Povezane vesti
Sevaju varnice: Nuklearne sile će se sukobiti?
B92 11.08.2025
Indija je osudila danas Pakistan zbog "ratnog huškanja" i "neodgovornosti" nakon što su mediji preneli izjave načelnika pakistanske vojske Asima Munira o nuklearnim pretnjama u Južnoj Aziji tokom njegove posete SAD. "Mi smo nuklearna sila. Ako pomislimo… »
Indija optužila Pakistan za ratno huškanje zbog navodnih nuklearnih pretnji
Euronews 11.08.2025
Indija je osudila danas Pakistan zbog "ratnog huškanja" i "neodgovornosti" nakon što su mediji preneli izjave načelnika pakistanske vojske Asima Munira o nuklearnim pretnjama u Južnoj Aziji tokom njegove posete SAD. "Mi smo nuklearna sila. Ako pomislimo… »
Indija optužila Pakistan za nuklearno ratno huškanje
Politika 11.08.2025
Indija je osudila danas Pakistan zbog “ratnog huškanja” i “neodgovornosti” nakon što su mediji preneli izjave načelnika pakistanske vojske Asima Munira o nuklearnim pretnjama u Južnoj Aziji tokom njegove posete SAD. “Mi smo nuklearna sila. Ako pomislimo… »
Varnice ne jenjavaju: Indija optužila Pakistan za ratno huškanje zbog navodnih nuklearnih pretnji
Večernje novosti 11.08.2025
INDIJA je osudila danas Pakistan zbog "ratnog huškanja" i "neodgovornosti" nakon što su mediji preneli izjave načelnika pakistanske vojske Asima Munira o nuklearnim pretnjama u Južnoj Aziji tokom njegove posete SAD. FOTO: Profimedia, Vikipedija -Mi smo… »
Vesti dana »
Istorijski trgovinski dogovor Indije i EU: 'Majka svih sporazuma'
BBC News pre 51 minutajoš 33 povezane
Skup ispred Pravnog fakulteta: Podrška Jeleni Kleut i 16 minuta tišine
Insajder pre 2 satajoš 23 povezane
Đaci Karlovačke gimnazije odbili da pevaju pred predsednikom opštine, nastupili ispred škole
Nedeljnik pre 1 satjoš 27 povezanih