Povezane vesti
Operisana legenda srpskog basketa
Nova 11.08.2025
Dejan Majstorović, slavni reprezentativac Srbije u basketu 3x3, operisan je uspešno. Majstorović je početkom jula 2025. godine osvojo bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu zajedno sa Strahinjom Stojačićem, Markom Brankovićem i Nemanjom Baraćem, a pod… »
Operisana basketaška legenda Dejan Majstorović se uspešno oporavlja (foto)
Dnevnik 11.08.2025
Proslavljeni srpski reprezentativac u basketu 3x3, Dejan Majstorović, uspešno je prošao operaciju i sada ga čeka period oporavka. Kako je poručio, na terenu bi trebalo da ga vidimo uskoro. Podsetimo, početkom jula Majstorović je zajedno sa Strahinjom… »
Operisana legenda srpske košarke
Telegraf 11.08.2025
Proslavljeni srpski reprezentativac u basketu 3x3, Dejan Majstorović, uspešno je prošao operaciju i sada ga čeka period oporavka. Kako je poručio, na terenu bi trebalo da ga vidimo uskoro. Podsetimo, početkom jula Majstorović je zajedno sa Strahinjom… »
Vesti dana »

Direktorka Pete beogradske: „Peta radi po zakonu i ja radim po zakonu“
Nedeljnik pre 9 minutajoš 34 povezane

Od sledeće nedelje ova pojava praviće problem! Oglasio se RHMZ: Nakon toplih dana, ponovo preokret
Telegraf pre 5 satijoš 33 povezane

Marija Vasić: Oduzeli su mi slobodu ali ne i 23 generacije učenika Jovine gimnazije
Beta pre 7 satijoš 9 povezanih

Goci: Oduševljen sam što su studenti iz Srbije ušli u uži izbor za nagradu Saharov
Danas pre 2 satajoš 14 povezanih

Srpska lista: Dolazak KBS u Severnu Mitrovicu usmeren na izazivanje straha među Srbima, KFOR da pojača prisustvo
Euronews pre 2 satajoš 20 povezanih