Povezane vesti
Felps: savez me je tretirao kao „komad mesa”
Politika 11.08.2025
Tokom Svetskog prvenstva u Singapuru, legendarni plivač Majkl Felps, zajedno sa Rajanom Loktijem i Roudijem Gejnsom, javno je kritikovao Američki plivački savez zbog loših performansi tima i nedostatka liderstva unutar saveza. Lokti je na društvenim… »
Felps besan: „Dok sam plivao, tretirali su me kao parče mesa“
Danas 11.08.2025
Tokom Svetskog prvenstva u Singapuru, legendarni plivač Majkl Felps, zajedno sa Rajanom Loktijem i Roudijem Gejnsom, javno je kritikovao Američki plivački savez . Lohti je na društvenim mrežama podelio fotografiju nadgrobnog spomenika sa natpisom… »
Felps optužio savez da su ga tretirali kao „komad mesa”
Sportski žurnal 11.08.2025
Ljudi iz saveza nemaju pravo ništa da mi pričaju. Njihova vrata su mi bila zatvorena godinama – kaže Majkl. Tokom Svetskog prvenstva u Singapuru, legendarni plivač Majkl Felps, zajedno sa Rajanom Loktijem i Roudijem Gejnsom, javno je kritikovao Američki… »
Vesti dana »
Gledali smo goleadu, ali utisak je: Bolje da nismo! Fantomski rekord Mbapea, het-trik Sake, deset golova na utakmici i primer zašto ovaj meč nikome ne treba!
Hot sport pre 1 satjoš 16 povezanih
Drugog dana Festivala evropskog filma Palić u glavnom programu filmovi „Kao kod kuće” i „Nino u raju”
RTV pre 31 minutajoš 1 povezana
Vučić: Pobednička kampanja SNS će imati mnogo faza, poslednji deo do sada neviđen
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Srbila vodila pa doživela debakl posle preokreta i ostala bez finalnog turnira Lige nacija
Nova pre 36 minutajoš 2 povezane