Povezane vesti
Pesniku Vlasti Ceniću nagrada „Srebrno Gašino pero“
Sputnik 12.08.2025
Zbirka poezije Vlaste Cenića „Zagrl’te ih, pesme moje“ dobitnik je nagrade „Srebrno Gašino pero“ 37. Međunarodnog Festivala humora za decu u Lazarevcu, saopštilo je Pčelica izdavaštvo. Žiri je jednoglasno odlučio da je najbolje književno delo za decu… »
Autor Pčelice Vlasta Cenić dobitnik nagrade „Srebrno Gašino pero“
Ozon press 12.08.2025
Zbirka poezije Vlaste Cenića, ZAGRL’TE IH, PESME MOJE, u izdanju Pčelice ovogodišnji je dobitnik nagrade Srebrno Gašino pero 37. Međunarodnog Festivala humora za decu u Lazarevcu. Žiri kojim je predsedavala Dubravka Ilić, diplomirani bibliotekar… »
Autor Pčelice Vlasta Cenić dobitnik nagrade "Srebrno Gašino pero"
Euronews 12.08.2025
Zbirka poezije Vlaste Cenića, "Zagrl'te ih, pesme moje", u izdanju Pčelice ovogodišnji je dobitnik nagrade "Srebrno Gašino pero" 37. Međunarodnog Festivala humora za decu u Lazarevcu. Žiri kojim je predsedavala Dubravka Ilić, diplomirani bibliotekar… »
Vlasta Cenić dobio nagradu "Srebrno Gašino pero"
Telegraf 12.08.2025
Zbirka poezije Vlaste Cenića "Zagrl’te ih, pesme moje" dobitnik je nagrade "Srebrno Gašino pero" 37. Međunarodnog Festivala humora za decu u Lazarevcu, saopštilo je Pčelica izdavaštvo. Žiri je jednoglasno odlučio da je najbolje književno delo za decu… »
Vesti dana »
Kozma: Naprednjaci iz Poslaničke grupe prijateljstva sa Nemačkom vređali goste iz Bundestaga
Beta pre 7 minutajoš 1 povezana
Đurić iz Brisela: Zbog teških globalnih okolnosti u EU pojačan zamah za proširenje na naš region
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Trampov specijalni izaslanik i Zelenski se neće sastati u Ankari, ukrajinski predsednik nezadovaljan mirovnim planom SAD
Danas pre 22 minutajoš 1 povezana
Čupao kosu aktivistima, otimao telefon studentima: Ko je Dejan Obrenović, novi komandant novosadske Žandarmerije?
Danas pre 17 minutajoš 1 povezana
Prevare u javnim nabavkama: Argentinski sud naložio zaplenu imovine bivše predsednice Kiršner od skoro 500 miliona dolara
Kurir pre 7 minutajoš 1 povezana