Povezane vesti
"Ljudi moji, to sam zaboravila da vam kažem": Žena Darka Lazića blista od sreće, odlučila da otkrije razlog - pokazala i osmeh…
Blic 12.08.2025
Supruga pevača Darka Lazića, Katarina Lazić nije mogla da krije sreću, pa se odmah obratila svojim pratiocima na društvenim mrežama na kojima je veoma aktivna. Katarina Lazić se, naime, snimala u automobilu i otkrila da je skinula donju protezu. Ubrzo je… »
Žena Darka Lazića podelila lepe vesti: Blista od sreće i ne može više da krije razlog "Ljudi moji..."
Telegraf 12.08.2025
Katarina Lazić se često oglašava na društvenim mrežama te deli aktivnosti iz života, a sada je odlučila da sa pratiocima podeli lepe vesti. Naime, ona je objavila snimak u kojem otkriva svima koji je prate da se rešila donje proteze. Darkova supruga već… »
Vesti dana »

Pro-palestinske demonstracije u Madridu skratile biciklističku trku Vuelta kroz Španiju, Izrael ljut
Beta pre 2 satajoš 2 povezane

Kilijan Marfi će se ipak pojaviti u novom nastavku čuvenog filma "28 dana" Denija Bojla: Objavljen trejler (video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Šta je CN gas, za koji studenti tvrde da je policija koristila protiv građana u Novom Sadu?
Danas pre 2 satajoš 1 povezana