Повезане вести
Терзић: Вечерас ће да заседа стручни штаб, да видимо ко нам је потребнији, на којој позицији...
Спортски журнал 11.08.2025
”Задовољан сам како су одбојкашице Србије одрадиле припреме за СП”. Селектор женске репрезентације Србије Зоран Терзић изјавио је вечерас у Београду како су протекле припреме националног тима за предстојеће Светско првенство… »
Терзић: Задовољан сам припремама, Србија спремна за Светско првенство
РТС 11.08.2025
Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић изјавио је да је задовољан припремама националног тима за предстојеће Светско првенство. Одбојкашице Србије су у Београду одрадиле последњи тренинг уочи одласка на… »
Терзић: Можемо до полуфинала Светског првенства
Спорт клуб 11.08.2025
Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић, у понедељак вече, током дружења са новинарима, причао је о припремама светских шампионки за предстојеће Светско првенство. Одбојкашице Србије су у Београду одрадиле… »
Терзић: Задовољан сам како су одбојкашице Србије урадиле припреме
Политика 11.08.2025
Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић изјавио је вечерас у Београду како су протекле припреме националног тима за предстојеће Светско првенство. Одбојкашице Србије су вечерас у Београду одрадиле последњи… »
Зоран Терзић: Задовољан сам како су одбојкашице Србије одрадиле припреме за СП
Еуроневс 11.08.2025
Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић изјавио је вечерас у Београду како су протекле припреме националног тима за предстојеће Светско првенство. Одбојкашице Србије су вечерас у Београду одрадиле последњи… »
Селектор не крије задовољство: Терзић о припремном периоду женске одбојкашке репрезентације Србије пред почетак Светског…
Вечерње новости 11.08.2025
Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић изјавио је вечерас у Београду како су протекле припреме националног тима за предстојеће Светско првенство. ФОТО: Н. Скендерија Одбојкашице Србије су вечерас у Београду… »
Терзић: "Можемо до полуфинала СП, ако..."
Б92 11.08.2025
Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић изјавио је у Београду како су протекле припреме националног тима за предстојеће Светско првенство. Одбојкашице Србије су у Београду одрадиле последњи тренинг уочи… »
Вести дана »
Студент Хоџић каже да је ударен с леђа у потиљак у Новом Саду, описао шта се догодило - објављен и снимак инцидента
Инсајдер пре 3 минутајош 1 повезана
"Сачуваћемо Матицу српску!" Вучевић о догађајима испред СНП у Новом Саду: "Шачица екстремиста жели да одређује ко може, а ко не може да дође"
Блиц пре 3 сатајош 5 повезаних
Новинар о нападу на студенте: Чини ми се да су само чекали прилику да их нападну
Данас пре 2 сатајош 1 повезана