Povezane vesti
U Nišu sinoć održan protest „Parlament i ja”
Jug press 11.08.2025
NIŠ Okupljanjem na raskrsnici kod Crvenog pevca sinoć u 19.30 časova počeo je studentski protest pod nazivom „Parlament i ja” u okivru kog su studenti želeli da okupljene podsete na to šta je parlamentarizam. Nakon okupljanja, protest je nastavljen… »
Održan novi studentski protest „Parlament i ja”
Niške vesti 11.08.2025
Okupljeni studenti i građani su sa raskrsnice kod Crvenog pevca krenuli u šetnju putem Bulevara dr Zorana Đinđića kako bi stigli do parka Svetog Save, gde je održan glavni program protesta. Osim studenata i drugih građana, na protestu su bili i ratni… »
I građani Niša na ulicama: Studenti će prikazati film o istoriji parlamentarizma
Danas 10.08.2025
I u Nišu je večeras okupljanje studenata i građana. Protest pod nazivom „Parlment i JA“ počeo je oko 19 i 30, prenosi N1. Građani su nakon što su se okupili krenuli u protestnu šetnju niškim ulicama do parka Svetog Save u tom gradu. Najavljeno je da će… »
Vesti dana »
Teške povrede grudnog koša i glave: Poznato stanje žena povređenih u stravičnom udesu na auto putu Miloš Veliki
Kurir pre 4 satijoš 41 povezana
Pretučen književnik Vladimir Arsenijević u Beogradu, uoči komemoracije u organizaciji NVO
Beta pre 13 satijoš 13 povezanih
SRCE: Krnji REM dobar samo za predstavnike vlasti, kontrola nad medijima ostaje u njihovim rukama
Beta pre 5 satijoš 40 povezanih
U Memorijalnom centru Potočari komemoracija srebreničkim žrtvama
Radio sto plus pre 24 satajoš 33 povezane
Tenzije između SAD i Irana: Tramp preti raketama, Teheran spreman na odbranu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 43 povezane