Повезане вести
Син Милана Васића је као мед: Тата не може да сакрије понос и срећу ФОТО
Стори 12.08.2025
Глумац Милан Васић недавно је доживео најлепшу животну улогу – постао је отац. Његова супруга Маја подарила му је сина, којем су дали име Деспот, а од тог тренутка живот овог складног пара добио је нову димензију. Колико малишан… »
Милан Васић објавио прву фотографију сина
Хелло 12.08.2025
29. јула ове године Милан Васић и његова 18 година супруга Маја добили су сина којем су дали име Деспот. Два дана касније популарни глумац извео је жену и наследника из породилишта и одмах су се упутили ка породичном дому у… »
(Фото) Милан Васић објавио слику сина Деспота: "Обећао ми је тата да ћу за месец дана ићи на Косово и Метохију"
Блиц 12.08.2025
Глумац Милан Васић поделио је слику свог сина Деспота. Наиме, Милан Васић је усликао малог Деспота док је спавао, а лице му прекрио емотиконом срца. - Обећао ми је тата да ћу за месец дана ићи на Косово и Метохију, написао је… »
Милан Васић води сина на Косово: Глумац објавио слику наследника, па открио шта ће се догодити за месец дана
Телеграф 12.08.2025
Глумац Милан Васић поделио је слику свог сина Деспота и открио какво обећање му је дао. Наиме, Милан Васић је усликао малог Деспота док је спавао, а лице му прекрио емотиконом срца. - Обећао ми је тата да ћу за месец дана ићи на… »
Вести дана »

Оптужница за бахатог и дрогираног возача "мазде": Направио карамбол у Земуну, ни возачку није имао
Телеграф пре 28 минутајош 45 повезаних

Новосадски студент штрајкује глађу због продужетка притвора: Ово је његово потресно писмо
Луфтика пре 1 сатјош 13 повезаних

МУП: Четири особе приведене током протеста пољопривредника у Новом Саду
Време пре 1 сатјош 27 повезаних