Повезане вести
Севају варнице: Нуклеарне силе ће се сукобити?
Б92 11.08.2025
Индија је осудила данас Пакистан због "ратног хушкања" и "неодговорности" након што су медији пренели изјаве начелника пакистанске војске Асима Мунира о нуклеарним претњама у Јужној Азији током његове посете САД. "Ми смо… »
Индија оптужила Пакистан за ратно хушкање због наводних нуклеарних претњи
Еуроневс 11.08.2025
Индија је осудила данас Пакистан због "ратног хушкања" и "неодговорности" након што су медији пренели изјаве начелника пакистанске војске Асима Мунира о нуклеарним претњама у Јужној Азији током његове посете САД. "Ми смо… »
Индија оптужила Пакистан за нуклеарно ратно хушкање
Политика 11.08.2025
Индија је осудила данас Пакистан због “ратног хушкања” и “неодговорности” након што су медији пренели изјаве начелника пакистанске војске Асима Мунира о нуклеарним претњама у Јужној Азији током његове посете САД. “Ми смо… »
Варнице не јењавају: Индија оптужила Пакистан за ратно хушкање због наводних нуклеарних претњи
Вечерње новости 11.08.2025
ИНДИЈА је осудила данас Пакистан због "ратног хушкања" и "неодговорности" након што су медији пренели изјаве начелника пакистанске војске Асима Мунира о нуклеарним претњама у Јужној Азији током његове посете САД. ФОТО… »
Вести дана »
Зеленски наредио украјинској војсци да не нападне војну параду сутра у Москви
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Новак Ђоковић о повреди после пораза од Прижмића: „То је нека нова реалност са којом морам да се носим“
Данас пре 3 сатајош 2 повезане