Povezane vesti
Pretučeni Novosađanin očekuje da tužilaštvo goni ljude koji su ga pretukli
N1 Info pre 5 sati
Novosađanin Bojan Mrkovački, koji je juče brutalno pretučen tokom akcije Srpske napredne stranke i oslikavanja trobojki po fasadama na Limanu, očekuje da tužilaštvo u što kraćem roku pokrene istragu o tom događaju, a ako se to ne desi preduzeće sve da… »
Pretučen ispred policajaca, Hitnu pomoć čekao 45 minuta, na kraju mu rečeno da se našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme…
Moj Novi Sad pre 5 sati
Novosađanin Bojan Mrkovački, koji je juče brutalno pretučen tokom akcije Srpske napredne stranke i oslikavanja trobojki po fasadama na Limanu, očekuje da tužilaštvo u što kraćem roku pokrene istragu o tom događaju, a ako se to ne desi preduzeće sve da… »
Bojana su SNS batinaši brutalno pretukli na Limanu. Za Nova.rs otkriva: Prepoznao sam ljude iz Ćacilenda, iz policije mi rekli…
Nova pre 7 sati
Član Demokratske stranke Bojan Mrkovački brutalno je pretučen u nedelju u novosadskom naselju Liman, tokom sukoba pristalica Srpske napredne stranke i građana koji su prekrečili "grafite mržnje" i oslikali murale. Kako navodi, napadači su ga šutirali… »
Vesti dana »

„Napad na jednog od nas je napad na svakog od nas“: Održan protest podrške članovima zborova čiji su ulazi vandalizovani
Danas pre 57 minutajoš 1 povezana

Vremenska prognoza za utorak, 12. avgust: Danas veoma toplo, temperatura do 38 stepeni
Beta pre 1 satjoš 1 povezana

(Video) "ruke čiste, a savest mirna": U jeku političke krize Dodik bere borovnice na Jahorini sa patrijarhom Porfirijem
Blic pre 2 satajoš 1 povezana