Povezane vesti
„Kada se ne molim Bogu, tada dolazi đavo u obliku žene“
Sport klub 12.08.2025
Majkl Porter Junior, košarkaša Bruklin Netsa, izneo je zanimljiv detalj iz svog života. Doskorašnji igrač Denver Nagetsa i saigrač Nikole Jokića, sa kojima je bio šampion 2023. godine, govorio je o porocima u porodici Porter. Njegov rođeni brat Džontej… »
"Moj porok su žene": Bivši saigrač Nikole Jokića otvorio dušu pred kamerama, spomenuo i braću kriminalce
Mondo 12.08.2025
Denver je uspeo da se oslobodi astronomskog ugovora Majkla Portera juniora i da za igrača koji će naredne sezone zaraditi 38,3 miliona dolara dovede četvoricu košarkaša i da napadne titulu. Talentovani košarkaš poslat je u Bruklin, a upravo se kao član… »
Porter: "Moj brat je kockar, a ja volim žene" VIDEO
B92 12.08.2025
Novi košarkaš Bruklin Netsa Majkl Porter Džunior otkrio je interesantnu stvar iz svog života. Majkl Porter Džunior je doskorašnji as Denver Nagetsa i sjajni šuter koji je pomogao ekipi iz Kolorada da 2023. godine osvoji šampionski prsten pobedivši Majami… »
Vesti dana »

'U neverici smo': Ukinut kućni pritvor za troje novosadskih aktivista
BBC News pre 22 minutajoš 49 povezanih

Znate ko je ali ovo ne znate o njoj Ursula fon der Lajen iza sebe ima bogato ispunjen život godinu je proživela pod lažnim imenom, danas majka sedmoro dece i najmoćnija žena EU
Dnevnik pre 56 minutajoš 50 povezanih

Otkriveni detalji razgovora Putina i al-šare: Evo šta sirijski predsednik i bivši vođa džihadista i pobunjenika traži od ruskog kolege (foto/video)
Kurir pre 2 satajoš 32 povezane

Nađen CD i na njemu snimak! Istraga po prijavi Vujadina Savića: Biće oduzeti mobilni telefon i računar uhapšenog A. K.
Blic pre 32 minutajoš 39 povezanih

Nastavak sednice Narodne skupštine: Rasprava o amandmanima na prvih osam predloženih zakona
Euronews pre 16 minutajoš 26 povezanih