Povezane vesti
Rukomet: Anđela Radivojević ostaje u Radničkom
Kragujevačke pre 3 dana
Rukometašice Radničkog su u minulom prvenstvu dobrim partijama i velikom borbenošću zauzele četvrto mesto, a malo im je falilo da se umešaju u borbu za sam vrh tabele. Jedna od glavnih poluga ekipe, talentovani i pouzdani čuvar mreže Anđela Radivojević… »
Anđela Radivojević ostaje u Radničkom
Ritam grada Kg pre 3 dana
Rukometašice Radničkog su u minulom prvenstvu dobrim partijama i velikom borbenošću zauzele četvrto mesto, a malo im je falilo da se umešaju u borbu za sam vrh tabele. Jedna od glavnih poluga ekipe, talentovani i pouzdani čuvar mreže Anđela Radivojević… »
ŽRK Radnički zadržao ključnu igračicu: Anđela Radivojević i dalje čuva mrežu
InfoKG pre 3 dana
Jedna od glavnih poluga ekipe, talentovani i pouzdani čuvar mreže Anđela Radivojević (21) je ovih dana produžila vernost crvenima, koji kao i navijači Radničkog od nje očekuju da i u budućnosti i dalje bude oslonac tima i svojim učinkom donosi prevagu na… »
Anđela Radivojević produžila vernost crvenima
RTK pre 3 dana
Rukometašice Radničkog su u minulom prvenstvu dobrim partijama i velikom borbenošću zauzele četvrto mesto, a malo im je nedostajalo da se umešaju u borbu za sam vrh tabele. Jedna od glavnih poluga ekipe, talentovani i pouzdani čuvar mreže Anđela… »
Pouzdani čuvar mreže i dalje u starom jatu
Glas Šumadije pre 3 dana
Pouzdani čuvar mreže i dalje u starom jatu
Veliki park pre 3 dana
Vesti dana »

Trenutak kada Žandarmerija kreće u juriš u Nemanjinoj ulici VIDEO
Nova pre 35 minutajoš 138 povezanih

U Novom Sadu demonstranti naneli teške povrede snimatelju Informera
RTK pre 40 minutajoš 59 povezanih

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge i pada nadstrešnice
Naslovi.ai pre 2 satajoš 28 povezanih