Povezane vesti

Obijena porodična vila Milana Borjana: Snežana se oglasila i prozivala policiju

Obijena porodična vila Milana Borjana: Snežana se oglasila i prozivala policiju

Nova pre 7 sati
Obijena je porodična vila Milana Borjana, bivšeg golmana Fudbalskog kluba Crvena zvezda, zbog čega se oglasila njegova supruga, Snežana. Snežana je otkrila detalje obijanja doma i poslala sarkastičnu poruku policiji. „Obiješ mi kuću odneseš odneseš… »
Obijena kuća Milana Borjana! Snežana se oglasila i otkrila detalje, reagovala i policija! Evo šta su lopovi odneli (foto)

Obijena kuća Milana Borjana! Snežana se oglasila i otkrila detalje, reagovala i policija! Evo šta su lopovi odneli (foto)

Kurir pre 8 sati
Snežana Borjan, supruga fudbalera Milana Borjana, na svom Instagram profilu podelila je da je njihova porodična kuća obijena. Snežana je otkrila detalje obijanja svog doma, te se zahvalila policiji na brzoj reakciji. - Obiješ mi kuću odneseš odneseš… »
Obili borjanovu porodičnu vilu Oglasila se Snežana, evo šta je sve ukradeno

Obili borjanovu porodičnu vilu Oglasila se Snežana, evo šta je sve ukradeno

Alo pre 8 sati
Snežana Borjan potvrdila da je opljačkana. Snežana Borjan, supruga fudbalera Milana Borjana, obavestila je javnost o nemilom dogažaju koji se odigrao u porodičnoj kući slavnog para. Supruga fudbalera otkrila je da je kuća obijena, te da su lopovi uspeli… »
Ovako izgleda vila Milana i Snežane Borjan koja je obijena: Visoke zidine skrivaju luksuz od kog zastaje dah, a mnogi…

Ovako izgleda vila Milana i Snežane Borjan koja je obijena: Visoke zidine skrivaju luksuz od kog zastaje dah, a mnogi…

Kurir pre 8 sati
Snežana Borjan večeras je objavila da je dom njenog supruga Milana Borjana i nje obijen, te je otkrila šta je iz njega odneto. - Obiješ mi kuću, odneseš snimač video nadzora i misliš da si mangup. Hvala policiji grada Beograda na brzoj reakciji i sjajnom… »
Obili Borjanovu porodičnu vilu: Lopov ukrao i snimak sa kamere, odmah se oglasila Snežana

Obili Borjanovu porodičnu vilu: Lopov ukrao i snimak sa kamere, odmah se oglasila Snežana

Mondo pre 9 sati
Snežana Borjan je otkrila detalje obijanja svog doma, te se zahvalila policiji na brzoj reakciji. Povodom incidenta, napisala je sledeće: "Obiješ mi kuću odneseš odneseš snimač vide nadzora i misliš da si mangup. Hvala policiji grada Beograda na brzoj… »
Obili Borjanovu porodični vilu: Lopov ukrao i snimak sa kamere, oglasila se Sneža

Obili Borjanovu porodični vilu: Lopov ukrao i snimak sa kamere, oglasila se Sneža

Telegraf pre 9 sati
Snežana Borjan, supruga fudbalera Milana Borjana, na svom Instagram profilu obavestila je pratioce da je njena kuća obijena. Snežana je otkrila detalje obijanja svog doma, te se zahvalila policiji na brzoj reakciji. - Obiješ mi kuću odneseš odneseš… »

Vesti dana »