Povezane vesti
(VIDEO) Rade Šerbedžija se oprostio od Gabi Novak: "Bila je tiha, samozatajna i mudra"
N1 Info pre 5 sati
Glumac Rade Šerbedžija objavio je na svom Fejsbuk profilu emotivan video u kom se oprostio od muzičke dive Gabi Novak koja je preminula danas. Glumac i pevač Rade Šerbedžija bio je veliki prijatelj preminuloj pevačici Gabi Novak koju je obožavala cela… »
Rade Šerbedžija se oprostio od Gabi Novak: „Bila je tiha, samozatajna i mudra“
Nova pre 5 sati
Glumac Rade Šerbedžija objavio je danas na svom Fejsbuk profilu emotivan video u kom se oprostio od muzičke dive Gabi Novak koja nas je napustila danas. Glumac i pevač Rade Šerbedžija bio je veliki prijatelj preminuloj pevačici Gabi Novak koju je… »
Šerbedžija: Gabi je bila jedan od najbožanstvenijih pevača i prijateljica mnogima
Euronews pre 5 sati
Gabi Novak je bila jedan od najbožanstvenijih pevača, umetnica koja je podigla generacije, a iza toga, po čemu je pamtimo, bila je zaista prijateljica mnogim ljudima, rekao je glumac Rade Šerbedžija povodom smrti legendarne jugoslovenske i hrvatske… »
"Adio moja Gabi…": Rade Šerbedžija se emotivnom porukom oprostio od Gabi Novak
Telegraf pre 10 sati
Rade Šerbedžija oglasio se povodom vesti da je preminula pevačica Gabi Novak. U kratkom video, koji je naslovio "Adio moja Gabi…", čuveni umetnik je imao samo reči hvale o muzičkoj legendi. "Kad je Matija otišao, svi smo se mi, njeni bliski prijatelji… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 12. avgust: Danas veoma toplo, temperatura do 38 stepeni
Beta pre 46 minutajoš 1 povezana

„Napad na jednog od nas je napad na svakog od nas“: Održan protest podrške članovima zborova čiji su ulazi vandalizovani
Danas pre 11 minutajoš 1 povezana