Повезане вести

Стив Кер опет одушевио Србију: Има три злата са Америма, 9 НБА титула, а меч са Србијом му круна каријере

Стив Кер опет одушевио Србију: Има три злата са Америма, 9 НБА титула, а меч са Србијом му круна каријере

Мондо 12.08.2025
Један од најбољих кошаркашких тренера икада Стив Кер још једном је одушевио јавност у Србији. Иако је освојио девет НБА титула (5 као играч и 4 као тренер), два олимпијска и једно светско злато са селекцијом САД-а, каже да му је… »
Стив Кер о мечу против Србије у Паризу: Најбоља и највећа утакмица у којој сам икада учествовао

Стив Кер о мечу против Србије у Паризу: Најбоља и највећа утакмица у којој сам икада учествовао

Данас 12.08.2025
Селектор САД Стив Кер недавно се осврнуо на чувено полуфинале против Србије на Олимпијским Играма у Паризу – сусрет који сматра најзначајнијом утакмицом у којој је икада учествовао. Гостујући у подкасту Глуе Гуис, Кер је похвалио… »
Стив Кер о чувеном мечу са Србијом: Имали смо среће, најбоља утакмица на којој сам учествовао

Стив Кер о чувеном мечу са Србијом: Имали смо среће, најбоља утакмица на којој сам учествовао

РТС 12.08.2025
Селектор кошаркашке репрезентације Сједињених Америчких Држава и деветоструки НБА шампион, Стив Кер, изјавио је за један амерички подкаст да је полуфинални дуел против Србије, одигран у дворани "Берси" у Паризу, најбоља… »

Вести дана »