Povezane vesti

Rukomet: Anđela Radivojević ostaje u Radničkom

Rukomet: Anđela Radivojević ostaje u Radničkom

Kragujevačke pre 3 dana
Rukometašice Radničkog su u minulom prvenstvu dobrim partijama i velikom borbenošću zauzele četvrto mesto, a malo im je falilo da se umešaju u borbu za sam vrh tabele. Jedna od glavnih poluga ekipe, talentovani i pouzdani čuvar mreže Anđela Radivojević… »
Anđela Radivojević ostaje u Radničkom

Anđela Radivojević ostaje u Radničkom

Ritam grada Kg pre 3 dana
Rukometašice Radničkog su u minulom prvenstvu dobrim partijama i velikom borbenošću zauzele četvrto mesto, a malo im je falilo da se umešaju u borbu za sam vrh tabele. Jedna od glavnih poluga ekipe, talentovani i pouzdani čuvar mreže Anđela Radivojević… »
ŽRK Radnički zadržao ključnu igračicu: Anđela Radivojević i dalje čuva mrežu

ŽRK Radnički zadržao ključnu igračicu: Anđela Radivojević i dalje čuva mrežu

InfoKG pre 3 dana
Jedna od glavnih poluga ekipe, talentovani i pouzdani čuvar mreže Anđela Radivojević (21) je ovih dana produžila vernost crvenima, koji kao i navijači Radničkog od nje očekuju da i u budućnosti i dalje bude oslonac tima i svojim učinkom donosi prevagu na… »
Anđela Radivojević produžila vernost crvenima

Anđela Radivojević produžila vernost crvenima

RTK pre 3 dana
Rukometašice Radničkog su u minulom prvenstvu dobrim partijama i velikom borbenošću zauzele četvrto mesto, a malo im je nedostajalo da se umešaju u borbu za sam vrh tabele. Jedna od glavnih poluga ekipe, talentovani i pouzdani čuvar mreže Anđela… »
Pouzdani čuvar mreže i dalje u starom jatu

Glas Šumadije pre 3 dana

Veliki park pre 3 dana

Vesti dana »