Povezane vesti
Tri poštara krenula iz Nemačke za Finsku da uruče Deda Mrazu dečija pisma
Euronews 10.08.2025
Trojica poštara, koji nose pisma sa željama za Deda Mraza, krenula su biciklom iz nemačkog grada Sankt Nikolaus na put dug 3.000 kilometara kako bi stigli u mesto Rovaniemi u Finskoj gde se nalazi selo nazvano po Deda Mrazu. Poštari su poranili da bi… »
Tri poštara - vilenjaka krenula biciklima do sela "gde živi Deda Mraz"
Radio 021 10.08.2025
Tri nemačka poštara krenula su na putovanje biciklima od 3.000 kilometara od mesta Sankt Nikolaus u Nemačkoj do malog grada Rovaniemija u Finskoj, gde se nalazi "selo Deda Mraza". Biciklisti putuju na sever da bi pisma i spikove božićnih želja iz Sankt… »
Tri poštara krenula iz Nemačke za Finsku da uruče Deda Mrazu dečja pisma
NIN 10.08.2025
Trojica poštara, koji nose pisma sa željama za Deda Mraza, krenula su biciklom iz nemačkog grada Sankt Nikolaus na put dug 3.000 kilometara kako bi stigli u mesto Rovaniemi u Finskoj gde se nalazi selo nazvano po Deda Mrazu. Poštari su poranili da bi… »
Vesti dana »
"Niko nikada nije učinio više za NATO od mene" Tramp: Da se ja nisam pojavio, bio bi na smetlištu istorije
Večernje novosti pre 2 satajoš 29 povezanih
Posle Trampove mape sa američkom zastavom, Venecuela poziva na "simboličnu akciju"
Insajder pre 42 minutajoš 37 povezanih
Novi napad botova na naloge N1, Danas, Nova.rs, Nova TV i Radar: Broj pratilaca ubrzano raste
N1 Info pre 7 satijoš 6 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 1 satjoš 58 povezanih