Povezane vesti

Zelenski naredio povećanje finansiranja borbenih jedinica: Za svaku brigadu po 7 miliona grivni

Zelenski naredio povećanje finansiranja borbenih jedinica: Za svaku brigadu po 7 miliona grivni

Telegraf pre 42 minuta
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski naložio je povećanje finansiranja borbenih jedinica, navodeći da će svaka brigada dobiti sedam miliona grivni (oko 145.000 evra) za svaki bataljon koji učestvuje u borbenim operacijama. "Naložio sam da se značajno… »
Dok svet prati Trampa i Putina, Zelenski povukao dramatičan potez Ovo će zapaliti sve

Dok svet prati Trampa i Putina, Zelenski povukao dramatičan potez Ovo će zapaliti sve

Alo pre 5 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski naložio je povećanje finansiranja borbenih jedinica, navodeći da će svaka brigada dobiti sedam miliona grivni (oko 145 hiljada evra) za svaki bataljon koji učestvuje u borbenim operacijama. "Naložio sam da se… »
Zelenski otvorio kesu, daje pare jedinicama na frontu

Zelenski otvorio kesu, daje pare jedinicama na frontu

Politika pre 5 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski naložio je povećanje finansiranja borbenih jedinica, navodeći da će svaka brigada dobiti sedam miliona grivni (oko 145 hiljada evra) za svaki bataljon koji učestvuje u borbenim operacijama. „Naložio sam da se… »
Zelenski Naložio Povećanje finansiranja jedinica; Evo koliko će dobiti svaki borbeni bataljon

Zelenski Naložio Povećanje finansiranja jedinica; Evo koliko će dobiti svaki borbeni bataljon

Večernje novosti pre 5 sati
PREDSEDNIK Ukrajine Vladimir Zelenski naložio je povećanje finansiranja borbenih jedinica, navodeći da će svaka brigada dobiti sedam miliona grivni (oko 145 hiljada evra) za svaki bataljon koji učestvuje u borbenim operacijama. Foto Profimedia -Naložio… »

Vesti dana »