Повезане вести

Крагујевац: Рањен ножем, па доживео саобраћајну несрећу

Крагујевац: Рањен ножем, па доживео саобраћајну несрећу

Сербиан Невс Медиа 11.08.2025
Синоћ се у селу Опорница код Крагујевца догодила тешка саобраћајна незгода са неуобичајеним сплетом околности. Возач аутомобила изгубио је контролу над возилом и слетео са пута, завршивши у дворишту породичне куће. Његов… »
Шокантни детаљи саобраћајне несреће код Крагујевца: Избодени мушкарац сео за волан и кренуо у болницу, па имао језив удес!

Шокантни детаљи саобраћајне несреће код Крагујевца: Избодени мушкарац сео за волан и кренуо у болницу, па имао језив удес!

Курир 11.08.2025
У селу Опорница код Крагујевца синоћ се догодила несвакидашња и драматична ситуација. Мушкарац, који је претходно избоден ножем испред продавнице у оближњем Церовцу, покушао је сам да се одвезе до болнице, а онда је имао… »
Драма код Крагујевца: Мушкарац убоден ножем сео у ауто и кренуо ка болници, па слетео са пута

Драма код Крагујевца: Мушкарац убоден ножем сео у ауто и кренуо ка болници, па слетео са пута

Нова 11.08.2025
Тешка саобраћајна незгода догодила се синоћ у селу Опорница код Крагујевца када је мушкарац изгубио контролу над возилом и слетео с пута. Наиме, мушкарац је рањен ножем испред продавнице у суседном Церовцу и покушао је сам да… »
Избоден мушкарац у Крагујевцу: Покушао да се одвезе до болнице, па завршио у каналу ВИДЕО

Избоден мушкарац у Крагујевцу: Покушао да се одвезе до болнице, па завршио у каналу ВИДЕО

Б92 11.08.2025
Тешка саобраћајна незгода догодила се синоћ у селу Опорница код Крагујевца када је мушкарац изгубио контролу над возилом и слетео с пута. Наиме, мушкарац је рањен ножем испред продавнице у суседном Церовцу и покушао је сам да… »
Драма код Крагујевца: Из канала извучен мушкарац са ранама по телу, убрзо откривени брутални детаљи

Драма код Крагујевца: Из канала извучен мушкарац са ранама по телу, убрзо откривени брутални детаљи

Телеграф 11.08.2025
(Видео) Акциона драма код Крагујевца! Мушкарац избоден ножем кренуо да се одвезе до болнице, успут слетео с пута и завршио у…

(Видео) Акциона драма код Крагујевца! Мушкарац избоден ножем кренуо да се одвезе до болнице, успут слетео с пута и завршио у…

Блиц 11.08.2025
У селу Опорница код Крагујевца синоћ се догодила несвакидашња и драматична ситуација. Мушкарац, који је претходно избоден ножем испред продавнице у оближњем Церовцу, покушао је сам да се одвезе до болнице, а онда доживео… »
Возача аутомобила који се синоћ слетео с пута, пре тога избоден ножем испред продавнице

Возача аутомобила који се синоћ слетео с пута, пре тога избоден ножем испред продавнице

Глас Шумадије 11.08.2025
Возач који је вечерас слетео са пута у селу Опорница код Крагујевца, пре несреће је избоден ножем испред продавнице у Церовцу. Крвав и у тешком стању, покушао је сам да се одвезе до болнице, али је услед губитка снаге и обилног… »
Крвав обрачун у Церовцу завршио саобраћајном несрећом

Крвав обрачун у Церовцу завршио саобраћајном несрећом

иКрагујевац 11.08.2025
У селу Опорница код Крагујевца вечерас се догодила несвакидашња и драматична ситуација. Мушкарац, који је претходно избоден ножем испред продавнице у оближњем Церовцу, покушао је сам да се одвезе до болнице. Тешко повређен и са… »
Мушкарац избоден испред продавнице, па се крвав преврнуо на путу ка болници Полиција експресно ухапсила нападача

Мушкарац избоден испред продавнице, па се крвав преврнуо на путу ка болници Полиција експресно ухапсила нападача

Ало 11.08.2025
На месту догађаја налазиле су се екипе Хитне помоћи, полиције и ватрогасаца. Синоћ је у селу Опорница дошло до драматичног инцидента. Мушкарац је испред продавнице у Церовцу избоден ножем. Упркос повредама, кренуо је аутомобилом… »
Аутомобилом улетео у двориште породичне куће: Тешка саобраћајна несрећа у Крагујевцу: Возило потпуно уништено (фото)

Аутомобилом улетео у двориште породичне куће: Тешка саобраћајна несрећа у Крагујевцу: Возило потпуно уништено (фото)

Блиц 10.08.2025
Вечерас се у насељу Опорница, у Крагујевцу, догодила тешка саобраћајна несрећа када је путничко возило, из за сада непознатих разлога, слетело с пута и завршило у дворишту породичне куће. Како се може видети на снимку… »

Вести дана »