Povezane vesti
Napustio muziku kada mu je supruga tragično nastradala: Pevač posle 48 godina ponovo zapevao: Sve puca od emocija
Blic 11.08.2025
Milan Jovanović, učesnik takmičenja "Nikad nije kasno", oduševljavao je publiku ne samo svojim glasom, već i performansom koji je izvodio na sceni. Milan je sad otvorio dušu i otkrio detalje iz svog privatnog života. - Moja majka je bila pevačica, ja sam… »
Napustio estradu kada mu je poginula žena: Posle 48 godina se ponovo pojavio na velikoj sceni
Telegraf 11.08.2025
Milan Jovanović, učesnik takmičenja "Nikad nije kasno", oduševljavao je publiku ne samo svojim glasom, već i performansom koji je izvodio na sceni. Milan je sad otvorio dušu i otkrio detalje iz svog privatnog života. - Moja majka je bila pevačica, ja sam… »
Vesti dana »

Srbija je danas podeljena na dva godišnja doba Na severu će biti toplo, a jug da se spremi na pljuskove sa grmljavinom
Alo pre 13 minutajoš 9 povezanih

(Video) Viki grli kolegu i peva iz sveg glasa, a desingerica na stolici! Nezapamćeno veselje za Andrejevo punoletstvo trajalo celu noć - zbog Cece svi poskakali
Blic pre 8 minutajoš 5 povezanih

Stravičan napad na hersonsku oblast: Jedan žena poginula, četvoro dece povređeno
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Danas prva sednica jesenjeg zasedanja Skupštine Srbije, na dnevnom redu 47 tačaka
RTV pre 48 minutajoš 1 povezana