Povezane vesti

Pesniku Vlasti Ceniću nagrada „Srebrno Gašino pero“

Pesniku Vlasti Ceniću nagrada „Srebrno Gašino pero“

Sputnik pre 3 dana
Zbirka poezije Vlaste Cenića „Zagrl’te ih, pesme moje“ dobitnik je nagrade „Srebrno Gašino pero“ 37. Međunarodnog Festivala humora za decu u Lazarevcu, saopštilo je Pčelica izdavaštvo. Žiri je jednoglasno odlučio da je najbolje književno delo za decu… »
Autor Pčelice Vlasta Cenić dobitnik nagrade „Srebrno Gašino pero“

Autor Pčelice Vlasta Cenić dobitnik nagrade „Srebrno Gašino pero“

Ozon press pre 3 dana
Zbirka poezije Vlaste Cenića, ZAGRL’TE IH, PESME MOJE, u izdanju Pčelice ovogodišnji je dobitnik nagrade Srebrno Gašino pero 37. Međunarodnog Festivala humora za decu u Lazarevcu. Žiri kojim je predsedavala Dubravka Ilić, diplomirani bibliotekar… »
Autor Pčelice Vlasta Cenić dobitnik nagrade "Srebrno Gašino pero"

Autor Pčelice Vlasta Cenić dobitnik nagrade "Srebrno Gašino pero"

Euronews pre 3 dana
Zbirka poezije Vlaste Cenića, "Zagrl'te ih, pesme moje", u izdanju Pčelice ovogodišnji je dobitnik nagrade "Srebrno Gašino pero" 37. Međunarodnog Festivala humora za decu u Lazarevcu. Žiri kojim je predsedavala Dubravka Ilić, diplomirani bibliotekar… »
Vlasta Cenić dobio nagradu "Srebrno Gašino pero"

Vlasta Cenić dobio nagradu "Srebrno Gašino pero"

Telegraf pre 3 dana
Zbirka poezije Vlaste Cenića "Zagrl’te ih, pesme moje" dobitnik je nagrade "Srebrno Gašino pero" 37. Međunarodnog Festivala humora za decu u Lazarevcu, saopštilo je Pčelica izdavaštvo. Žiri je jednoglasno odlučio da je najbolje književno delo za decu… »

Vesti dana »