Повезане вести

Да ли је Вашингтон као 'Дивљи запад' и зашто Трампу сметају бескућници

BBC News 12.08.2025
Није први пут да Доналд Трамп шаље Националну гарду на улице главног града Америке, али каква је стварна слика Вашингтона? „Хеј, брате, Јокић је најбољи!", добацио ми је мушкарац који је видео моју мајицу док сам излазио са… »
Да ли је Вашингтон као ‘Дивљи запад’ и зашто Трампу сметају бескућници

Данас 12.08.2025
„Хеј, брате, Јокић је најбољи!“, добацио ми је мушкарац који је видео моју мајицу док сам излазио са метро станице у центру Вашингтона. Овај насмејани човек, који је очигледно живео на улици, поред себе је имао неколико кеса и… »

Јужне вести 12.08.2025
ЈИМ ЛО СЦАЛЗО/ЕПА/Схуттерстоцк Ченс Ридо, који каже да је без смештаја више од 20 година, живи на улицама Вашингтона „Хеј, брате, Јокић је најбољи!“, добацио ми је мушкарац који је видео моју мајицу док сам излазио са метро… »

НИН 12.08.2025
"Хеј, брате, Јокић је најбољи!", добацио ми је мушкарац који је видео моју мајицу док сам излазио са метро станице у центру Вашингтона. Овај насмејани човек, који је очигледно живео на улици, поред себе је имао неколико кеса и… »

Радио 021 12.08.2025
Није први пут да Доналд Трамп шаље Националну гарду на улице главног града Америке, али каква је стварна слика Вашингтона? ЈИМ ЛО СЦАЛЗО/ЕПА/Схуттерстоцк Ченс Ридо, који каже да је без смештаја више од 20 година, живи на улицама… »

Вести дана »