Povezane vesti
Terzić: Večeras će da zaseda stručni štab, da vidimo ko nam je potrebniji, na kojoj poziciji...
Sportski žurnal pre 1 dan
”Zadovoljan sam kako su odbojkašice Srbije odradile pripreme za SP”. Selektor ženske reprezentacije Srbije Zoran Terzić izjavio je večeras u Beogradu kako su protekle pripreme nacionalnog tima za predstojeće Svetsko prvenstvo. Srpkinje su večeras u… »
Terzić: Zadovoljan sam pripremama, Srbija spremna za Svetsko prvenstvo
RTS pre 5 sati
Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić izjavio je da je zadovoljan pripremama nacionalnog tima za predstojeće Svetsko prvenstvo. Odbojkašice Srbije su u Beogradu odradile poslednji trening uoči odlaska na turnir u Kinu, a potom i… »
Terzić: Možemo do polufinala Svetskog prvenstva
Sport klub pre 5 sati
Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić, u ponedeljak veče, tokom druženja sa novinarima, pričao je o pripremama svetskih šampionki za predstojeće Svetsko prvenstvo. Odbojkašice Srbije su u Beogradu odradile poslednje treninge uoči… »
Terzić: Zadovoljan sam kako su odbojkašice Srbije uradile pripreme
Politika pre 5 sati
Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić izjavio je večeras u Beogradu kako su protekle pripreme nacionalnog tima za predstojeće Svetsko prvenstvo. Odbojkašice Srbije su večeras u Beogradu odradile poslednji trening uoči odlaska na… »
Zoran Terzić: Zadovoljan sam kako su odbojkašice Srbije odradile pripreme za SP
Euronews pre 6 sati
Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić izjavio je večeras u Beogradu kako su protekle pripreme nacionalnog tima za predstojeće Svetsko prvenstvo. Odbojkašice Srbije su večeras u Beogradu odradile poslednji trening uoči odlaska na… »
Selektor ne krije zadovoljstvo: Terzić o pripremnom periodu ženske odbojkaške reprezentacije Srbije pred početak Svetskog…
Večernje novosti pre 6 sati
Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić izjavio je večeras u Beogradu kako su protekle pripreme nacionalnog tima za predstojeće Svetsko prvenstvo. FOTO: N. Skenderija Odbojkašice Srbije su večeras u Beogradu odradile poslednji… »
Terzić: "Možemo do polufinala SP, ako..."
B92 pre 5 sati
Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić izjavio je u Beogradu kako su protekle pripreme nacionalnog tima za predstojeće Svetsko prvenstvo. Odbojkašice Srbije su u Beogradu odradile poslednji trening uoči odlaska na turnir u Kinu, a… »
Vesti dana »

Protest zborova sa Zvezdare: Blokirana raskrsnica Bulevara kralja Aleksandra i Batutove
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Vremenska prognoza za utorak, 12. avgust: Danas veoma toplo, temperatura do 38 stepeni
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

(Video) "ruke čiste, a savest mirna": U jeku političke krize Dodik bere borovnice na Jahorini sa patrijarhom Porfirijem
Blic pre 5 satijoš 1 povezana