Povezane vesti
Sevaju varnice: Nuklearne sile će se sukobiti?
B92 11.08.2025
Indija je osudila danas Pakistan zbog "ratnog huškanja" i "neodgovornosti" nakon što su mediji preneli izjave načelnika pakistanske vojske Asima Munira o nuklearnim pretnjama u Južnoj Aziji tokom njegove posete SAD. "Mi smo nuklearna sila. Ako pomislimo… »
Indija optužila Pakistan za ratno huškanje zbog navodnih nuklearnih pretnji
Euronews 11.08.2025
Indija je osudila danas Pakistan zbog "ratnog huškanja" i "neodgovornosti" nakon što su mediji preneli izjave načelnika pakistanske vojske Asima Munira o nuklearnim pretnjama u Južnoj Aziji tokom njegove posete SAD. "Mi smo nuklearna sila. Ako pomislimo… »
Indija optužila Pakistan za nuklearno ratno huškanje
Politika 11.08.2025
Indija je osudila danas Pakistan zbog “ratnog huškanja” i “neodgovornosti” nakon što su mediji preneli izjave načelnika pakistanske vojske Asima Munira o nuklearnim pretnjama u Južnoj Aziji tokom njegove posete SAD. “Mi smo nuklearna sila. Ako pomislimo… »
Varnice ne jenjavaju: Indija optužila Pakistan za ratno huškanje zbog navodnih nuklearnih pretnji
Večernje novosti 11.08.2025
INDIJA je osudila danas Pakistan zbog "ratnog huškanja" i "neodgovornosti" nakon što su mediji preneli izjave načelnika pakistanske vojske Asima Munira o nuklearnim pretnjama u Južnoj Aziji tokom njegove posete SAD. FOTO: Profimedia, Vikipedija -Mi smo… »
Vesti dana »
Istraživanje Crte: Studentska lista na 44,9 odsto, SNS na 35,7, SPS ispod cenzusa
In medija pre 2 satajoš 23 povezane
Tužilaštvo: Napad na Arsenijevića je prekršaj, ne i krivično delo
N1 Info pre 4 satijoš 16 povezanih
"Sledeća nedelja je zaista loša za njih, uništićemo im sve!" Amerika žestoko udarila na Iran, akcija trajala 7 sati: Oglasio se i Tramp, pa zapretio jezivim scenariom!
Blic pre 50 minutajoš 48 povezanih
Blagi oporavak tržišta rada u Srbiji u prvoj polovini 2026. godine
Naslovi.ai pre 1 satjoš 24 povezane