Povezane vesti
Rukomet: Anđela Radivojević ostaje u Radničkom
Kragujevačke 12.08.2025
Rukometašice Radničkog su u minulom prvenstvu dobrim partijama i velikom borbenošću zauzele četvrto mesto, a malo im je falilo da se umešaju u borbu za sam vrh tabele. Jedna od glavnih poluga ekipe, talentovani i pouzdani čuvar mreže Anđela Radivojević… »
Anđela Radivojević ostaje u Radničkom
Ritam grada Kg 12.08.2025
Rukometašice Radničkog su u minulom prvenstvu dobrim partijama i velikom borbenošću zauzele četvrto mesto, a malo im je falilo da se umešaju u borbu za sam vrh tabele. Jedna od glavnih poluga ekipe, talentovani i pouzdani čuvar mreže Anđela Radivojević… »
ŽRK Radnički zadržao ključnu igračicu: Anđela Radivojević i dalje čuva mrežu
InfoKG 12.08.2025
Jedna od glavnih poluga ekipe, talentovani i pouzdani čuvar mreže Anđela Radivojević (21) je ovih dana produžila vernost crvenima, koji kao i navijači Radničkog od nje očekuju da i u budućnosti i dalje bude oslonac tima i svojim učinkom donosi prevagu na… »
Anđela Radivojević produžila vernost crvenima
RTK 12.08.2025
Rukometašice Radničkog su u minulom prvenstvu dobrim partijama i velikom borbenošću zauzele četvrto mesto, a malo im je nedostajalo da se umešaju u borbu za sam vrh tabele. Jedna od glavnih poluga ekipe, talentovani i pouzdani čuvar mreže Anđela… »
Pouzdani čuvar mreže i dalje u starom jatu
Glas Šumadije 12.08.2025
Pouzdani čuvar mreže i dalje u starom jatu
Veliki park 12.08.2025
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije: Topao ponedeljak, zahlađenje od utorka i najave mrazeva
Naslovi.ai pre 4 satijoš 36 povezanih
Tramp zaoštrio pretnje Iranu: Cela zemlja može biti zbrisana za jednu noć i to može biti - sutra uveče
Sputnik pre 22 minutajoš 28 povezanih
UŽIVO "Videli smo 'otisak ruke'" Čovek je otišao najdalje od Zemlje ikada: Posada Artemisa objavila šta je prvo zapazila tokom preleta oko Meseca (video)
Kurir pre 22 minutajoš 46 povezanih
Zaposleni sa N1 protestuju zbog smene direktora Igora Božića
Glas Šumadije pre 17 minutajoš 17 povezanih