Povezane vesti

Sinovi legendarnog fudbalera iz Zvezde u Partizan: „Oprostite mi moju ružnu prošlost“

Sinovi legendarnog fudbalera iz Zvezde u Partizan: „Oprostite mi moju ružnu prošlost“

Nova pre 1 dan
Sinovi Milana Jovanovića, Dušan i Marko, dres Crvene zvezde zamenili su opremom večitog rivala, Partizana. Dušan, rođen 2008. godine, je na svoj Instagram objavio fotomontažu na kojoj drži majicu sa natpisom „Oprostite mi moju ružnu prošlost“, što je… »
Lanetov sin prešao iz Zvezde u Partizan, pa poručio kao Vladimir Stojković: “Oprostite mi moju ružnu prošlost”

Lanetov sin prešao iz Zvezde u Partizan, pa poručio kao Vladimir Stojković: “Oprostite mi moju ružnu prošlost”

Telegraf pre 1 dan
Neverovatna vest stiže sa Topčiderskog brda, gde su stranu promenila dva mlada igrača. Naime, sinovi legende reprezentacije Srbije Milana Laneta Jovanovića, dres Crvene zvezde zamenili su opremom Partizana. Dušan i Marko Jovanović će tako ubuduće nositi… »
Lanetovi sinovi prešli iz Zvezde u Partizan

Lanetovi sinovi prešli iz Zvezde u Partizan

Sputnik pre 2 sata
Lazar Jovanović, sin proslavljenog fudbalera Milana Laneta Jovanovića, nedavno je prešao iz Crvene zvezde u Štutgart, dok su njegova mlađa braća Dušan i Miloš napustili Marakanu i prešli direktno u Partizan. I dok mali Lane blista u dresu Štutgarta… »
Koliko će Zvezda zaraditi od prelaska Jovanovića u Partizan

Koliko će Zvezda zaraditi od prelaska Jovanovića u Partizan

Sport klub pre 2 sata
Sinovi Milana Laneta Jovanovića prešli su iz Zvezdine u Partizanovu školu i to je gotova stvar, a otvara se pitanje koliko će to da košta crno-bele? Sport klub donosi odgovor i on glasi – jako malo! Crvenoj zvezdi će ići skromna trening kompenzacija za… »
"Oprostite mi moju ružnu prošlost": Lanetov sin kao nekad Vladimir Stojković

"Oprostite mi moju ružnu prošlost": Lanetov sin kao nekad Vladimir Stojković

Mondo pre 2 sata
Crvena zvezda je u veoma kratkom roku ostala bez sva tri sina Milana "Laneta" Jovanovića, nekadašnjeg srpskog reprezentativca. Nakon što je Lazar Jovanović prodat Štutgartu u transferu koji bi mogao da bude težak čak 6.000.000 evra, njegova mlađa braća… »
Lanetovi sinovi prešli iz Zvezde u Partizan: "Oprostite mi ružnu prošlost" FOTO

Lanetovi sinovi prešli iz Zvezde u Partizan: "Oprostite mi ružnu prošlost" FOTO

B92 pre 2 sata
Dušan (2008) i Marko Jovanović (2011), sinovi proslavljenog srpskog reprezentativca Srbije Milana Laneta Jovanovića, prešli su iz Crvene zvezde u Partizan. Dušan je po objavljivanju vesti o transferu podelio i provokativnu fotografiju sa natpisom po kom… »
Lanetov sin kao Stojković: Oprostite mi ružnu prošlost!

Lanetov sin kao Stojković: Oprostite mi ružnu prošlost!

Sport klub pre 2 sata
Posle bombastičnog prelaska sinova Milana Laneta Jovanovića iz Zvezdine u Partizanovu školu - haos na društvenim mrežama! Krivac je Dušan Jovanović, stariji od dvojice dečaka koji nastavljaju fudbalski put u Humskoj. Još uvek maloletni Dušan (2008… »
Sinovi Laneta Jovanovića prešli iz Zvezde u Partizan

Sinovi Laneta Jovanovića prešli iz Zvezde u Partizan

Sport klub pre 2 sata
Bombastična vest stiže iz mlađih kategorija. Sinovi Milana Laneta Jovanovića, Dušan i Miloš, prešli su iz Crvene zvezde u Partizan. Posle transfera najstarijeg Lanetovog sina Lazara u Štutgart, Marakanu su napustila i njegova braća. Izbor novog kluba… »
Sin Laneta Jovanovića prešao iz zvezde u Partizan pa napravio haos: Novi "Vladimir Stojković" - "delije" besne!

Sin Laneta Jovanovića prešao iz zvezde u Partizan pa napravio haos: Novi "Vladimir Stojković" - "delije" besne!

Kurir pre 3 sata
Sinovi legende reprezentacije Srbije Milana Laneta Jovanovića, dres Crvene zvezde zamenili su opremom Partizana. Dušan i Marko Jovanović će tako ubuduće nositi crveno-belo, a prvi je poslao istu provokativnu poruku kao i Vladimir Stojković svojevremeno… »
Direktno iz zvezde u Partizan: Sinovi Milana Laneta Jovanovića prešli iz tabora crveno-belih u redove "parnog valjka"

Direktno iz zvezde u Partizan: Sinovi Milana Laneta Jovanovića prešli iz tabora crveno-belih u redove "parnog valjka"

Večernje novosti pre 3 sata
Talentovani krilni napadač, Dušan Jovanović, stigao je u redove omladinskog pogona Partizana. Milan Lane Jovanović Sin proslavljenog reprezentativca Srbije, Milana Laneta Jovanovića i rođeni brat ofanzivca Štutgarta – Lazara Jovanovića, u Zemunelo dolazi… »
Partizan preoteo zvezdi sina Laneta Jovanovića: Pored Dušana, u Humsku stigao i mlađi brat Miloš

Partizan preoteo zvezdi sina Laneta Jovanovića: Pored Dušana, u Humsku stigao i mlađi brat Miloš

Kurir pre 4 sati
Levokrilni napadač Dušan Jovanović (2008), inače sin Laneta Jovanovića, pojačao je omladinski tim Partizana. Reč je o jednom od najtalentovanijih igrača u svom godištu, a u klub iz Humske stiže iz Crvene zvezde, objavio je pbg.news. Pored njega, u… »
Partizan ukrao Zvezdi Lanetove sinove: Lazar otišao u Nemačku, a braća na drugi kraj grada

Partizan ukrao Zvezdi Lanetove sinove: Lazar otišao u Nemačku, a braća na drugi kraj grada

Mondo pre 4 sati
Crvena zvezda je u letnjem prelaznom roku napravila nekoliko velikih transfera, a Lazar Jovanović je prodat nemačkom Štutgartu iako nije imao mnogo odigranih minuta u dresu prvog tima. Sin nekadašnjeg reprezentativca Milana "Laneta" Jovanovića nametnuo… »

Vesti dana »