Povezane vesti

Ona dolazi iz Pirota i brža je od svakog dečaka u Srbiji: "Sedela sam par puta sa Pešićem..."

Ona dolazi iz Pirota i brža je od svakog dečaka u Srbiji: "Sedela sam par puta sa Pešićem..."

Telegraf pre 29 dana
Možda nije Mina Stanković (20) osvojila medalju na Evropskom prvenstvu za starije juniore (do 20 godina) u finskom gradu Tampere krajem prošle nedelje, ali je je mlada Piroćanka potvrdila da se nalazi u krugu najperspektivnijih kraljica atletike u… »
Aldin Ćatović otkrio zašto je slavio pobedu kao Mario Baloteli: "Hteo sam nešto lepo za Srbiju"

Aldin Ćatović otkrio zašto je slavio pobedu kao Mario Baloteli: "Hteo sam nešto lepo za Srbiju"

Telegraf pre 29 dana
Srpska atletika je nastavila sa uspesima na velikim takmičenjima, pa se na Evropskom prvenstvu za uzrast do 20 godina bronzanom medaljom okitio Luka Bošković, a malo je nedostajalo da bude i više odličja. Šansu je imao Aldin Ćatović, koji je trčao u dva… »
Luka Bošković o bronzi na Evropskom prvenstvu: "Želim seniorsku medalju u budućnosti"

Luka Bošković o bronzi na Evropskom prvenstvu: "Želim seniorsku medalju u budućnosti"

Telegraf pre 29 dana
Srpska atletika je nastavila sa sjajnom praksom da se sa velikih takmičenja osvoji medalja, a za to je na Evropskom prvenstvu za uzrast do 20 godina bio zadužen Luka Bošković, koji je osvojio bronzanu medalju. Malo je nedostajalo da bude i više odličja… »
Srbija dočekala bronzanog Luku Boškovića i mlade atletičare, oni su naša budućnost!

Srbija dočekala bronzanog Luku Boškovića i mlade atletičare, oni su naša budućnost!

Telegraf pre 29 dana
Delegacija atletske reprezentacije Srbije, na čelu sa saveznim selektorom Edinom Zukovićem, doputovala je kasno uveče u noći ponedeljak na utorak iz finskog grada Tampere, gde je od od 7. do 10. avgusta održano Evropsko prvenstvo za starije juniore (do… »

Vesti dana »