Povezane vesti
Tina Ivanović ostavila sina (4) i pobegla zbog zlostavljanja! Nakon toliko decenija su ponovo u kontaktu, a nekada se dešavao…
Kurir 11.08.2025
Tina Ivanović (51) sina je dobila kada je bila jako mlada, i veoma brzo ga je napustila. Domaći mediji nedavno su posetili Svilajnac, gde je nekada živela Tina, zajedno sa tadašnjim suprugom. Sina Danijela su dobili dok je pevačica bila maloletna, a zbog… »
Napustila sina kad je imao četiri godine Isplivala surova istina o prošlosti naše pevačice, ovo je krila od svih!
Alo 11.08.2025
Njen sin sada ima 35 godina, a kažu da tada nije imala drugu opciju. Tina Ivanović (51) sina je dobila kada je bila jako mlada, i veoma brzo ga je napustila. Domaći mediji nedavno su posetili Svilajnac, gde je nekada živela Tina, zajedno sa tadašnjim… »
Vesti dana »
Šta je traženo i nađeno u zgradi Rektorata? Tintor i Stevanović za Euronews Srbija o akciji UKP-a
Euronews pre 1 satjoš 35 povezanih
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 4 satijoš 6 povezanih
Kilometarske kolone na granici Kamioni zaglavljeni na izlazu iz zemlje, na Batrovcima se čeka i do šest sati
Dnevnik pre 4 satijoš 34 povezane
Misija Artemis II je trenutno u Zemljinoj orbiti: Testiranje Orion kapsule i problem sa toaletom pre puta na Mesec
Euronews pre 1 satjoš 51 povezana
uživo Skaču cene nafte nakon Trampovog govora, Amerika upozorava na moguće napade u Albaniji povezane sa Iranom
NIN pre 1 satjoš 55 povezanih