Povezane vesti

Sin Milana Vasića je kao med: Tata ne može da sakrije ponos i sreću FOTO

Sin Milana Vasića je kao med: Tata ne može da sakrije ponos i sreću FOTO

Story pre 3 dana
Glumac Milan Vasić nedavno je doživeo najlepšu životnu ulogu – postao je otac. Njegova supruga Maja podarila mu je sina, kojem su dali ime Despot, a od tog trenutka život ovog skladnog para dobio je novu dimenziju. Koliko mališan sjajno napreduje i da je… »
Milan Vasić objavio prvu fotografiju sina

Milan Vasić objavio prvu fotografiju sina

Hello pre 3 dana
29. jula ove godine Milan Vasić i njegova 18 godina supruga Maja dobili su sina kojem su dali ime Despot. Dva dana kasnije popularni glumac izveo je ženu i naslednika iz porodilišta i odmah su se uputili ka porodičnom domu u Zemunu gde je novopečeni tata… »
(Foto) Milan Vasić objavio sliku sina Despota: "Obećao mi je tata da ću za mesec dana ići na Kosovo i Metohiju"

(Foto) Milan Vasić objavio sliku sina Despota: "Obećao mi je tata da ću za mesec dana ići na Kosovo i Metohiju"

Blic pre 3 dana
Glumac Milan Vasić podelio je sliku svog sina Despota. Naime, Milan Vasić je uslikao malog Despota dok je spavao, a lice mu prekrio emotikonom srca. - Obećao mi je tata da ću za mesec dana ići na Kosovo i Metohiju, napisao je. Milan Vasić nije krio sreću… »
Milan Vasić vodi sina na Kosovo: Glumac objavio sliku naslednika, pa otkrio šta će se dogoditi za mesec dana

Milan Vasić vodi sina na Kosovo: Glumac objavio sliku naslednika, pa otkrio šta će se dogoditi za mesec dana

Telegraf pre 3 dana
Glumac Milan Vasić podelio je sliku svog sina Despota i otkrio kakvo obećanje mu je dao. Naime, Milan Vasić je uslikao malog Despota dok je spavao, a lice mu prekrio emotikonom srca. - Obećao mi je tata da ću za mesec dana ići na Kosovo i Metohiju… »

Vesti dana »