Povezane vesti
Petrov: Postoje pomaci na fakultetima jer se održavaju nastava i ispiti
RTV pre 5 dana
BEOGRAD - Profesor Pravnog fakulteta u Beogradu Vladan Petrov izjavio je danas da na svim fakultetima postoje pozitivni pomaci jer se na njima održavaju predavanja i ispitni rokovi. "Iz ugla profesora možete da budete zadovoljni jer sam ja, primera radi… »
"Na fakultetima ima pomaka": Oglasio se profesor Petrov o ispitnim rokovima: "Ispitao sam 80 studenata za 2 dana, kao u…
Blic pre 5 dana
Profesor Pravnog fakulteta u Beogradu Vladan Petrov izjavio je danas da na svim fakultetima postoje pozitivni pomaci jer se na njima održavaju predavanja i ispitni rokovi. "Iz ugla profesora možete da budete zadovoljni jer sam ja, primera radi, u dva… »
Petrov: Postoje pomaci na fakultetima jer se održavaju nastava i ispiti
Euronews pre 5 dana
Profesor Pravnog fakulteta u Beogradu Vladan Petrov izjavio je danas da na svim fakultetima postoje pozitivni pomaci jer se na njima održavaju predavanja i ispitni rokovi. "Iz ugla profesora možete da budete zadovoljni jer sam ja, primera radi, u dva… »
Profesor Pravnog fakulteta Vladan Petrov otkrio kako sad izgledaju nastava i ispiti na fakultetima
Telegraf pre 5 dana
Vesti dana »

MUP: Krivična prijava zbog sumnje da je klikerima iz praćke gađao pristalice SNS-a i policajce
Glas Zaječara pre 57 minutajoš 39 povezanih

Nestabilno vreme u Srbiji sa osveženjem i najavom ponovnog toplog talasa
Naslovi.ai pre 2 satajoš 30 povezanih

Vozač pod dejstvom alkohola i lekova naleteo na dve biciklistkinje u Zrenjaninu
NIN pre 2 satajoš 20 povezanih

Fon der Lajen i drugi lideri iz EU u ponedeljak u Vašingtonu sa Zelenskim i Trampom
Beta pre 57 minutajoš 75 povezanih

Francuski portal Medijapar: U Srbiji vlasti izabrale izuzetno opasno zaoštravanje
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih