Povezane vesti

„Tog dana je za mene počelo novo putovanje“ Monika Seleš otkrila da boluje od autoimune bolesti rođena novosađanka ne krije…

„Tog dana je za mene počelo novo putovanje“ Monika Seleš otkrila da boluje od autoimune bolesti rođena novosađanka ne krije…

Dnevnik pre 3 dana
Mijastenija gravis – tako se zove autoimuna bolest od koje boluje. - Igrala sam sa nekom decom i odjednom promašim loptu. Kažem sebi, šta mi je, vidim dve loptice istovremeno. Bili su to očigledni simptomi koje nisam mogla da ignorišem. Tog dana je za… »
Monika Seleš konačno progovorila: "Posle mog ranjavanja..."

Monika Seleš konačno progovorila: "Posle mog ranjavanja..."

B92 pre 2 dana
Bivša jugoslovenska i američka teniserka Monika Seleš progovorila je prvi put o simptomima miastenije gravis - neuromišićne autoimune bolesti. "Igrala bih sa decom ili članovima porodice i promašila bih lopticu. Mislila sam da vidim dve loptice. To su… »
Monika Seleš prvi put govorila o bolesti

Monika Seleš prvi put govorila o bolesti

Sportski žurnal pre 3 dana
Novosađanka je uspešnu karijeru počela sa 16 godina, kada je 1990. osvojila Rolan Garos, poslednji meč je odigrala 2003. godine. Bivša jugoslovenska teniserka Monika Seleš (51) progovorila je prvi put o simptomima miastenije gravis - neuromišićne… »
Monika Seleš prvi put govorila o svojoj bolesti

Monika Seleš prvi put govorila o svojoj bolesti

Danas pre 3 dana
Bivša jugoslovenska i američka teniserka Monika Seleš progovorila je prvi put o simptomima miastenije gravis – neuromišićne autoimune bolesti. – Igrala bih sa decom ili članovima porodice i promašila bih lopticu. Mislila sam da vidim dve loptice. To su… »
Monika Seleš otkrila da već tri godine ima hroničnu bolest

Monika Seleš otkrila da već tri godine ima hroničnu bolest

Sport klub pre 3 dana
Mijastenija gravis – tako se zove autoimuna bolest od koje boluje Monika Seleš. Nekada najbolja teniserka sveta otkrila je ovu informaciju u intervjuu za AP. Prvi put je primetila ovaj problem pre tri godine dok je igrala tenis. – Igrala sam sa nekom… »
Monika Seleš dobila šokantnu dijagnozu: Objavila da boluje od misteriozne bolesti, pa se setila Jugoslavije

Monika Seleš dobila šokantnu dijagnozu: Objavila da boluje od misteriozne bolesti, pa se setila Jugoslavije

Mondo pre 3 dana
Legendarna jugoslovenska teniserka Monika Seleš objavila je da boluje od autoimune bolesti - mijastenija gravis. Ova bolest prouzrokuje slabost u mišićima, a sve je otkrila pre tri godine dok je igrala tenis. Prvo je primetila je da vidi dvostruko, da se… »
Seleš prvi put govorila o svojoj neuromišićnoj autoimunoj bolesti

Seleš prvi put govorila o svojoj neuromišićnoj autoimunoj bolesti

Radio sto plus pre 3 dana
“Igrala bih sa decom ili članovima porodice i promašila bih lopticu. Mislila sam da vidim dve loptice. To su očigledno, simptomi koje ne možete ignorisati. I za mene je tu počelo ovo putovanje. Trebalo mi je mnogo vremena da to prihvatim, da govorim… »
Monika Seleš prvi put progovorila o opakoj bolesti: „Čak je i sušenje kose fenom postalo veoma teško“

Monika Seleš prvi put progovorila o opakoj bolesti: „Čak je i sušenje kose fenom postalo veoma teško“

Nova pre 3 dana
Bivša jugoslovenska i američka teniserka Monika Seleš progovorila je prvi put o simptomima miastenije gravis - neuromišićne autoimune bolesti. „Igrala bih sa decom ili članovima porodice i promašila bih lopticu. Mislila sam da vidim dve loptice. To su… »
Čuvena monika Seleš prvi put progovorila o bolesti! Ispovest legendarne teniserke tri godine nakon što je saznala lošu vest

Čuvena monika Seleš prvi put progovorila o bolesti! Ispovest legendarne teniserke tri godine nakon što je saznala lošu vest

Kurir pre 3 dana
Podsetimo, Seleš ima miasteniju gravis - neuromišićnu autoimunu bolest. - Igrala bih sa decom ili članovima porodice i promašila bih lopticu. Mislila sam da vidim dve loptice. To su očigledno, simptomi koje ne možete ignorisati. I za mene je tu počelo… »
Monika Seleš otkrila da pati od retke bolesti: "Odjednom vidim dve loptice, nije lako da pričam o tome..."

Monika Seleš otkrila da pati od retke bolesti: "Odjednom vidim dve loptice, nije lako da pričam o tome..."

Telegraf pre 3 dana
Legendarna jugoslovenska teniserka Monika Seleš, osvajačica devet Grend slem titula i članica Međunarodne teniske kuće slavnih, prvi put je javno govorila o tome da boluje od mijastenije gravis – neuromišićne autoimune bolesti koja izaziva slabost… »

Vesti dana »