Povezane vesti
Glumac Dragan Petrović Pele dao otkaz na FDU: „Neću više da budem profesor“
Nova pre 8 minuta
Glumac Dragan Petrović Pele još nema uslov za odlazak u penziju, ali odlučio je da napusti Fakultet dramskih umetnosti i ostavi klasu koju je primio pre dve godine. Glumac i redovni profesor na Fakultetu dramskih umetnosti Dragan Petrović Pele napustio… »
"Radio sam u prodavnici cipela, glumu sam upisao s 23 godine" Ovako je Pele postao profesor na FDU: "Jak tempo me je koštao…
Kurir pre 1 sat
Glumac i redovni profesor na Fakultetu dramskih umetnosti Dragan Petrović Pele napustio je nedavno tu obrazovnu ustanovu. On je odlučio da dâ otkaz i ostavi na polovini studija klasu koju je primio pre dve godine. Informaciju o otkazu na FDU glumac je… »
Izjava dana: „Neću da uzurpiram nečije mesto i napredovanje na fakultetu“
BizLife pre 6 sati
Glumac i redovni profesor na Fakultetu dramskih umetnosti Dragan Petrović Pele napustio je nedavno tu obrazovnu ustanovu. On je odlučio da otkaz. Istina je da više nisam profesor na FDU. Svakako bih sledeće godine otišao u penziju, jer punim 65 godina… »
Dragan Petrović Pele dao otkaz na FDU: "Neću da uzurpiram nečije mesto i napredovanje na fakultetu"
Blic pre 18 sati
Glumac i redovni profesor na Fakultetu dramskih umetnosti Dragan Petrović Pele napustio je nedavno tu obrazovnu ustanovu. On je odlučio da otkaz i ostavi na polovini studija klasu koju je primio pre dve godine. Poslednju generaciju njegovih studenata… »
Vesti dana »

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature, upozorenja i rizik od požara do 17. avgusta
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 53 povezane

Crna Gora: U Gornjim rogamima evakuisano nekoliko porodica zbog požara
RTV pre 8 minutajoš 25 povezanih

U drugom kvartalu ove godine smanjena vrednost građevinskih radova u Srbiji
Danas pre 1 satjoš 23 povezane

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 45 povezanih