Povezane vesti
Saopštenje Asocijacije novinara Srbije
Glas Zapadne Srbije pre 8 dana
Na Bulevaru kralja Aleksandra, tokom nasilne blokade, brutalno je napadnut reporter „Informera”, kome je fizički onemogućen rad, a jedan od nasilnika ga je šutnuo pred svedocima. Dokle će se tolerisati govor mržnje, pretnje i fizički napadi na novinare… »
Saopštenje Asocijacije novinara Srbije
Glas Zapadne Srbije pre 8 dana
Na Bulevaru kralja Aleksandra, tokom nasilne blokade, brutalno je napadnut reporter „Informera”, kome je fizički onemogućen rad, a jedan od nasilnika ga je šutnuo pred svedocima. Dokle će se tolerisati govor mržnje, pretnje i fizički napadi na novinare… »
ANS najoštije osudio napad na reportera „Informera” na Bulevaru kralja Aleksandra
Politika pre 8 dana
Asocijacija novinara Srbije saopštila je da je večeras na Bulevaru kralja Aleksandra tokom protesta građana koje je organizovao tzv. zbora Zvezdara napadnut reporter „Informera”, najoštrije osuđujući taj napad. ''Još jedan napad! Još jedno divljačko… »
Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Policija intervenisala i izgurala Novosađane sa ulaza u sud, uhapšen student PMF-a
Moj Novi Sad pre 17 minutajoš 44 povezane

U 50 gradova narod protiv blokada Krenuli ljudi sa svih strana, Poslali su jasne poruke: Da prestane nasilje (foto)
Dnevnik pre 7 minutajoš 51 povezana

Pretučeni student iz Valjeva: Njih pet me krvnički tuklo dok nije došao inspektor i podigao me
Radio 021 pre 1 satjoš 1 povezana

Zvezda se oprostila od najtrofejnijeg kapitena Branka Lazića
Sportski žurnal pre 52 minutajoš 26 povezanih