Povezane vesti
Rukomet: Anđela Radivojević ostaje u Radničkom
Kragujevačke 12.08.2025
Rukometašice Radničkog su u minulom prvenstvu dobrim partijama i velikom borbenošću zauzele četvrto mesto, a malo im je falilo da se umešaju u borbu za sam vrh tabele. Jedna od glavnih poluga ekipe, talentovani i pouzdani čuvar mreže Anđela Radivojević… »
Anđela Radivojević ostaje u Radničkom
Ritam grada Kg 12.08.2025
Rukometašice Radničkog su u minulom prvenstvu dobrim partijama i velikom borbenošću zauzele četvrto mesto, a malo im je falilo da se umešaju u borbu za sam vrh tabele. Jedna od glavnih poluga ekipe, talentovani i pouzdani čuvar mreže Anđela Radivojević… »
ŽRK Radnički zadržao ključnu igračicu: Anđela Radivojević i dalje čuva mrežu
InfoKG 12.08.2025
Jedna od glavnih poluga ekipe, talentovani i pouzdani čuvar mreže Anđela Radivojević (21) je ovih dana produžila vernost crvenima, koji kao i navijači Radničkog od nje očekuju da i u budućnosti i dalje bude oslonac tima i svojim učinkom donosi prevagu na… »
Anđela Radivojević produžila vernost crvenima
RTK 12.08.2025
Rukometašice Radničkog su u minulom prvenstvu dobrim partijama i velikom borbenošću zauzele četvrto mesto, a malo im je nedostajalo da se umešaju u borbu za sam vrh tabele. Jedna od glavnih poluga ekipe, talentovani i pouzdani čuvar mreže Anđela… »
Pouzdani čuvar mreže i dalje u starom jatu
Glas Šumadije 12.08.2025
Pouzdani čuvar mreže i dalje u starom jatu
Veliki park 12.08.2025
Vesti dana »
Istorijski trgovinski dogovor Indije i EU: 'Majka svih sporazuma'
BBC News pre 3 satajoš 35 povezanih
(Video) Od troje povređenih, dvoje u kritičnom stanju Jezivi detalji stravičnog sudara kod Temišvara: Minibus se zakucao u cisternu Poginulo 6 navijača PAOK-a i vozač
Dnevnik pre 26 minutajoš 32 povezane
Proslava Svetog Save u Srbiji i protest hora Karlovačke gimnazije zbog prisustva političara
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih
Studenti i građani krenuli sa Novog Beograda ka Rektoratu na protest "Znanje je moć" (VIDEO)
Insajder pre 1 minutjoš 31 povezana