Povezane vesti
Goci Božinovskoj se udvarao osumnjičeni za ubistvo Zorana Šijana: "Govorio mi je da sam lepa, da će sve proći"
Mondo 11.08.2025
Goca Božinovska iz braka sa Zoranom Šijanom ima dvoje dece. sina Mirka i ćerku Zoranu. Pevačica je nedavno govorila o ljubavi sa poznatim bokserom i jednim od najopasnijih momaka sa beogradskog asfalta. Pevačica je otkrila detalje sa nastupa kada joj je… »
"Udvarao mi se osumnjičeni za šijanovo ubistvo" Goca Božinovska o stravičnom detalju sa nastupa
Kurir 11.08.2025
Goca Božinovska je sa Zoranom Šijanom u braku dobila dvoje dece, Mirka i Zoranu. O ljubavi sa bokserom i opasnim momkom sa beogradskog asflalta pevačica je nedavno pričala na Kurir televiziji u emisiji "Sceniranje". Pevačica je otkrila detalje sa nastupa… »
Vesti dana »
Sofronijević: Za legalizaciju od juče prijavljeno više od 45.000 objekata
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Studenti Pravnog fakulteta obeležili godinu dana od početka blokade ovog fakulteta: Govor ispred Predsedništva, podrška tužiocima
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Ukida se ovo stajalište u Beogradu Izmene traju sve do februara, evo šta je sa linijama javnog prevoza
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Pijan udarao sestru u glavu, pa nasrnuo na oca: Užas u Obrenovcu, muškarac (29) uhapšen zbog porodičnog nasilja
Blic pre 4 satijoš 3 povezane