Povezane vesti

Aleksandra je jedina Srpkinja na takmičenju: „Moja želja je zlato!“

Aleksandra je jedina Srpkinja na takmičenju: „Moja želja je zlato!“

Sputnik pre 15 minuta
Aleksandra Krstić, jedina srpska predstavnica u kik-boksu na Svetskim igrama koje se održavaju u Kini, rekla je da joj je najveća želja da osvoji zlatnu medalju za Srbiju. Krstić će se takmičiti u disciplini K1, u kategoriji do 70 kilograma, a u… »
Srpska kikboskerka želi najsjajnije odličje: Aleksandra Krstić spremna za Svetske igre

Srpska kikboskerka želi najsjajnije odličje: Aleksandra Krstić spremna za Svetske igre

Dnevnik pre 1 sat
Reprezentativka Srbije u kik boksu Aleksandra Krstić izjavila je da se odlično pripremila za ovogodišnje Svetske igre u kineskom Čengduu i dodala da joj je na tom takmičenju cilj da osvoji zlatnu medalju. "Moja želja je da za Srbiju osvojim zlatnu… »
Svetske igre: Kik-bokserka Aleksandra Krstić jedina predstavnica Srbije u Kini

Svetske igre: Kik-bokserka Aleksandra Krstić jedina predstavnica Srbije u Kini

Kurir pre 2 sata
Jedina srpska predstavnica u kik-boksu na Svetskim igrama koje se održavaju u Kini biće Aleksandra Krstić. Ona će se takmičiti u disciplini K1, u kategoriji do 70 kilograma, a u Čengdu je doputovala sa najvećim mogućim ambicijama. “Moja želja je da za… »
Kikbokserka Srbije želi da donese zlato

Kikbokserka Srbije želi da donese zlato

B92 pre 2 sata
Reprezentativka Srbije u kik boksu Aleksandra Krstić izjavila je da se odlično pripremila za ovogodišnje Svetske igre u kineskom Čengduu i dodala da joj je na tom takmičenju cilj da osvoji zlatnu medalju. "Moja želja je da za Srbiju osvojim zlatnu… »
Aleksandra Krstić jedini adut Srbije na SP u kik-boksu

Aleksandra Krstić jedini adut Srbije na SP u kik-boksu

Sport klub pre 5 sati
Jedina srpska predstavnica u kik-boksu na Svetskim igrama koje se održavaju u Kini biće Aleksandra Krstić. Takmičiće se u disciplini K1, u kategoriji do 70 kilograma, a u Čengdu je doputovala sa najvećim mogućim ambicijama. “Moja želja je da za Srbiju… »
Aleksandra otišla da donese Srbiji zlato: Ona je jedina naša predstavnica u Kini

Aleksandra otišla da donese Srbiji zlato: Ona je jedina naša predstavnica u Kini

Mondo pre 7 sati
Jedina srpska predstavnica u kik-boksu na Svetskim igrama koje se održavaju u Kini biće Aleksandra Krstić. Ona će se takmičiti u disciplini K1, u kategoriji do 70 kilograma, a u Čengdu je doputovala sa najvećim mogućim ambicijama. "Moja želja je da za… »
Krstić: Moja želja je da osvojim zlatnu medalju za Srbiju

Krstić: Moja želja je da osvojim zlatnu medalju za Srbiju

RTV pre 6 sati
ČENGDU - Aleksandra Krstić, jedina srpska predstavnica u kik-boksu na Svetskim igrama koje se održavaju u Kini, rekla je da joj je najveća želja da osvoji zlatnu medalju za Srbiju. Krstić će se takmičiti u disciplini K1, u kategoriji do 70 kilograma, a u… »
Krstić pred Svetske igre: Želja mi je da osvojim zlatnu medalju

Krstić pred Svetske igre: Želja mi je da osvojim zlatnu medalju

Sportski žurnal pre 6 sati
Aleksandra je jedina srpska kik bokserka koja će učestvovati na Svetskim igrama u Čengduu, koje traju do 17. avgusta, i boriće se u disciplini K1, u kategoriji do 70 kilograma. Reprezentativka Srbije u kik boksu Aleksandra Krstić izjavila je da se… »
Srpkinja napada zlato na Svetskim igrama

Srpkinja napada zlato na Svetskim igrama

Nova pre 7 sati
Jedina srpska predstavnica u kik-boksu na Svetskim igrama koje se održavaju u Kini biće Aleksandra Krstić. Ona će se takmičiti u disciplini K1, u kategoriji do 70 kilograma, a u Čengdu je doputovala sa najvećim mogućim ambicijama. “Moja želja je da za… »

Vesti dana »