Povezane vesti
Zelenski naredio povećanje finansiranja borbenih jedinica: Za svaku brigadu po 7 miliona grivni
Telegraf pre 42 minuta
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski naložio je povećanje finansiranja borbenih jedinica, navodeći da će svaka brigada dobiti sedam miliona grivni (oko 145.000 evra) za svaki bataljon koji učestvuje u borbenim operacijama. "Naložio sam da se značajno… »
Dok svet prati Trampa i Putina, Zelenski povukao dramatičan potez Ovo će zapaliti sve
Alo pre 5 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski naložio je povećanje finansiranja borbenih jedinica, navodeći da će svaka brigada dobiti sedam miliona grivni (oko 145 hiljada evra) za svaki bataljon koji učestvuje u borbenim operacijama. "Naložio sam da se… »
Zelenski otvorio kesu, daje pare jedinicama na frontu
Politika pre 5 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski naložio je povećanje finansiranja borbenih jedinica, navodeći da će svaka brigada dobiti sedam miliona grivni (oko 145 hiljada evra) za svaki bataljon koji učestvuje u borbenim operacijama. „Naložio sam da se… »
Zelenski Naložio Povećanje finansiranja jedinica; Evo koliko će dobiti svaki borbeni bataljon
Večernje novosti pre 5 sati
PREDSEDNIK Ukrajine Vladimir Zelenski naložio je povećanje finansiranja borbenih jedinica, navodeći da će svaka brigada dobiti sedam miliona grivni (oko 145 hiljada evra) za svaki bataljon koji učestvuje u borbenim operacijama. Foto Profimedia -Naložio… »
Vesti dana »

Tramp: Želeo bih da vidim prekid vatre u Ukrajini, moguć dobar dogovor sa Putinom
Radio sto plus pre 1 satjoš 106 povezanih

Ubistvo novinara Al Džazire u izraelskom napadu u Gazi izazvalo zabrinutost međunarodne zajednice
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 39 povezanih

Veliki šumski požari u Crnoj Gori i međunarodna pomoć u gašenju
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 93 povezane

Smanjena vrednost građevinskih radova u Srbiji u drugom kvartalu
Radio 021 pre 5 satijoš 28 povezanih