Povezane vesti
Psv doveo novo pojačanje: Denis Man karijeru nastavlja u Holandiji
Kurir pre 9 dana
Ovaj 26-godišnji rumunski napadač sa PSV-om je potpisao četvorogodišnji ugovor. Prema pisanju holandskih medija Man će u ekipi iz Ajndhovena zaraditi 8,5 miliona evra. Man je karijeru počeo u ekipi UTA iz Arada, a zatim je nastupao za FCSB (bivša… »
Zabarnji u PSŽ-u
Sportski žurnal pre 9 dana
Za reprezentaciju Ukrajine odigrao je 49 utakmica. Ukrajinski odbrambeni fudbaler Ilja Zabarnji novi je igrač Pari Sen Žermena, saopštio je danas aktuelni prvak Evrope. Prema navodima medija ovaj 22-godišnji štoper u PSŽ dolazi u transferu vrednom 63… »
PSV doveo Rumuna iz Parme
B92 pre 9 dana
Rumunski fudbaler Denis Man prešao iz Parme u PSV. Rumunski fudbaler Denis Man prešao je iz Parme u PSV, saopštio je klub iz Ajndhovena. Kako je saopšteno, 26-godišnji krilni napadač je sa čelnicima holandskog kluba potpisao četvorogodišnji ugovor… »
Zvanično: PSŽ doveo Ukrajinca
B92 pre 9 dana
Ukrajinski odbrambeni fudbaler Ilija Zabarnji novi je igrač Pari Sen Žermena, saopštio je aktuelni prvak Evrope. Prema navodima medija ovaj 22-godišnji štoper u PSŽ dolazi u transferu vrednom 63 miliona evra, uz dodatne bonuse. "PSŽ je srećan što može da… »
Zabarni pojačao odbranu Pari Sen Žermena
RTS pre 9 dana
Ukrajinski fudbaler Ilja Zabarni prešao je iz Bornmuta u Pari Sen Žermen, saopštio je prvak Evrope. Kako je saopšteno, 22-godišnji defanzivac je sa čelnicima "svetaca" potpisao ugovor do juna 2030. godine. "Veoma sam srećan što sam se pridružio Pari Sen… »
Psž se pojačao iz premijer lige: Ukrajinac stigao u redove šampiona Evrope
Večernje novosti pre 9 dana
UKRAJINSKI fudbaler Ilja Zabarni prešao je iz Bornmuta u Pari Sen Žermen, saopštio je danas prvak Evrope. Foto: EPA-EFE/Mihai Barbu Kako se ističe, ovaj 22-godišnji defanzivac je sa čelnicima "svetaca" potpisao ugovor do juna 2030. godine. - Veoma sam… »
Vesti dana »

Poraz hamasa i oslobađanje svih talaca idu zajedno: Netanjahu: Naložio sam da odmah počnu pregovori o okončanju rata
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

Igor Božić zahvalio građanima na podršci: Novinari N1 nastavljaju da rade profesionalno uprkos pritiscima
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Uhapšen mladić iz Beograda koji je bacio ručnu bombu na lokal u kragujevačkom naselju Smolvil
Danas pre 9 satijoš 1 povezana