Povezane vesti
U Nišu sinoć održan protest „Parlament i ja”
Jug press pre 5 sati
NIŠ Okupljanjem na raskrsnici kod Crvenog pevca sinoć u 19.30 časova počeo je studentski protest pod nazivom „Parlament i ja” u okivru kog su studenti želeli da okupljene podsete na to šta je parlamentarizam. Nakon okupljanja, protest je nastavljen… »
Održan novi studentski protest „Parlament i ja”
Niške vesti pre 5 sati
Okupljeni studenti i građani su sa raskrsnice kod Crvenog pevca krenuli u šetnju putem Bulevara dr Zorana Đinđića kako bi stigli do parka Svetog Save, gde je održan glavni program protesta. Osim studenata i drugih građana, na protestu su bili i ratni… »
I građani Niša na ulicama: Studenti će prikazati film o istoriji parlamentarizma
Danas pre 17 sati
I u Nišu je večeras okupljanje studenata i građana. Protest pod nazivom „Parlment i JA“ počeo je oko 19 i 30, prenosi N1. Građani su nakon što su se okupili krenuli u protestnu šetnju niškim ulicama do parka Svetog Save u tom gradu. Najavljeno je da će… »
Vesti dana »

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature, upozorenja i rizik od požara do 17. avgusta
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 51 povezana

Institut "Simo Milošević" iz minusa u plus: Neto dobit 4 miliona evra u prvom polugodištu
Blic pre 4 minutajoš 23 povezane

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih

Veliki požar kod Podgorice, ugrozio kuće, gori i na primorju kod Čanja i Buljarice
Danas pre 38 minutajoš 23 povezane