Povezane vesti
Rukomet: Anđela Radivojević ostaje u Radničkom
Kragujevačke 12.08.2025
Rukometašice Radničkog su u minulom prvenstvu dobrim partijama i velikom borbenošću zauzele četvrto mesto, a malo im je falilo da se umešaju u borbu za sam vrh tabele. Jedna od glavnih poluga ekipe, talentovani i pouzdani čuvar mreže Anđela Radivojević… »
Anđela Radivojević ostaje u Radničkom
Ritam grada Kg 12.08.2025
Rukometašice Radničkog su u minulom prvenstvu dobrim partijama i velikom borbenošću zauzele četvrto mesto, a malo im je falilo da se umešaju u borbu za sam vrh tabele. Jedna od glavnih poluga ekipe, talentovani i pouzdani čuvar mreže Anđela Radivojević… »
ŽRK Radnički zadržao ključnu igračicu: Anđela Radivojević i dalje čuva mrežu
InfoKG 12.08.2025
Jedna od glavnih poluga ekipe, talentovani i pouzdani čuvar mreže Anđela Radivojević (21) je ovih dana produžila vernost crvenima, koji kao i navijači Radničkog od nje očekuju da i u budućnosti i dalje bude oslonac tima i svojim učinkom donosi prevagu na… »
Anđela Radivojević produžila vernost crvenima
RTK 12.08.2025
Rukometašice Radničkog su u minulom prvenstvu dobrim partijama i velikom borbenošću zauzele četvrto mesto, a malo im je nedostajalo da se umešaju u borbu za sam vrh tabele. Jedna od glavnih poluga ekipe, talentovani i pouzdani čuvar mreže Anđela… »
Pouzdani čuvar mreže i dalje u starom jatu
Glas Šumadije 12.08.2025
Pouzdani čuvar mreže i dalje u starom jatu
Veliki park 12.08.2025
Vesti dana »

Kozma (ZLF) na Skupštini: Vlast ne odustaje da koristi objekte dve godine bez upotrebne dozvole
Beta pre 1 satjoš 42 povezane

Oglasio se NIS: Evo šta kažu o eventualnom odlaganju američkih sankcija
Kurir pre 41 minutajoš 47 povezanih

Otvorena brza pruga Beograd-Subotica: Pogledajte red vožnje i cene karata
B92 pre 16 minutajoš 34 povezane

Sa njom je dočekao poslednje dane: Profesorka sa kojom je Zdravko Šotra bio u ljubavi je ovako pričala o njemu
Blic pre 3 satajoš 74 povezane

Meteorolog otkriva šta nas čeka nakon 20. oktobra: Da li je kraj ledenim danima u Srbiji?
Telegraf pre 30 minutajoš 43 povezane