Povezane vesti
Sevaju varnice: Nuklearne sile će se sukobiti?
B92 11.08.2025
Indija je osudila danas Pakistan zbog "ratnog huškanja" i "neodgovornosti" nakon što su mediji preneli izjave načelnika pakistanske vojske Asima Munira o nuklearnim pretnjama u Južnoj Aziji tokom njegove posete SAD. "Mi smo nuklearna sila. Ako pomislimo… »
Indija optužila Pakistan za ratno huškanje zbog navodnih nuklearnih pretnji
Euronews 11.08.2025
Indija je osudila danas Pakistan zbog "ratnog huškanja" i "neodgovornosti" nakon što su mediji preneli izjave načelnika pakistanske vojske Asima Munira o nuklearnim pretnjama u Južnoj Aziji tokom njegove posete SAD. "Mi smo nuklearna sila. Ako pomislimo… »
Indija optužila Pakistan za nuklearno ratno huškanje
Politika 11.08.2025
Indija je osudila danas Pakistan zbog “ratnog huškanja” i “neodgovornosti” nakon što su mediji preneli izjave načelnika pakistanske vojske Asima Munira o nuklearnim pretnjama u Južnoj Aziji tokom njegove posete SAD. “Mi smo nuklearna sila. Ako pomislimo… »
Varnice ne jenjavaju: Indija optužila Pakistan za ratno huškanje zbog navodnih nuklearnih pretnji
Večernje novosti 11.08.2025
INDIJA je osudila danas Pakistan zbog "ratnog huškanja" i "neodgovornosti" nakon što su mediji preneli izjave načelnika pakistanske vojske Asima Munira o nuklearnim pretnjama u Južnoj Aziji tokom njegove posete SAD. FOTO: Profimedia, Vikipedija -Mi smo… »
Vesti dana »

(Mape, grafikoni) neverovatni vremenski obrti: Od snega do 22 stepena u jednoj nedelji! Ove šokove treba preživeti
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih

(Video) Viki grli kolegu i peva iz sveg glasa, a desingerica na stolici! Nezapamćeno veselje za Andrejevo punoletstvo trajalo celu noć - zbog Cece svi poskakali
Blic pre 38 minutajoš 5 povezanih

Prvi indirektni razgovori Izraela i Hamasa završeni u Šarm el Šeiku: Tramp "prilično siguran" u sporazum
Telegraf pre 5 satijoš 5 povezanih