Povezane vesti

Sevaju varnice: Nuklearne sile će se sukobiti?

Sevaju varnice: Nuklearne sile će se sukobiti?

B92 pre 30 dana
Indija je osudila danas Pakistan zbog "ratnog huškanja" i "neodgovornosti" nakon što su mediji preneli izjave načelnika pakistanske vojske Asima Munira o nuklearnim pretnjama u Južnoj Aziji tokom njegove posete SAD. "Mi smo nuklearna sila. Ako pomislimo… »
Indija optužila Pakistan za ratno huškanje zbog navodnih nuklearnih pretnji

Indija optužila Pakistan za ratno huškanje zbog navodnih nuklearnih pretnji

Euronews pre 30 dana
Indija je osudila danas Pakistan zbog "ratnog huškanja" i "neodgovornosti" nakon što su mediji preneli izjave načelnika pakistanske vojske Asima Munira o nuklearnim pretnjama u Južnoj Aziji tokom njegove posete SAD. "Mi smo nuklearna sila. Ako pomislimo… »
Indija optužila Pakistan za nuklearno ratno huškanje

Indija optužila Pakistan za nuklearno ratno huškanje

Politika pre 30 dana
Indija je osudila danas Pakistan zbog “ratnog huškanja” i “neodgovornosti” nakon što su mediji preneli izjave načelnika pakistanske vojske Asima Munira o nuklearnim pretnjama u Južnoj Aziji tokom njegove posete SAD. “Mi smo nuklearna sila. Ako pomislimo… »
Varnice ne jenjavaju: Indija optužila Pakistan za ratno huškanje zbog navodnih nuklearnih pretnji

Varnice ne jenjavaju: Indija optužila Pakistan za ratno huškanje zbog navodnih nuklearnih pretnji

Večernje novosti pre 30 dana
INDIJA je osudila danas Pakistan zbog "ratnog huškanja" i "neodgovornosti" nakon što su mediji preneli izjave načelnika pakistanske vojske Asima Munira o nuklearnim pretnjama u Južnoj Aziji tokom njegove posete SAD. FOTO: Profimedia, Vikipedija -Mi smo… »

Vesti dana »