Povezane vesti
„Tog dana je za mene počelo novo putovanje“ Monika Seleš otkrila da boluje od autoimune bolesti rođena novosađanka ne krije…
Dnevnik 12.08.2025
Mijastenija gravis – tako se zove autoimuna bolest od koje boluje. - Igrala sam sa nekom decom i odjednom promašim loptu. Kažem sebi, šta mi je, vidim dve loptice istovremeno. Bili su to očigledni simptomi koje nisam mogla da ignorišem. Tog dana je za… »
Monika Seleš prvi put govorila o svojoj bolesti
Danas 12.08.2025
Bivša jugoslovenska i američka teniserka Monika Seleš progovorila je prvi put o simptomima miastenije gravis – neuromišićne autoimune bolesti. – Igrala bih sa decom ili članovima porodice i promašila bih lopticu. Mislila sam da vidim dve loptice. To su… »
Monika Seleš dobila šokantnu dijagnozu: Objavila da boluje od misteriozne bolesti, pa se setila Jugoslavije
Mondo 12.08.2025
Legendarna jugoslovenska teniserka Monika Seleš objavila je da boluje od autoimune bolesti - mijastenija gravis. Ova bolest prouzrokuje slabost u mišićima, a sve je otkrila pre tri godine dok je igrala tenis. Prvo je primetila je da vidi dvostruko, da se… »
Monika Seleš otkrila da već tri godine ima hroničnu bolest
Sport klub 12.08.2025
Mijastenija gravis – tako se zove autoimuna bolest od koje boluje Monika Seleš. Nekada najbolja teniserka sveta otkrila je ovu informaciju u intervjuu za AP. Prvi put je primetila ovaj problem pre tri godine dok je igrala tenis. – Igrala sam sa nekom… »
Seleš prvi put govorila o svojoj neuromišićnoj autoimunoj bolesti
Radio sto plus 12.08.2025
“Igrala bih sa decom ili članovima porodice i promašila bih lopticu. Mislila sam da vidim dve loptice. To su očigledno, simptomi koje ne možete ignorisati. I za mene je tu počelo ovo putovanje. Trebalo mi je mnogo vremena da to prihvatim, da govorim… »
Monika Seleš prvi put progovorila o opakoj bolesti: „Čak je i sušenje kose fenom postalo veoma teško“
Nova 12.08.2025
Bivša jugoslovenska i američka teniserka Monika Seleš progovorila je prvi put o simptomima miastenije gravis - neuromišićne autoimune bolesti. „Igrala bih sa decom ili članovima porodice i promašila bih lopticu. Mislila sam da vidim dve loptice. To su… »
Monika Seleš otkrila da pati od retke bolesti: "Odjednom vidim dve loptice, nije lako da pričam o tome..."
Telegraf 12.08.2025
Legendarna jugoslovenska teniserka Monika Seleš, osvajačica devet Grend slem titula i članica Međunarodne teniske kuće slavnih, prvi put je javno govorila o tome da boluje od mijastenije gravis – neuromišićne autoimune bolesti koja izaziva slabost… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Hladno i kišovito vreme u Srbiji uz najavu otopljenja
Naslovi.ai pre 3 satajoš 29 povezanih
Isplata 6.000 dinara se završava danas, ali novac može da se podigne i kasnije
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 63 povezane
Zakašnjenje od celog dana: Premijer RS „dozvolio“ studentima da održe skup u Banjaluci
Vreme pre 2 satajoš 49 povezanih
Predsednik Kine posetu SAD završava razgledanjem Nacionalnog arhiva
Beta pre 13 minutajoš 74 povezane
Cene goriva miruju narednih nedelju dana: Dizel i benzin ostaju na istom nivou (GRAFIKA)
Insajder pre 6 satijoš 30 povezanih