Повезане вести
Крагујевац: Рањен ножем, па доживео саобраћајну несрећу
Сербиан Невс Медиа 11.08.2025
Синоћ се у селу Опорница код Крагујевца догодила тешка саобраћајна незгода са неуобичајеним сплетом околности. Возач аутомобила изгубио је контролу над возилом и слетео са пута, завршивши у дворишту породичне куће. Његов… »
Шокантни детаљи саобраћајне несреће код Крагујевца: Избодени мушкарац сео за волан и кренуо у болницу, па имао језив удес!
Курир 11.08.2025
У селу Опорница код Крагујевца синоћ се догодила несвакидашња и драматична ситуација. Мушкарац, који је претходно избоден ножем испред продавнице у оближњем Церовцу, покушао је сам да се одвезе до болнице, а онда је имао… »
Драма код Крагујевца: Мушкарац убоден ножем сео у ауто и кренуо ка болници, па слетео са пута
Нова 11.08.2025
Тешка саобраћајна незгода догодила се синоћ у селу Опорница код Крагујевца када је мушкарац изгубио контролу над возилом и слетео с пута. Наиме, мушкарац је рањен ножем испред продавнице у суседном Церовцу и покушао је сам да… »
Избоден мушкарац у Крагујевцу: Покушао да се одвезе до болнице, па завршио у каналу ВИДЕО
Б92 11.08.2025
Тешка саобраћајна незгода догодила се синоћ у селу Опорница код Крагујевца када је мушкарац изгубио контролу над возилом и слетео с пута. Наиме, мушкарац је рањен ножем испред продавнице у суседном Церовцу и покушао је сам да… »
Драма код Крагујевца: Из канала извучен мушкарац са ранама по телу, убрзо откривени брутални детаљи
Телеграф 11.08.2025
(Видео) Акциона драма код Крагујевца! Мушкарац избоден ножем кренуо да се одвезе до болнице, успут слетео с пута и завршио у…
Блиц 11.08.2025
У селу Опорница код Крагујевца синоћ се догодила несвакидашња и драматична ситуација. Мушкарац, који је претходно избоден ножем испред продавнице у оближњем Церовцу, покушао је сам да се одвезе до болнице, а онда доживео… »
Возача аутомобила који се синоћ слетео с пута, пре тога избоден ножем испред продавнице
Глас Шумадије 11.08.2025
Возач који је вечерас слетео са пута у селу Опорница код Крагујевца, пре несреће је избоден ножем испред продавнице у Церовцу. Крвав и у тешком стању, покушао је сам да се одвезе до болнице, али је услед губитка снаге и обилног… »
Крвав обрачун у Церовцу завршио саобраћајном несрећом
иКрагујевац 11.08.2025
У селу Опорница код Крагујевца вечерас се догодила несвакидашња и драматична ситуација. Мушкарац, који је претходно избоден ножем испред продавнице у оближњем Церовцу, покушао је сам да се одвезе до болнице. Тешко повређен и са… »
Мушкарац избоден испред продавнице, па се крвав преврнуо на путу ка болници Полиција експресно ухапсила нападача
Ало 11.08.2025
На месту догађаја налазиле су се екипе Хитне помоћи, полиције и ватрогасаца. Синоћ је у селу Опорница дошло до драматичног инцидента. Мушкарац је испред продавнице у Церовцу избоден ножем. Упркос повредама, кренуо је аутомобилом… »
Аутомобилом улетео у двориште породичне куће: Тешка саобраћајна несрећа у Крагујевцу: Возило потпуно уништено (фото)
Блиц 10.08.2025
Вечерас се у насељу Опорница, у Крагујевцу, догодила тешка саобраћајна несрећа када је путничко возило, из за сада непознатих разлога, слетело с пута и завршило у дворишту породичне куће. Како се може видети на снимку… »
Вести дана »

ВЈТ: Подигнута оптужница против Весића и још 12 особа за пад надстрешнице
Бета пре 2 сатајош 43 повезане

„Газа гори“: Не престају жестоки израелски напади, УН тврди да Израел спроводи геноцид
Данас пре 2 сатајош 32 повезане

Ухапшен Ж. Ђ. (1978) из околине Зрењанина и још 3 пољопривредника са протеста у Новом Саду! Саопштење полиције
Волим Зрењанин пре 29 минутајош 22 повезане

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 3 сатајош 22 повезане