Повезане вести

Севају варнице: Нуклеарне силе ће се сукобити?

Севају варнице: Нуклеарне силе ће се сукобити?

Б92 11.08.2025
Индија је осудила данас Пакистан због "ратног хушкања" и "неодговорности" након што су медији пренели изјаве начелника пакистанске војске Асима Мунира о нуклеарним претњама у Јужној Азији током његове посете САД. "Ми смо… »
Индија оптужила Пакистан за ратно хушкање због наводних нуклеарних претњи

Индија оптужила Пакистан за ратно хушкање због наводних нуклеарних претњи

Еуроневс 11.08.2025
Индија је осудила данас Пакистан због "ратног хушкања" и "неодговорности" након што су медији пренели изјаве начелника пакистанске војске Асима Мунира о нуклеарним претњама у Јужној Азији током његове посете САД. "Ми смо… »
Индија оптужила Пакистан за нуклеарно ратно хушкање

Индија оптужила Пакистан за нуклеарно ратно хушкање

Политика 11.08.2025
Индија је осудила данас Пакистан због “ратног хушкања” и “неодговорности” након што су медији пренели изјаве начелника пакистанске војске Асима Мунира о нуклеарним претњама у Јужној Азији током његове посете САД. “Ми смо… »
Варнице не јењавају: Индија оптужила Пакистан за ратно хушкање због наводних нуклеарних претњи

Варнице не јењавају: Индија оптужила Пакистан за ратно хушкање због наводних нуклеарних претњи

Вечерње новости 11.08.2025
ИНДИЈА је осудила данас Пакистан због "ратног хушкања" и "неодговорности" након што су медији пренели изјаве начелника пакистанске војске Асима Мунира о нуклеарним претњама у Јужној Азији током његове посете САД. ФОТО… »

Вести дана »