Повезане вести
Синови легендарног фудбалера из Звезде у Партизан: „Опростите ми моју ружну прошлост“
Нова 11.08.2025
Синови Милана Јовановића, Душан и Марко, дрес Црвене звезде заменили су опремом вечитог ривала, Партизана. Душан, рођен 2008. године, је на свој Инстаграм објавио фотомонтажу на којој држи мајицу са натписом „Опростите ми моју… »
Ланетови синови прешли из Звезде у Партизан: "Опростите ми ружну прошлост" ФОТО
Б92 11.08.2025
Душан (2008) и Марко Јовановић (2011), синови прослављеног српског репрезентативца Србије Милана Ланета Јовановића, прешли су из Црвене звезде у Партизан. Душан је по објављивању вести о трансферу поделио и провокативну… »
Ланетов син прешао из Звезде у Партизан, па поручио као Владимир Стојковић: “Опростите ми моју ружну прошлост”
Телеграф 11.08.2025
Невероватна вест стиже са Топчидерског брда, где су страну променила два млада играча. Наиме, синови легенде репрезентације Србије Милана Ланета Јовановића, дрес Црвене звезде заменили су опремом Партизана. Душан и Марко… »
Ланетови синови прешли из Звезде у Партизан
Спутник 11.08.2025
Лазар Јовановиц́, син прослављеног фудбалера Милана Ланета Јовановиц́а, недавно је прешао из Црвене звезде у Штутгарт, док су његова млађа брац́а Душан и Милош напустили Маракану и прешли директно у Партизан. И док мали Лане… »
Колико ће Звезда зарадити од преласка Јовановића у Партизан
Спорт клуб 11.08.2025
Синови Милана Ланета Јовановића прешли су из Звездине у Партизанову школу и то је готова ствар, а отвара се питање колико ће то да кошта црно-беле? Спорт клуб доноси одговор и он гласи – јако мало! Црвеној звезди ће ићи скромна… »
"Опростите ми моју ружну прошлост": Ланетов син као некад Владимир Стојковић
Мондо 11.08.2025
Црвена звезда је у веома кратком року остала без сва три сина Милана "Ланета" Јовановића, некадашњег српског репрезентативца. Након што је Лазар Јовановић продат Штутгарту у трансферу који би могао да буде тежак чак 6.000.000… »
Ланетов син као Стојковић: Опростите ми ружну прошлост!
Спорт клуб 11.08.2025
После бомбастичног преласка синова Милана Ланета Јовановића из Звездине у Партизанову школу - хаос на друштвеним мрежама! Кривац је Душан Јовановић, старији од двојице дечака који настављају фудбалски пут у Хумској. Још увек… »
Синови Ланета Јовановића прешли из Звезде у Партизан
Спорт клуб 11.08.2025
Бомбастична вест стиже из млађих категорија. Синови Милана Ланета Јовановића, Душан и Милош, прешли су из Црвене звезде у Партизан. После трансфера најстаријег Ланетовог сина Лазара у Штутгарт, Маракану су напустила и његова… »
Син Ланета Јовановића прешао из звезде у Партизан па направио хаос: Нови "Владимир Стојковић" - "делије" бесне!
Курир 11.08.2025
Синови легенде репрезентације Србије Милана Ланета Јовановића, дрес Црвене звезде заменили су опремом Партизана. Душан и Марко Јовановић ће тако убудуће носити црвено-бело, а први је послао исту провокативну поруку као и Владимир… »
Директно из звезде у Партизан: Синови Милана Ланета Јовановића прешли из табора црвено-белих у редове "парног ваљка"
Вечерње новости 11.08.2025
Талентовани крилни нападач, Душан Јовановић, стигао је у редове омладинског погона Партизана. Милан Лане Јовановић Син прослављеног репрезентативца Србије, Милана Ланета Јовановића и рођени брат офанзивца Штутгарта – Лазара… »
Партизан преотео звезди сина Ланета Јовановића: Поред Душана, у Хумску стигао и млађи брат Милош
Курир 11.08.2025
Левокрилни нападач Душан Јовановић (2008), иначе син Ланета Јовановића, појачао је омладински тим Партизана. Реч је о једном од најталентованијих играча у свом годишту, а у клуб из Хумске стиже из Црвене звезде, објавио је… »
Партизан украо Звезди Ланетове синове: Лазар отишао у Немачку, а браћа на други крај града
Мондо 11.08.2025
Црвена звезда је у летњем прелазном року направила неколико великих трансфера, а Лазар Јовановић је продат немачком Штутгарту иако није имао много одиграних минута у дресу првог тима. Син некадашњег репрезентативца Милана… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 18 минутајош 38 повезаних

Летње жеге, па први снег? Чубрило најављује временски ролеркостер! Шта нам доноси крај септембра
Дневник пре 2 сатајош 24 повезане

Приведена тројица пољопривредника због инцидента на протесту у Новом Саду
Нова економија пре 1 сатјош 7 повезаних