Повезане вести

Претучени Новосађанин очекује да тужилаштво гони људе који су га претукли

Претучени Новосађанин очекује да тужилаштво гони људе који су га претукли

Н1 Инфо 11.08.2025
Новосађанин Бојан Мрковачки, који је јуче брутално претучен током акције Српске напредне странке и осликавања тробојки по фасадама на Лиману, очекује да тужилаштво у што краћем року покрене истрагу о том догађају, а ако се то не… »
Претучен испред полицајаца, Хитну помоћ чекао 45 минута, на крају му речено да се нашао на погрешном месту у погрешно време…

Претучен испред полицајаца, Хитну помоћ чекао 45 минута, на крају му речено да се нашао на погрешном месту у погрешно време…

Мој Нови Сад 11.08.2025
Новосађанин Бојан Мрковачки, који је јуче брутално претучен током акције Српске напредне странке и осликавања тробојки по фасадама на Лиману, очекује да тужилаштво у што краћем року покрене истрагу о том догађају, а ако се то не… »
Бојана су СНС батинаши брутално претукли на Лиману. За Нова.рс открива: Препознао сам људе из Ћациленда, из полиције ми рекли…

Бојана су СНС батинаши брутално претукли на Лиману. За Нова.рс открива: Препознао сам људе из Ћациленда, из полиције ми рекли…

Нова 11.08.2025
Члан Демократске странке Бојан Мрковачки брутално је претучен у недељу у новосадском насељу Лиман, током сукоба присталица Српске напредне странке и грађана који су прекречили "графите мржње" и осликали мурале. Како наводи… »

Вести дана »

Денвер остао без важног члана прве поставе

Денвер остао без важног члана прве поставе

Спортски журнал пре 5 минутајош 22 повезане
Време данас: Претежно сунчано и топло, до 22 степена

Време данас: Претежно сунчано и топло, до 22 степена

Вести онлине пре 40 минутајош 11 повезаних
САД продужио Лукоилу лиценцу за рад

САД продужио Лукоилу лиценцу за рад

СЕЕбиз пре 35 минутајош 11 повезаних