Povezane vesti
Terzić: Večeras će da zaseda stručni štab, da vidimo ko nam je potrebniji, na kojoj poziciji...
Sportski žurnal 11.08.2025
”Zadovoljan sam kako su odbojkašice Srbije odradile pripreme za SP”. Selektor ženske reprezentacije Srbije Zoran Terzić izjavio je večeras u Beogradu kako su protekle pripreme nacionalnog tima za predstojeće Svetsko prvenstvo. Srpkinje su večeras u… »
Terzić: Zadovoljan sam pripremama, Srbija spremna za Svetsko prvenstvo
RTS 11.08.2025
Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić izjavio je da je zadovoljan pripremama nacionalnog tima za predstojeće Svetsko prvenstvo. Odbojkašice Srbije su u Beogradu odradile poslednji trening uoči odlaska na turnir u Kinu, a potom i… »
Terzić: Možemo do polufinala Svetskog prvenstva
Sport klub 11.08.2025
Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić, u ponedeljak veče, tokom druženja sa novinarima, pričao je o pripremama svetskih šampionki za predstojeće Svetsko prvenstvo. Odbojkašice Srbije su u Beogradu odradile poslednje treninge uoči… »
Terzić: Zadovoljan sam kako su odbojkašice Srbije uradile pripreme
Politika 11.08.2025
Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić izjavio je večeras u Beogradu kako su protekle pripreme nacionalnog tima za predstojeće Svetsko prvenstvo. Odbojkašice Srbije su večeras u Beogradu odradile poslednji trening uoči odlaska na… »
Zoran Terzić: Zadovoljan sam kako su odbojkašice Srbije odradile pripreme za SP
Euronews 11.08.2025
Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić izjavio je večeras u Beogradu kako su protekle pripreme nacionalnog tima za predstojeće Svetsko prvenstvo. Odbojkašice Srbije su večeras u Beogradu odradile poslednji trening uoči odlaska na… »
Selektor ne krije zadovoljstvo: Terzić o pripremnom periodu ženske odbojkaške reprezentacije Srbije pred početak Svetskog…
Večernje novosti 11.08.2025
Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić izjavio je večeras u Beogradu kako su protekle pripreme nacionalnog tima za predstojeće Svetsko prvenstvo. FOTO: N. Skenderija Odbojkašice Srbije su večeras u Beogradu odradile poslednji… »
Terzić: "Možemo do polufinala SP, ako..."
B92 11.08.2025
Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić izjavio je u Beogradu kako su protekle pripreme nacionalnog tima za predstojeće Svetsko prvenstvo. Odbojkašice Srbije su u Beogradu odradile poslednji trening uoči odlaska na turnir u Kinu, a… »
Vesti dana »

(BLOG) U više gradova u Srbiji paralelni skupovi: Vučić na Voždovcu, incidenti u Kraljevu i Novom Sadu
N1 Info pre 21 minutajoš 43 povezane

Protest u Beogradu Udruženja za zaštitu životinja protiv nacrta zakona
Beta pre 6 satijoš 15 povezanih

(Mapa)sprema se jako nevreme, posebno upozorenje za Beograd! Rhmz popalio alarme: "Hitno ćemo se oglašavati sat, dva unapred, vreme je opasno"
Blic pre 21 minutajoš 38 povezanih

Teniseri Srbije pobedili Tursku 3:1, Troicki zadovoljan ponašanjem ekipe
Radio sto plus pre 1 satjoš 43 povezane