Povezane vesti
"Poslednji put sam ga videla za 18. rođendan, bio bi ponosan": Sanja Vučić na ivici suza prvi put o pokojnom ocu
Mondo 11.08.2025
Pevačica Sanja Vučić retko otkriva detalje iz privatnog života, a posebno kada je reč o odnosu sa ocem, sa kojim nije odrasla. U razgovoru za novi broj tabloida Scandal, Sanja je prvi put otvoreno govorila o njihovim poslednjim susretima. Prisetila se… »
„Poslednji put sam ga videla za 18. rođendan“: Sanja Vučić prvi put o pokojnom ocu bez kog je odrasla
Nova 11.08.2025
Pevačica Sanja Vučić retko govori o svom privatnom životu, a posebno o odnosu sa ocem, sa kojim nije odrastala. U intervjuu za novi broj magazina Scandal, Sanja Vučić prvi put je ispričala kako su izgledali njihovi poslednji kontakti, te se prisetila… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Požari u Srbiji: Situacija stabilna, vetar za vikend razlog za oprez, gori deponija kod Leskovca
Insajder pre 28 minutajoš 12 povezanih
"Mi smo jedna ozbiljna banda!" Bivši fudbaler Zvezde rasturio igrače i Rijeru posle blamaže u Plzenju: "Ovo nisam video u profesionalnom fudbalu!"
Kurir pre 14 minutajoš 18 povezanih
Raste broj žrtava poplava u Nepalu - 469 poginulih, više od 1.300 nestalih
RTS pre 54 minutajoš 12 povezanih
Danas do 36 stepeni u Sremskoj Mitrovici: Na snazi narandžasto upozorenje, za vikend mogući pljuskovi
Ozon pre 44 minutajoš 13 povezanih
Danas je Velika Gospojina: Evo šta valja uraditi za zdravlje i blagostanje porodice, a ove poslove u kući strogo izbegavajte
Dnevnik pre 1 satjoš 9 povezanih