Povezane vesti

Psv doveo novo pojačanje: Denis Man karijeru nastavlja u Holandiji

Psv doveo novo pojačanje: Denis Man karijeru nastavlja u Holandiji

Kurir 12.08.2025
Ovaj 26-godišnji rumunski napadač sa PSV-om je potpisao četvorogodišnji ugovor. Prema pisanju holandskih medija Man će u ekipi iz Ajndhovena zaraditi 8,5 miliona evra. Man je karijeru počeo u ekipi UTA iz Arada, a zatim je nastupao za FCSB (bivša… »
Zabarnji u PSŽ-u

Zabarnji u PSŽ-u

Sportski žurnal 12.08.2025
Za reprezentaciju Ukrajine odigrao je 49 utakmica. Ukrajinski odbrambeni fudbaler Ilja Zabarnji novi je igrač Pari Sen Žermena, saopštio je danas aktuelni prvak Evrope. Prema navodima medija ovaj 22-godišnji štoper u PSŽ dolazi u transferu vrednom 63… »
PSV doveo Rumuna iz Parme

PSV doveo Rumuna iz Parme

B92 12.08.2025
Rumunski fudbaler Denis Man prešao iz Parme u PSV. Rumunski fudbaler Denis Man prešao je iz Parme u PSV, saopštio je klub iz Ajndhovena. Kako je saopšteno, 26-godišnji krilni napadač je sa čelnicima holandskog kluba potpisao četvorogodišnji ugovor… »
Zvanično: PSŽ doveo Ukrajinca

Zvanično: PSŽ doveo Ukrajinca

B92 12.08.2025
Ukrajinski odbrambeni fudbaler Ilija Zabarnji novi je igrač Pari Sen Žermena, saopštio je aktuelni prvak Evrope. Prema navodima medija ovaj 22-godišnji štoper u PSŽ dolazi u transferu vrednom 63 miliona evra, uz dodatne bonuse. "PSŽ je srećan što može da… »
Zabarni pojačao odbranu Pari Sen Žermena

Zabarni pojačao odbranu Pari Sen Žermena

RTS 12.08.2025
Ukrajinski fudbaler Ilja Zabarni prešao je iz Bornmuta u Pari Sen Žermen, saopštio je prvak Evrope. Kako je saopšteno, 22-godišnji defanzivac je sa čelnicima "svetaca" potpisao ugovor do juna 2030. godine. "Veoma sam srećan što sam se pridružio Pari Sen… »
Psž se pojačao iz premijer lige: Ukrajinac stigao u redove šampiona Evrope

Psž se pojačao iz premijer lige: Ukrajinac stigao u redove šampiona Evrope

Večernje novosti 12.08.2025
UKRAJINSKI fudbaler Ilja Zabarni prešao je iz Bornmuta u Pari Sen Žermen, saopštio je danas prvak Evrope. Foto: EPA-EFE/Mihai Barbu Kako se ističe, ovaj 22-godišnji defanzivac je sa čelnicima "svetaca" potpisao ugovor do juna 2030. godine. - Veoma sam… »

Vesti dana »