Povezane vesti
Petrov: Postoje pomaci na fakultetima jer se održavaju nastava i ispiti
RTV 12.08.2025
BEOGRAD - Profesor Pravnog fakulteta u Beogradu Vladan Petrov izjavio je danas da na svim fakultetima postoje pozitivni pomaci jer se na njima održavaju predavanja i ispitni rokovi. "Iz ugla profesora možete da budete zadovoljni jer sam ja, primera radi… »
"Na fakultetima ima pomaka": Oglasio se profesor Petrov o ispitnim rokovima: "Ispitao sam 80 studenata za 2 dana, kao u…
Blic 12.08.2025
Profesor Pravnog fakulteta u Beogradu Vladan Petrov izjavio je danas da na svim fakultetima postoje pozitivni pomaci jer se na njima održavaju predavanja i ispitni rokovi. "Iz ugla profesora možete da budete zadovoljni jer sam ja, primera radi, u dva… »
Petrov: Postoje pomaci na fakultetima jer se održavaju nastava i ispiti
Euronews 12.08.2025
Profesor Pravnog fakulteta u Beogradu Vladan Petrov izjavio je danas da na svim fakultetima postoje pozitivni pomaci jer se na njima održavaju predavanja i ispitni rokovi. "Iz ugla profesora možete da budete zadovoljni jer sam ja, primera radi, u dva… »
Profesor Pravnog fakulteta Vladan Petrov otkrio kako sad izgledaju nastava i ispiti na fakultetima
Telegraf 12.08.2025
Vesti dana »
Čadež: Direktna šteta od blokada teretnih prelaza oko 100 miliona evra dnevno
NIN pre 11 minutajoš 36 povezanih
Danas sneg i u nižim krajevima, a RHMZ objavio i kako će se situacija odvijati do kraja januara
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih
"Ogroman pritisak na Ukrajince" ili "Laž da se potkopa Abu Dabi" Američki medij kaže da je ovo uslov Zelenskom da dobije zaštitu Trampa i 800 milijardi $ (foto)
Kurir pre 31 minutajoš 17 povezanih
Sveti Sava – školska slava, sećanje na prvog srpskog prosvetitelja i arhiepiskopa
Naissus info pre 1 satjoš 17 povezanih
"To nisam osetio 12 meseci..." Zverev surovo iskren posle plasmana u polufinale Australijan opena: "Kada imate povrede, bolove..."
Kurir pre 21 minutajoš 22 povezane