Povezane vesti
Napustio muziku kada mu je supruga tragično nastradala: Pevač posle 48 godina ponovo zapevao: Sve puca od emocija
Blic 11.08.2025
Milan Jovanović, učesnik takmičenja "Nikad nije kasno", oduševljavao je publiku ne samo svojim glasom, već i performansom koji je izvodio na sceni. Milan je sad otvorio dušu i otkrio detalje iz svog privatnog života. - Moja majka je bila pevačica, ja sam… »
Napustio estradu kada mu je poginula žena: Posle 48 godina se ponovo pojavio na velikoj sceni
Telegraf 11.08.2025
Milan Jovanović, učesnik takmičenja "Nikad nije kasno", oduševljavao je publiku ne samo svojim glasom, već i performansom koji je izvodio na sceni. Milan je sad otvorio dušu i otkrio detalje iz svog privatnog života. - Moja majka je bila pevačica, ja sam… »
Vesti dana »
Osumnjičenom za nasilje tokom protesta u Novom Sadu određeno zadržavanje do 48 časova
Newsmax Balkans pre 22 minutajoš 25 povezanih
Bivši princ Endru priveden zbog neprimerenog ponašanja na javnoj funkcij
Beta pre 47 minutajoš 34 povezane
Deveti dan protesta mlekara, ponovo blokirana Ibarska magistrala u Mrčajevcima
RTS pre 1 satjoš 15 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju 19. i 20. februar 2026: prolećni dan sa naoblačenjem i zahlađenje sa snegom
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 31 povezana
Skupština Vojvodine: Novi Sad dobio Akademiju strukovnih studija, a Fruška gora novi vojni objekat
Danas pre 1 satjoš 24 povezane