Povezane vesti
Pesniku Vlasti Ceniću nagrada „Srebrno Gašino pero“
Sputnik pre 3 dana
Zbirka poezije Vlaste Cenića „Zagrl’te ih, pesme moje“ dobitnik je nagrade „Srebrno Gašino pero“ 37. Međunarodnog Festivala humora za decu u Lazarevcu, saopštilo je Pčelica izdavaštvo. Žiri je jednoglasno odlučio da je najbolje književno delo za decu… »
Autor Pčelice Vlasta Cenić dobitnik nagrade „Srebrno Gašino pero“
Ozon press pre 3 dana
Zbirka poezije Vlaste Cenića, ZAGRL’TE IH, PESME MOJE, u izdanju Pčelice ovogodišnji je dobitnik nagrade Srebrno Gašino pero 37. Međunarodnog Festivala humora za decu u Lazarevcu. Žiri kojim je predsedavala Dubravka Ilić, diplomirani bibliotekar… »
Autor Pčelice Vlasta Cenić dobitnik nagrade "Srebrno Gašino pero"
Euronews pre 3 dana
Zbirka poezije Vlaste Cenića, "Zagrl'te ih, pesme moje", u izdanju Pčelice ovogodišnji je dobitnik nagrade "Srebrno Gašino pero" 37. Međunarodnog Festivala humora za decu u Lazarevcu. Žiri kojim je predsedavala Dubravka Ilić, diplomirani bibliotekar… »
Vlasta Cenić dobio nagradu "Srebrno Gašino pero"
Telegraf pre 3 dana
Zbirka poezije Vlaste Cenića "Zagrl’te ih, pesme moje" dobitnik je nagrade "Srebrno Gašino pero" 37. Međunarodnog Festivala humora za decu u Lazarevcu, saopštilo je Pčelica izdavaštvo. Žiri je jednoglasno odlučio da je najbolje književno delo za decu… »
Vesti dana »

Kako su se rastali Putin i Tramp? Pogledajte snimak iz prostorija vojne baze - Objavio ga je Kremlj (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 24 povezane

Da li će Tramp slušati "jevanđelje kremlja"? Evo šta može da se desi na ključnom sastanku dvojice lidera na Aljasci
Blic pre 6 satijoš 10 povezanih

Putin i Tramp nastavili razgovore nakon prve, dvoipočasovne runde pregovora
Beta pre 5 satijoš 9 povezanih