Повезане вести
Петров: Постоје помаци на факултетима јер се одржавају настава и испити
РТВ 12.08.2025
БЕОГРАД - Професор Правног факултета у Београду Владан Петров изјавио је данас да на свим факултетима постоје позитивни помаци јер се на њима одржавају предавања и испитни рокови. "Из угла професора можете да будете задовољни… »
"На факултетима има помака": Огласио се професор Петров о испитним роковима: "Испитао сам 80 студената за 2 дана, као у…
Блиц 12.08.2025
Професор Правног факултета у Београду Владан Петров изјавио је данас да на свим факултетима постоје позитивни помаци јер се на њима одржавају предавања и испитни рокови. "Из угла професора можете да будете задовољни јер сам… »
Петров: Постоје помаци на факултетима јер се одржавају настава и испити
Еуроневс 12.08.2025
Професор Правног факултета у Београду Владан Петров изјавио је данас да на свим факултетима постоје позитивни помаци јер се на њима одржавају предавања и испитни рокови. "Из угла професора можете да будете задовољни јер сам… »
Професор Правног факултета Владан Петров открио како сад изгледају настава и испити на факултетима
Телеграф 12.08.2025
Вести дана »
Срушио свој бивши клуб! Огласио се Његош Петровић након победе над Звездом!
Курир пре 5 минутајош 110 повезаних
Гранатиран Херсон – четворо страдало, 10 повређених; Трамп Млађи: Украјина може да изгуби подршку САД
РТС пре 2 сатајош 51 повезана