Повезане вести
Грета Тунберг и активисти најавлили нов покушај ношења помоћи бродовима у Газу
Нова 11.08.2025
Флотила са хуманитарном помоћи кренуће из више медитеранских лука ка Гази у покушају да пробије илегалну израелску блокаду, рекла је синоћ шведска активисткиња Грета Тунберг, која ће и сама поново бити део такве акције. „Ми ћемо… »
Инсајдер 11.08.2025
Флотила са хуманитарном помоћи кренуће из више медитеранских лука ка Гази у покушају да пробије илегалну израелску блокаду, рекла је синоћ шведска активисткиња Грета Тунберг, која ће и сама поново бити део такве акције. 'Ми ћемо… »
Недељник 11.08.2025
Флотила са хуманитарном помоћи кренуће из више медитеранских лука ка Гази у покушају да пробије илегалну израелску блокаду, рекла је синоћ шведска активисткиња Грета Тунберг, која ће и сама поново бити део такве акције. „Ми ћемо… »
Нови план Грете Тундберг: Пробићемо израелску блокаду
Б92 11.08.2025
Нова пловила хуманитарне помоћи, највећа икада, испловиће крајем месеца из неколико медитеранских лука ка Појасу Газе како би ''прекинула илегалну израелску блокаду'', најавила је шведска активисткиња Грета Тунберг, једна од… »
Грета Тунберг најавила нову флотилу с хуманитарном помоћи за Газу: Десетине бродова покушаће да разбију блокаду тог појаса
Н1 Инфо 11.08.2025
Нова флотила с хуманитарном помоћи, највећа досад, испловиће из неколико медитеранских лука крајем месеца према Појасу Газе како би „прекинула илегалну израелску блокаду”, најавила је шведска активисткиња Грета Тунберг, једна од… »
"Пробићемо опсаду Појаса Газе": Грета Тунберг поново плови ка палестинској енклави, позива на глобалне протесте солидарности
Блиц 11.08.2025
Климатска активисткиња Грета Тунберг најавила је да ће се придружити још једној флотили са хуманитарном помоћи за Појас Газе, иако је раније ове године била приведена и депортована из Израела. - Дана 31. августа покрећемо… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Горана Весића и још 12 особа: Вјт се огласило о истрази поводом пада надстрешнице
Мондо пре 17 минутајош 10 повезаних

Докић: Инспектори контролишу примену уредбе о маржама, извештај објављујемо за недељу дана
Нови магазин пре 7 минутајош 14 повезаних

„Велика ми је част“: Трамп најавио тужбу против Њујорк Тајмса, ево и због чега
Данас пре 1 сатјош 15 повезаних