Повезане вести
Протест у Ужицу: Уместо Вучићеве књиге, “промоција” картонског председника
Сербиан Невс Медиа 10.08.2025
У Ужицу је вечерас одржан несвакидашњи перформанс током протеста, алудирајући на никада објављену књигу председника Србије Александра Вучића под називом “Како сам победио обојену револуцију”. Организатори су, уместо праве… »
"Како сам победио обојену револуцију" у Ужицу: Картонски Вучић на "промоцији своје књиге"
Н1 Инфо 10.08.2025
У Ужицу је вечерас одржан перформанс на протесту, а на ком је промовисана "Како сам победио обојену револуцију", алудирајући на сталне најаве председника Александра Вучића да ће објавити књигу са овим називом, а која није до… »
Перформанс у Ужицу: "Вучић" промовише књигу "Како сам победио обојену револуцију"
Н1 Инфо 10.08.2025
Ужичани су вечерас организовали скуп који су иронично назвали "Како сам победио обојену револуцију", због сталних најава председника да ће објавити књигу са овим називом, а која није до сада угледала светло дана. Бранко Илић… »
ВИДЕО У Ужицу "Вучић" од картона: Протестује и промовише књигу о победи над "обојеном револуцијом"
Радио 021 10.08.2025
Ужичани су вечерас организовали скуп који су иронично назвали "Како сам победио обојену револуцију", због сталних најава председника да ће објавити књигу са овим називом, а која до сада није угледала светло дана. Бранко Илић… »
Вести дана »
Пролећно заседање Скупштине почиње у среду, једина тачка дневног реда гласање о неповерењу Влади
Невсмакс Балканс пре 30 минутајош 31 повезана
Бивши ученик насумично пуцао по школи: Шта се зна о злочину у Турској у ком је повређено 16 особа
Еуроневс пре 1 сатјош 37 повезаних
Америчка блокада иранских лука је 'коцкање': Може ли да функционише
BBC News пре 1 сатјош 60 повезаних
Очекује нас нестабилно време током априла, познат датум јачег захлађења: Чубрило открива детаљну прогнозу
Мондо пре 3 сатајош 33 повезане
Удружење банака Србије: У марту смањена кредитна активност привреде, раст потрошачких кредита
Форбес пре 2 сатајош 21 повезана