Повезане вести

Да сам био на Лиману, ја бих се јавно показао Лидер СНС Вучевић о горућим темама: Попут бика када види црвену мараму…

Да сам био на Лиману, ја бих се јавно показао Лидер СНС Вучевић о горућим темама: Попут бика када види црвену мараму…

Дневник 11.08.2025
Лидер напредњака и саветник председника Србије за регионална питања Милош Вучевић изјавио је за Телевизију Прва да је министар за јавна улагања Дарко Глишић добро и да очекује да ће се врло брзо опоравити. Вучевић је говорио и… »
Вучевић изнео најновије информације о стању Дарка Глишића

Вучевић изнео најновије информације о стању Дарка Глишића

Телеграф 11.08.2025
Председник СНС и саветник председника Републике за регионална питања Милош Вучевић изјавио је данас да је министар за јавна улагања Дарко Глишић, који је 5. августа доживео мождани удар, добро и да очекује да се врло брзо… »
Какво је стање Дарка Глишића после можданог удара: Вучевић га посетио, па се огласио са новим информацијама

Какво је стање Дарка Глишића после можданог удара: Вучевић га посетио, па се огласио са новим информацијама

Мондо 11.08.2025
Министар за јавна улагања Дарко Глишић, који је 5. августа доживео мождани удар, тренутно је добро и очекује се његов брз опоравак, изјавио је Милош Вучевић. "Богу хвала и захваљујући докторима, Дарко је добро у односу на оно… »
"Јуче је устао да ме испрати": Вучевић о опоравку Дарка Глишића након можданог удара: "у односу на оно са чим се суочио..."…

"Јуче је устао да ме испрати": Вучевић о опоравку Дарка Глишића након можданог удара: "у односу на оно са чим се суочио..."…

Блиц 11.08.2025
Председник СНС и саветник председника Републике за регионална питања Милош Вучевић изјавио је данас да је министар за јавна улагања Дарко Глишић, који је 5. августа доживео мождани удар, добро и да очекује да се врло брзо… »
Вучевић: Глишић је добро, очекујем да се врло брзо опорави

Вучевић: Глишић је добро, очекујем да се врло брзо опорави

РТВ 11.08.2025
БЕОГРАД - Председник СНС и саветник председника Републике за регионална питања Милош Вучевић изјавио је данас да је министар за јавна улагања Дарко Глишић, који је 5. августа доживео мождани удар, добро и да очекује да се врло… »
Вучевић о стању Дарка Глишића: Добро је, опоравља се брзо и ускоро ће бити међу нама

Вучевић о стању Дарка Глишића: Добро је, опоравља се брзо и ускоро ће бити међу нама

Еуроневс 11.08.2025

Вести дана »