenu revoluciju", aludirajući na stalne najave predsednika Aleksandra Vučića da će objaviti knjigu sa ovim nazivom, a koja nije do sada ugledala svetlo dana… »
Performans u Užicu: "Vučić" promoviše knjigu "Kako sam pobedio obojenu revoluciju"

Performans u Užicu: "Vučić" promoviše knjigu "Kako sam pobedio obojenu revoluciju"

N1 Info pre 9 sati
Užičani su večeras organizovali skup koji su ironično nazvali "Kako sam pobedio obojenu revoluciju", zbog stalnih najava predsednika da će objaviti knjigu sa ovim nazivom, a koja nije do sada ugledala svetlo dana. Branko Ilić, odbornik opozicije u… »
VIDEO U Užicu "Vučić" od kartona: Protestuje i promoviše knjigu o pobedi nad "obojenom revolucijom"

VIDEO U Užicu "Vučić" od kartona: Protestuje i promoviše knjigu o pobedi nad "obojenom revolucijom"

Radio 021 pre 9 sati
Užičani su večeras organizovali skup koji su ironično nazvali "Kako sam pobedio obojenu revoluciju", zbog stalnih najava predsednika da će objaviti knjigu sa ovim nazivom, a koja do sada nije ugledala svetlo dana. Branko Ilić, odbornik opozicije u… »

Vesti dana »