Povezane vesti
Zelenski naredio povećanje finansiranja borbenih jedinica: Za svaku brigadu po 7 miliona grivni
Telegraf 11.08.2025
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski naložio je povećanje finansiranja borbenih jedinica, navodeći da će svaka brigada dobiti sedam miliona grivni (oko 145.000 evra) za svaki bataljon koji učestvuje u borbenim operacijama. "Naložio sam da se značajno… »
Dok svet prati Trampa i Putina, Zelenski povukao dramatičan potez Ovo će zapaliti sve
Alo 11.08.2025
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski naložio je povećanje finansiranja borbenih jedinica, navodeći da će svaka brigada dobiti sedam miliona grivni (oko 145 hiljada evra) za svaki bataljon koji učestvuje u borbenim operacijama. "Naložio sam da se… »
Zelenski otvorio kesu, daje pare jedinicama na frontu
Politika 11.08.2025
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski naložio je povećanje finansiranja borbenih jedinica, navodeći da će svaka brigada dobiti sedam miliona grivni (oko 145 hiljada evra) za svaki bataljon koji učestvuje u borbenim operacijama. „Naložio sam da se… »
Zelenski Naložio Povećanje finansiranja jedinica; Evo koliko će dobiti svaki borbeni bataljon
Večernje novosti 11.08.2025
PREDSEDNIK Ukrajine Vladimir Zelenski naložio je povećanje finansiranja borbenih jedinica, navodeći da će svaka brigada dobiti sedam miliona grivni (oko 145 hiljada evra) za svaki bataljon koji učestvuje u borbenim operacijama. Foto Profimedia -Naložio… »
Vesti dana »

Tramp i Melanija stigli u Veliku Britaniju: Nema crvenog tepiha, a evo ko ih je dočekao: Helikopterom otišli do rezistencije u centru grada (foto)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Oglasio se FSS posle vesti da je preminuo Dejan Milovanović: Ostavio je dubok trag u dresu nacionalnih selekcija
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Premijer Macut sastao se sa delegacijom Kine: Najavio jačanje ekonomske i političke saradnje
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Ponovo se oglasio MUP: Objavio fotografije metka koji je ispaljen u Novom sadu: "Nema tragova zabranjenih supstanci"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane