Povezane vesti

"Posvađali smo se i nikad se nismo pomirili, a onda je umro" Saša Joskimović otkrio da je bio u sukobu sa Nikolom Simićem…

"Posvađali smo se i nikad se nismo pomirili, a onda je umro" Saša Joskimović otkrio da je bio u sukobu sa Nikolom Simićem…

Kurir pre 6 sati
Glumac Saša Joksimović priznao je u jednoj emisiji da žali za tim što se nikada nije pomirio sa kolegom Nikolom Simićem. Saša je otkrio da je došlo do svađe između Simića i njega, nakon čega je glumac ubrzo i preminuo. Razlog nesuglasica bila je glupost… »
Saša Joksimović o sukobu sa Nikolom Simićem: „Posvađali smo se zbog gluposti, nismo stigli da se pomirimo“

Saša Joksimović o sukobu sa Nikolom Simićem: „Posvađali smo se zbog gluposti, nismo stigli da se pomirimo“

Nova pre 8 sati
Naš glumac se u jednoj emisiji dotakao starijih kolega, te priznao da žali za tim što se sa jednim nikada nije pomirio. Saša Joksimović nedavno je otkrio da se na početku karijere posvađao sa glumcem Nikolom Simićem, koji je ubrzo posle toga preminuo… »
Saša Joksimović slomljen zbog smrti kolege Jedno nikako ne može da prežali: "Strašne su te stvari"

Saša Joksimović slomljen zbog smrti kolege Jedno nikako ne može da prežali: "Strašne su te stvari"

Alo pre 7 sati
Došlo je do svađe, a nedugo zatim njegov stariji kolega je preminuo. Glumac Saša Joksimović priznao je da žali za tim što se nikada nije pomirio sa pokojinim kolegom Nikolom Simićem. Kako je naveo došlo je do svađe, a nedugo zatim njegov stariji kolega… »
"Posvađali smo se, a onda je umro": Saša Joksimović o sukobu sa Nikolom Simićem: "Da li sam ja njemu ili je on meni trebalo da…

"Posvađali smo se, a onda je umro": Saša Joksimović o sukobu sa Nikolom Simićem: "Da li sam ja njemu ili je on meni trebalo da…

Blic pre 9 sati
Glumac Saša Joksimović priznao je u jednoj emisiji da žali za tim što se nikada nije pomirio sa kolegom Nikolom Simićem. Saša je otkrio da je došlo do svađe između Simića i njega, nakon čega je glumac ubrzo i preminio. Razlog nesuglasica bila je glupost… »
"Posvađali smo se, a onda je umro": Saša Joksimović otkrio detalje sukoba sa Nikolom Simićem, nikada se nisu pomirili

"Posvađali smo se, a onda je umro": Saša Joksimović otkrio detalje sukoba sa Nikolom Simićem, nikada se nisu pomirili

Mondo pre 8 sati
Saša Joksimović je u jednoj emisiji iskreno govorio o svojoj karijeri, ali i o nečemu što mu i danas teško pada, nikada nije uspeo da izgladi odnose sa kolegom Nikolom Simićem, zbog čega, kako je rekao, i dalje oseća žal. Saša je otkrio da je došlo do… »
“Posvadjali smo se, a onda je umro” Saša Joksimović otkrio istinu o odnosu sa velikanom, još ga jedno muči

“Posvadjali smo se, a onda je umro” Saša Joksimović otkrio istinu o odnosu sa velikanom, još ga jedno muči

Telegraf pre 8 sati
Glumac Saša Joksimović priznao je u jednoj emisiji da žali za tim što se nikada nije pomirio sa kolegom Nikolom Simićem. Saša je otkrio da je došlo do svađe između Simića i njega, nakon čega je glumac ubrzo i preminio. Razlog nesuglasica bila je glupost… »

Vesti dana »