Povezane vesti
Felps: savez me je tretirao kao „komad mesa”
Politika 11.08.2025
Tokom Svetskog prvenstva u Singapuru, legendarni plivač Majkl Felps, zajedno sa Rajanom Loktijem i Roudijem Gejnsom, javno je kritikovao Američki plivački savez zbog loših performansi tima i nedostatka liderstva unutar saveza. Lokti je na društvenim… »
Felps besan: „Dok sam plivao, tretirali su me kao parče mesa“
Danas 11.08.2025
Tokom Svetskog prvenstva u Singapuru, legendarni plivač Majkl Felps, zajedno sa Rajanom Loktijem i Roudijem Gejnsom, javno je kritikovao Američki plivački savez . Lohti je na društvenim mrežama podelio fotografiju nadgrobnog spomenika sa natpisom… »
Felps optužio savez da su ga tretirali kao „komad mesa”
Sportski žurnal 11.08.2025
Ljudi iz saveza nemaju pravo ništa da mi pričaju. Njihova vrata su mi bila zatvorena godinama – kaže Majkl. Tokom Svetskog prvenstva u Singapuru, legendarni plivač Majkl Felps, zajedno sa Rajanom Loktijem i Roudijem Gejnsom, javno je kritikovao Američki… »
Vesti dana »

Telo ubijenog u lokvi krvi: Jeziva scena u Beogradu na vodi, uhapšen osumnjičeni, forenzičari traže tragove
Telegraf pre 3 satajoš 9 povezanih

Mali: "Srbija se drži dobro u uslovima globalnih dešavanja, dobili smo pohvale od MMF-a"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Neznatna promena: Zvanični srednji kurs danas je 117,1799 dinara za evro
Kurir pre 35 minutajoš 1 povezana

"Spremni smo da odgovorimo": Kfor: Potvrđujemo izjave tzv. Kbs da su greškom skrenuli
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Vučić čestitao Orbanu na organizaciji mirovnog sastanka Trampa i Putina
Danas pre 4 satijoš 1 povezana