Povezane vesti
Napustio muziku kada mu je supruga tragično nastradala: Pevač posle 48 godina ponovo zapevao: Sve puca od emocija
Blic 11.08.2025
Milan Jovanović, učesnik takmičenja "Nikad nije kasno", oduševljavao je publiku ne samo svojim glasom, već i performansom koji je izvodio na sceni. Milan je sad otvorio dušu i otkrio detalje iz svog privatnog života. - Moja majka je bila pevačica, ja sam… »
Napustio estradu kada mu je poginula žena: Posle 48 godina se ponovo pojavio na velikoj sceni
Telegraf 11.08.2025
Milan Jovanović, učesnik takmičenja "Nikad nije kasno", oduševljavao je publiku ne samo svojim glasom, već i performansom koji je izvodio na sceni. Milan je sad otvorio dušu i otkrio detalje iz svog privatnog života. - Moja majka je bila pevačica, ja sam… »
Vesti dana »
Od nedelje ujutru do ponedeljka u zoru: Potpuna obustava saobraćaja kod Ivanjice, evo kojim putem će vozači morati da idu
Kurir pre 8 minutajoš 1 povezana
Troje dece ostalo bez desne noge! Pijani vozač ih pokosio kolima ispred kuće, jedan mališan još uvek u komi
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Adria News Network oglasio se o prestanku emitovanja emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ na televiziji Nova S
Danas pre 5 satijoš 1 povezana