Povezane vesti
Pesniku Vlasti Ceniću nagrada „Srebrno Gašino pero“
Sputnik 12.08.2025
Zbirka poezije Vlaste Cenića „Zagrl’te ih, pesme moje“ dobitnik je nagrade „Srebrno Gašino pero“ 37. Međunarodnog Festivala humora za decu u Lazarevcu, saopštilo je Pčelica izdavaštvo. Žiri je jednoglasno odlučio da je najbolje književno delo za decu… »
Autor Pčelice Vlasta Cenić dobitnik nagrade „Srebrno Gašino pero“
Ozon press 12.08.2025
Zbirka poezije Vlaste Cenića, ZAGRL’TE IH, PESME MOJE, u izdanju Pčelice ovogodišnji je dobitnik nagrade Srebrno Gašino pero 37. Međunarodnog Festivala humora za decu u Lazarevcu. Žiri kojim je predsedavala Dubravka Ilić, diplomirani bibliotekar… »
Autor Pčelice Vlasta Cenić dobitnik nagrade "Srebrno Gašino pero"
Euronews 12.08.2025
Zbirka poezije Vlaste Cenića, "Zagrl'te ih, pesme moje", u izdanju Pčelice ovogodišnji je dobitnik nagrade "Srebrno Gašino pero" 37. Međunarodnog Festivala humora za decu u Lazarevcu. Žiri kojim je predsedavala Dubravka Ilić, diplomirani bibliotekar… »
Vlasta Cenić dobio nagradu "Srebrno Gašino pero"
Telegraf 12.08.2025
Zbirka poezije Vlaste Cenića "Zagrl’te ih, pesme moje" dobitnik je nagrade "Srebrno Gašino pero" 37. Međunarodnog Festivala humora za decu u Lazarevcu, saopštilo je Pčelica izdavaštvo. Žiri je jednoglasno odlučio da je najbolje književno delo za decu… »
Vesti dana »
Ovacije za Nikilu Topića na debiju, Lebron srušio još jedan rekord!
Sportske.net pre 33 minutajoš 15 povezanih
Kiša i sneg, RHMZ se oglasio: Temperatura pada na nulu, evo šta nas sve čeka za vikend
Dnevnik pre 33 minutajoš 11 povezanih
Zbog Zadušnica u Beogradu sutra pojačan javni prevoz na linijama ka grobljima
Insajder pre 8 minutajoš 1 povezana
Dekan Pravnog u Nišu protiv "politizovane" debate na fakultetu, a do skoro - aktivno bio u politici
N1 Info pre 38 minutajoš 3 povezane